Alla inlägg under oktober 2016

Av Johnny Lestander - 29 oktober 2016 18:16

  Har sett delar av två matcher idag och det som förvånar mig är att man fortsätter att tillåta att man filmar utan att man får något straff för det. Bland annat så kastade sig en Arsenalspelare innanför straffområdet men domaren gjorde washout tecknet men ingenting mera. Om han bedömer att det ej var straff och spelaren därför kastade sig då borde ju han bli varnad för filmning men det händer nästa aldrig och det kan jag inte förstå. Det här förstör ju idrotten fotboll, men det gäller ju även för alla fasthållningar och livtag innanför straffområdet för att inte tala om alla protester. Varna för detta och om det händer igen ge ny varning och sedan blir det rött kort. Däremot verkar ju tränare lättare åka ut som exempelvis Jose Mourinho som åkte upp på läkaren idag för en straff som inte var straff utan en filmning för en Unitedspelare så det var helt rätt att han åkte upp på läktaren men varför skickar man inte ut spelare som filmar istället då skulle det ju vara roligare att se fotboll.
ANNONS
Av Johnny Lestander - 29 oktober 2016 18:05

    United spel är helt under isen och det kanske är så att man inte har spelarmaterial för det eller så är Jose Mourinho fel person på tränarposten eller så en kombination. Fortsätter Uniteds kräftgång blir det nog ingen ligaseger och inte heller något Championsleague spel nästa år eftersom det andra lagen kommer att rycka ifrån efter 0-0 mot Burnley hemma.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 29 oktober 2016 17:49

  Inte riktigt så här men nu är solen så låg att frosten på marken inte längre tinar bort under dagarna utan det frasar när man går och idag har det bara varit kring 0 grader som varmast men nu har temperaturen sakta fallit och det kan nog bli närmare 10 grader kallt i natt eftersom det nur är 4 grader minus. Däremot så går det inga fågelfrön alls utan det verkar som fåglarna har hittat något annat matställe än mitt eftersom det inte går några frön alls. Däremot önskar jag att om det ändå vore sommar eller att man befanns sig på en varmare plast som t.ex Darwin i Norra Australien vilket inte alls vore så dumt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 29 oktober 2016 17:42

  Det var kallt i natt och när vi steg så såg vi att shunten på pannan bara stod på 2:an vilket gjorde att det kändes kyligt inne i huset. Men nu har jag högt shunten så nu är det inte längre kallt i huset utan varmt och gott eftersom jag ju gillar värme. Men nu verkar vintern vara på gång eftersom det tydligen skall vara minusgrader hela dygnet framöver vilket ju är tråkigt, däremot verkar det bli mycket liten nederbörd vilket ju innebär ingen snö vilket ju inte gör någonting.Av Johnny Lestander - 28 oktober 2016 17:37

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article23808430.ab. Intressant att Jimmie Åkesson har beordrat att Hagwall skall sparkas ut ur partiet. Undrar om han vågar att sparka ut Kent Ekeroth ur partiet men förmodligen inte eftersom Ekeroth sitter på information om alla lik som finns begravda av den Sverigedemokratiska ledningen.


Av Johnny Lestander - 27 oktober 2016 20:11

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23794856.ab. Är det speciellt förvånande att detta inträffar att man vill minska ersättning för svårt sjuka barn. Inte om man resonerar som regeringen gör nämligen att man vill komma åt anordnarna vilket ju då innebär att brukarna i slutändan drabbas. Dessutom kan man ju undra över hur man mäter om ett faktiskt överutnyttjande förekommer. Beror det inte på vilken mall som man använder sig av. Sedan är det ju märkligt att SD. L. KD röstade mot förslaget tillsammans med V men S och MP samt M röstade för. När det gäller M så finns det ju inga sjuka människor överhuvudtaget i detta land.Av Johnny Lestander - 27 oktober 2016 20:00

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article23791675.ab. Ett helt underbart beslut och det är förmodligen föga smickrande både Europa och världsrekord att försöka kasta ut någon efter 55 år i Sverige. Men det finns ju ingenting som faktiskt förvånar en längre.Av Johnny Lestander - 27 oktober 2016 19:50

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23801730.ab. Tycker att det är helt underbart att en som Erik Bromander får 2,3 miljoner i en fallskärm för att han har fuskat med sitt resande. Skulle han dessutom inte ha blivit avslöjad tror någon att han själv skulle ha sagt någonting. Sedan kommer han ju säkert att få något annat jobb eftersom han och hans kollegor ju brukar hålla varandra om ryggen trots den uppenbara bristen på kompetens.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se