Alla inlägg under oktober 2016

Av Johnny Lestander - 27 oktober 2016 19:41

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article23801415.ab. Att det hände var ju inte speciellt förvånande och att tro att en som Kent Ekeroth skulle be om ursäkt för sitt uttalande det kan man ju glömma för det kommer aldrig att inträffa. Självfallet borde ju SD kicka Kent Ekeroth men det törs de inte eftersom Kent Ekeroth har alldeles för stor kunskap om  alla lik som finns begravda inom den Sverigedemokratiska partiet. Gör man sig av med Kent Ekeroth då drar han med sig många fler i fallet vilket ju självfallet vore önskvärt men det kommer inte att inträffa. 

ANNONS
Av Johnny Lestander - 27 oktober 2016 19:34

   http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article23799675.ab. Vad tror Terese Johaug egentligen att människor skall tro. Dessutom går det ej att bevisa någonting utan det handlar om hennes ord om hur det har gått till. Hon borde ju samtidigt förstå att människor kan ha svårt att tro att det har gått till på det sätt som hon har beskrivit. Skall bli intressant att se vilket straff som hon kommer att få och förhoppningsvis blir det ett långt och mycket kännbart straff som hon får.


ANNONS
Av Johnny Lestander - 27 oktober 2016 19:24

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article23793513.ab. Tänk vad det skulle kunna ha blivit av Mona Sahlin men istället har hon missbrukat allt vad förtroende heter och det har pågått väldigt länge. Samtidigt verkar hon inte förstå att hon göra tokiga saker eftersom hon aldrig lär sig av misstagen utan trampar i klaveret gång efter gång efter gång. Måste säga att det inte är med direkt saknad som vi nu ser henner försvinna ut i periferin.


Av Johnny Lestander - 27 oktober 2016 19:13

   http://www.aftonbladet.se/debatt/a/vj6JV/en-selfiepinne--lika-olaglig-som-dronare. Beslutet är ju korrekt eftersom övervakning kan ske och det hotar den personliga integriteten. Samtidigt kan ju drönare vara användbara i många andra aspekter. Vad man ju skulle kunna göra är att förbjuda privatpersoner att inneha drönare eftersom de är ju är några som kan använda drönare på fel sätt. Samma sak gäller ju de politiska partierna som också skulle kunna använda drönare på fel sätt. Att använda drönare till att övervaka exempel skogsbränder eller leta efter försvunna människor med hjälp av värmekamera är ju några områden som är intressanta. Men missbruk för att övervaka människor är ju något som inte får förekomma eftersom det hotar den personliga integriteten.Av Johnny Lestander - 27 oktober 2016 12:18

  Drömmer varje natt och kommer ihåg i princip alltid vad jag drömt om. Det handlar ofta om ett ställe som återkommer i alla drömmar mer eller mindre med för mig okända människor även om jag ibland drömmer och träffar på människor som inte längre finns. Det handlar då om främst min närmaste som inte längre finns i den fysiska världen. Väldigt sällan drömmer jag mardrömmar det är någon gång under en 10 års period. I natt hade jag en sådan och den var svår att förstå eftersom det kändes hotande men inte riktigt av vad. Sedan när jag vaknade och somnade om igen då drömde jag om helt andra saker. Drömmer även ibland om mitt arbete eller rättare sagt att jag jobbar åt flera samtidigt och att jag ofta har varit frånvarande från dessa arbeten och får ingenting färdigt. Dessutom om människor som jag skall hjälpa och det blir så verkligt att när man vaknar så tror man att man skall hjälpa den personen när man inser att det bara var en dröm och ingenting annat. Drömmer även om en ofullbordad eller flera ofullbordade utbildningar vilket jag ju inte har och att jag har börjat om flera gånger och ingenting blir färdigt. Sedan mycket resande och då inte bara i närliggande område där man kan ta sig fram med hjälp av cyckel för jag cycklar ofta i mina drömmar och fort går det. Men även flyg och tydligen är det Nw York eller något liknande som jag besöker och jag hittar trots att jag aldrig besökt staden.Av Johnny Lestander - 26 oktober 2016 20:09

     http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article23793266.ab. Ett spel för galleriet är det Jimmie Åkesson håller på med och fanns det någon stake hos honom så skulle han ju ha gjort sig av med Kent Ekeroth för länge sedan. Förmodligen så törs han inte det eftersom Kent Ekeroth har nog sett om sitt hus och har koll på alla lik som Jimmie och hans kollegor har i lasten. Därför blir ju Jimmie Åkerssons uttalnde bara ett spel för galleriet och ingenting annat. Men han och hans parti har ju länge saknat trovärdighet och det här gör ju inte att de blir mer trovärdiga.Av Johnny Lestander - 26 oktober 2016 20:00

   http://www.dagen.se/debatt/i-denna-nisch-kan-kd-overleva-1.796078. När jag läste detta debattinlägg så blev jag ganska fort trött eftersom det är skrivet om inte på latin så åtminstone för de lärde. Innehåller en del vackra ord som subsidiaritet och politisk konkretion för att ta ett par exempel. Undrar om någon var tvungen att googla för att förstå vad debattören faktiskt menade. Ärligt talat tror jag inte att speciellt många bönder förstod vad han menar om liknelsen tillåts och dessutom så ger det enligt min uppfattning ingenting till debatten om var KD hör eller inte hör hemma.

Av Johnny Lestander - 26 oktober 2016 19:43

  Var på fluxen och åt lunch idag och vad mötte en där jo en ung tjej som hon till vänster på bilden även om man såg hela ansiktet. Hon jobbade i köket och det som retar mig och förmodligen många andra är varför måste man spöka ut sig så här för att man är en muslimsk kvinna? Muslimska män är ju inte klädda på detta sätt och jag retar faktiskt upp mig varje gång jag ser det. Samtidigt så anser jag ju att man skall kunna bära religiösa attribut men det hindrar inte att jag ändock blir irriterad när jag stöter på kvinnor med huvudduk för inte är de väl så korkade att de tror att gud bryr sig om hur de går klädda.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se