Alla inlägg under oktober 2016

Av Johnny Lestander - 26 oktober 2016 19:32

   http://www.dagen.se/kronikor/vem-far-tala-vem-tystas-1.795630. Mycket träffsäker krönika om vad som är rumsrent och vad som inte är rumsrent. Att försvara människors rätt till att ha ett samvete går som inte hem i debatten i Sverige däremot går den hem i andra nordiska länder som Norge och Finland. Man kan ju undra varför vi svenskar ibland är så tvärsöver. Om nu några på grund av sitt samvete inte vill medverka vid arbort så finns det ju ändock nog många som inte har några samvetsbetänkligheter att göra det. Det är ju som samvetsfriheten för präster att slippa viga samkönade.ANNONS
Av Johnny Lestander - 25 oktober 2016 17:09

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article23785014.ab. Bra att vi inte har dödsstraff i Sverige däremot skall ju en som Martin Jonsson aldrig släppas ut utan han borde få sitta i fängelse resten av sitt liv för att tänka över vad han har gjort. Livstids fängelse och då livstid är ju ett mycket "bättre" straff än dödstraff eftersom den skyldige då kan använda resten av sitt liv att gräma sig över hur jävla korkad han ju var. Men det finns säkert de som vill att Martin Jonsson skulle få dödsstraff och det är ju "billigare" men som straff betraktat så är ju livstid mycket bättre.

ANNONS
Av Johnny Lestander - 25 oktober 2016 16:44

   http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article23781857.ab. Intressant att norrbaggar inte tål att höra ett sanningens ord. Men är man blind och döv så är man och det finns ju överallt ute i samhället. Det är ju bara att titta på det budskap som Jimmie Åkersson med anhang sprider, hur korkade uttalande som de än sprider är det ju många som faktiskt tror att de predikar sanningen. Samma sak gäller ju doping och skidåkning i Norge. De vill som inte ta åt sig att två av deras skidåkare faktiskt medvetet har dopat sig.

Av Johnny Lestander - 25 oktober 2016 16:32

   http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article23784290.ab. Inte det minsta konstigt och med tanke på det spelarmaterial som han har till sitt förfogande så kommer det inte att bli en rolig säsong för Jose Mourinho. Men det gör ju ingenting och det enda man ju får hoppas är ju att det kommer att bli en lika dålig säsong för Pep Guardiola. Det skulle nog de två största tränaregona må bra av och de förhoppningsvis lär sig något av det hela.Av Johnny Lestander - 25 oktober 2016 16:26

   http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article23786452.ab. Var det någon som trodde något annat åtminstone inte jag. Tala om att befinna sig i gråzonen och etiskt sett så kan man verkigen ifrågasätta att friska människor tar en medicin för de som har astma. Men det gäller att vinna och för det är tydligen norrbaggarna villiga att går över lik.
Av Johnny Lestander - 25 oktober 2016 16:19

   http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/zlatan/article23786632.ab. Det finns gnällanalyser och sedan finns det klockrena analyser som denna. Med det spelarmaterial som United har förutom Zlatan, De gea och Pogba så kommer de aldrig att kunna hamna på någon av de 4 första platserna möjligen bland de 6 bästa men ingen garanti. Tänk att många inte observerar av de som kristiserar Zlatan och Pogba hur huvudlöst som United faktiskt spelar framför allt i försvarsspelet.

Av Johnny Lestander - 24 oktober 2016 12:49

  http://www.dagen.se/debatt/sveriges-skamliga-asylpolitik-1.790698. En 10 dagar gammal debattartikel som ifrågasätter vår nya asylpolitik. Men jag kommer inte åt att titta hur många som håller med debattören. Men inte är vi i Sverige något annorlunda än andra länder utan vi är ju lika protektionistiska som alla andra länder. Före inbördeskriget i Syrien och de stora flyktingströmmarna då kunde vi ju ta emot en "lämplig" mängd asylsökande och då kunde vi ju slå oss för bröstet och tala om hur duktiga vi var. Nu när verkligheten har kommit ikapp oss då är vi lika goda kålsupare som alla andra och vi är inte alls bättre än något annat land det är bara något som vi har inbillat oss.

Av Johnny Lestander - 24 oktober 2016 12:22

  Har stämt bolaget på 20 miljoner dollar för att reklambilden inte överstämmde med innehållet i den måltid som hon köpte. Någon sådant här kan ju bara hända i USA och det måste vara svårt att bedriva näringsverksamhet kopplad till reklam. Dessutom så vinner ju en del faktiskt sina mål vilket ju är ännu märkligare. Har hört om en kvinna som satte in hund eller var det katt i en microvågsugn och djuret dog och hon stämde då bolaget för att det inte stod i intruktionsboken att man inte fick köra levande djur i microvågsugn. Men det kan ju också vara en skröna. Tvivlar ju på att kvinnan kommer att vinna sitt mål men man vet ju aldrig.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se