Alla inlägg under januari 2017

Av Johnny Lestander - 29 januari 2017 15:17

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wB274/svenska-lina-31-stoppas-av-trump. Visar ju hur lite som Donald Trump har innanför pannbenet eller rättare sagt i vilken avsaknad av hjärnsubstans som denna dårfink har och att jämförelsen med Adolf Hitler är fullt adekvat. Vad han och hans rådgivare inte verkar att förstå är att detta kommer att slå tillbaka mot USA. Dessutom kommer ju det att ta tid att repa det som Donald Trump på mycket kort tid kommer att förstöra.


Johnny  

ANNONS
Av Johnny Lestander - 29 januari 2017 14:59

    http://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/gml8L/bjorgen-besviken-att-det-dras-upp-igen. Tycker inte att skillnaden är speciellt stor mellan Björgens och Kallas överarmar men Björgen är ju självfallet dopad eftersom kvinnor som ser ut som henne är ju dopade åtminstone enligt finnarna. Men med tanke på finnarnas egen dopinghistorik så kanske man borde tala i något mindre termer eller kan det vara ren och skär avundsjuka det handlar om.


Johnny 

ANNONS
Av Johnny Lestander - 29 januari 2017 00:19

  Intressant jämförelse och ack så sann.


Johnny

Av Johnny Lestander - 29 januari 2017 00:08

     http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Lb7xJ/usas-ambassad-vi-vet-inget-an--vi-vantar-pa-besked. Vi kan ju konstatera att Donald Trumps getter har givit sig ut på vandring och det är förmodligen mycket länge sedan. Att denna korkskalle har något inför pannbenet kan ju inte vara möjligt, undrar hur länge det kommer att ta innan han gör sig fullständigt omöjlig för det republikanska partiet. Med tanke på händelseutveckling så kommer det att gå väldigt snabbt eller så kommer någon att ta honom av daga det skulle ju inte alls vara speciellt förvånande. Dessutom vore det ju ingen förlust för världen.


Johnny

Av Johnny Lestander - 28 januari 2017 14:18

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/mb2rL/usa-infor-stopp-for-flyktingmottagandet. Visst är likheterna slående inte bara när det gäller mimiken utan även i budskapet. I Adolfs fall var det judarna och i Donalds fall är den stora fienden alla som är muslimer. Men det är ju inte speciellt oväntat att detta skulle komma eftersom han ju faktiskt håller på att införa allt det han har lovat och protektionismen i överförd bemärkelse kan ju sägas äga tillämpning i detta fall. Men man kan väl säga att det är en guds tur att man slipper att bo i USA med en som Donald Trump som president. Det vore ju samma sak som om Jimmie Åkesson skulle bli statsminister i Sverige.


Johnny   

Av Johnny Lestander - 28 januari 2017 13:45

     http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/GELoV/diabetiker-rasar-mot-filip-och-fredrik. Har ju aldrig gillat Filip och Fredrik och deras program och uttalandet om diabetes gör ju inte att de direkt stiger i aktning. Men det verkar ju inte bekomma dessa två personer speciellt mycket så man kan ju undra om getterna fortfarande är hemma men förmodligen har de givit sig ut på vandring och kommer aldrig mera tillbaka åtminstone inte i Filip och Fredriks fall. Att påstå något så urbota korkat att diabetes skulle vara en lyxsjukdom kan ju bara komma från dylika personer som Filip och Fredrik. Min mormor som kom från ett vanligt arbetarhem fick ålderdiabetes vid min ålder dvs kring 65 års ålder. Sedan levde hon i cirka 10 år under den tiden var de tvugna att amputera båda hennes ben pga av kallbrand och när hon dog så fanns det i princip ingenting kvar av hennes njurar. Att kalla det för lyxsjukdom är ju att minst sagt vara oförskämd men sådant fattar förmodligen inte sådana som Filip och Fredrik men det skall man ju inte begära heller. Undrar om de även betraktar lungcancer pga rökning som lyxsjukdom eller skrumplever på grund av supande. Eller kanske stroke och hjärtinfarkt i Filip och Fredriks värld är att betrakta som lyxsjukdom. Det man kan konstatera är ju att det är två korkskallar som inte har speciellt mycket bakom pannbenet.


Johnny

Av Johnny Lestander - 28 januari 2017 00:05

  Den sverigedemokratiska fullmäktigeledamöten Magnus Häggblad uttryckte sig på följande sätt citat "Först har ni bjudit in alla världens människor. Och med sig i bagaget har de, visar det sig, knappast någonting av värde för vårt land. Vi ser utbrott av exotiska sjukdomar, kriminalitet, mord, skjutningar samt normalisering av patriarkala strukturer och nu under sommaren så har migranterna börjat våldta våra svenska kvinnor." Detta skedde vid ett fullmäktigemöte i Piteå den 5 september och sedan tog han timeout eftersom han enligt uppgift var utbränd det var därför som han uttryckte sig på detta sätt. Eftersom dylika åsikter ju inte är speciellt ovanliga inom de sverigedemokratiska leden kan ju så smått undra om det är fler än Jimmie Åkesson och Magnus Häggblad som är utbrända. Vid ett antal tillfällen har vi alla fått höra att det är så synd om Sverigedemokratraterna eftersom ingen vill samarbeta med dem. Men om dylika åsikter framförs enligt ovan kanske det inte är så konstigt om det är svårt att hitta samarbetspartners för det är väl inte alla partier som vill förknippas med dylika åsikter förutom då moderaterna som inte verkar ha några problem med det. Moderaterna i Piteå såg ju tydligen fram emot ett samarbete. Dessutom har ju argument från Sverigedemokratisk håll framförts att Sverigedemokraterna aldrig får veta något att information undanhålls från övriga poltiska partier i olika församlingar. Men är det verkligen så kan man ju undra, det man inte vet det tar man ju reda på det är ju väldigt enkelt. Det är ju det som politiskt arbete handlar om, det är ingen som presenterar färdiga förslag. Sedan skall det bli intressant att se vad moderaternas och sverigedemokraternas samarbete skall leda fram till. Det vill åtminstone inte centern och liberalerna som ju tydligen inte ens vill ta i sverigedemokraterna med tång. Dessutom finns det ju många frågor där moderaterna och sverigedemokraterna ligger väldigt långt ifrån varandra som synen på Putin, medlemskapet i EU samt förhållandet till Nato. Men tydligen så är man överens i bullerfrågor så det är kanske dylika frågor som man skall hålla på med. Det kanske innebär att Jimmie Åkessons önskan om en statrådsplats efter nästa val om nu valresultatet leder fram till det skulle falla platt till marken.


Johnny

Av Johnny Lestander - 27 januari 2017 23:31

 http://www.dagen.se/terrorgripna-i-osterrike-ville-bilda-gudsstat-1.918392. En teokratisk stat är ett statsskick där Gudomen anses inneha den högsta makten och där den eller de styrande har sin makt från denne eller är dennes ställföreträdare. Undrar hur man hade tänkt att bära sig åt att inrätta denna gudsstat förmodligen enligt muslimsk modell med 14 personer samt 40 Jihadister i ett land som Österrike med en stor andel främlingsfientliga innevånare och dessutom med hela 8,5 miljoner innevånare.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se