Alla inlägg under januari 2017

Av Johnny Lestander - 27 januari 2017 22:56

   http://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/7kOA4/det-ar-mest-sorg-jag-kanner. Självfallet skall Johaug stängas av om det råder ju inget tvivel eftersom man ju ansvarar för det man gör man kan inte skylla ifrån sig på någon annan. Det är som en skatterådgivare ger ett felaktigt råd till en kund och rådet är fel och kunden bestraffas av skatteverket för det felaktiga rådet. Då kan inte kunden skylla på rådgivaren utan kunden bär ansvaret däremot kan kunden stämma rådgivaren. Så med samma resonemang så kan inte Johaug skylla på läkaren att det var hans fel utan hon bär ju ansvaret eftersom hon använde salvan som var förbjuden. Däremot kan hon stämma läkaren men det är en helt annan sak. Hur lång tid skall hon då stängas av och jag är av den uppfattningen att allt under 2 år är alldeles för kort tid. Har man varit dopad då skall man också ta sitt ansvar hur trevlig Johaug som person än verkar vara. En sådan lång avstängning skulle ju dessutom innebära att hon missar OS 2018.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 27 januari 2017 19:44

   http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article24314108.ab. Inte alla gillar det möte som tydligen skall hållas mellan moderaterna och sverigedemokraterna på tjänstemannanivå till att börja med. Det är inte bara centern och liberalerna som ogillar det utan även sossarna ogillar det hela. Förmodligen så ville sossarna att moderaterna hellre skall tala med dem än med sverigedemokraterna. Men skall man nu vara ärliga så har ju moderater och sverigedemokrater åsikter i olika frågor som är betydligt mer närliggande än de mellan sossarna och moderaterna. Samtidigt så har ju centern och liberalerna åsikter i olika frågor som ligger närmare sossarna än framför allt sverigedemokraterna. Vad jag smått undrar över hur fan skall de kunna bära sig åt att sy ihop detta det blir ju minst sagt intressant.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 26 januari 2017 23:24

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/k9jOa/daligt-exempel-vi-ar-redan-overens-i-bullerfragor. Det är ju intressant att de verkar vara överens i bullefrågor men inte i så mycket annat och man kan ju undra över om Anna Kinberg Batra vill lägga det som grundval i ett framtida samarbete med Sverigedemokraterna. Undrar om hon egentligen har tänkt efter men det är väl knappast troligt eftersom hon ju faktiskt är moderat. Att Jimmie Åkesson vädrar morgonluft är väl inte så konstigt men förhoppningsvis så håller L och C moderaterna i herrans tukt och förmaningar så att Sverigedemokraterna enbart blir ett parti som inte får något inflytande över riksdagspolitiken i detta land.


Johnny

Av Johnny Lestander - 26 januari 2017 23:18

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/k9j2j/tva-och-en-halv-minut--till-domedagen. Inget förvånande med tanke på Donald Trump som president, överbefolkning, klimathot, resursbrist att man målar framtiden i mörka färger.


Johnny 

Av Johnny Lestander - 26 januari 2017 23:05

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/KxAEy/trumps-chefstrateg-medierna-borde-halla-tyst. Tycker att medierna inte förstår storheten hos Donald Trump och varför han vann valet. Vi kan ju konstatera att det amerikanska valsystemet ju är väldigt märkligt eftersom där vinner inte den som fick flest röster utan den som vann flest delstater. Dessutom att drygt 61,2 miljoner amerikaner är knäppa är ju knappast medias fel. Dessutom att Donald Trump har någon storhet i sig är ju väldigt svårt att upptäcka.


Johnny

Av Johnny Lestander - 26 januari 2017 22:56

     http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/nejdx/ledningen-for-usas-utrikesdepartement-sager-upp-sig. Normalt att man gör det men nu har tydligen den nya adminstrationen accepterat uppsägningar omedelbart. Undrar vem den nya utrikesministern Rex Tillerson då skall anlita när så mycket kunskap försvinner på en gång. Men han kanske är precis som Donald Trump dvs. har en övertro på sin egen förmåga och förmodligen blir det pannkaka av alltihopa.


Johnny

Av Johnny Lestander - 26 januari 2017 22:40

       http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8dAKr/mexikos-president-staller-in-mote-med-trump--som-vill-hoja-importskat. Donald Trump vill bygga en mur mellan USA och Mexico och dessutom skall Mexico betala för muren så är hans budskap. Det är ju samma sak som om jag skulle leja någon att sätt upp ett staket mot min grannes tomt och sedan skicka fakturan till grannen som ju självfallet skall betala mitt staket. Undrar egentligen om Donald Trump har alla getter hemma jag tror ju att det verkar ganska så tomt i gethuset. För att finansiera bygget som ju Mexico har sagt att de inte skall betala så vill Donald Trump införa importtullar mot Mexico för att det den vägen skall kunna finansiera bygget. Tänk om då Mexico inte sitter och rullar tummarna utan inför importullar för amerikanska varor vad händer då med handeln mellan dessa båda länder och allt bara för att Donald lider av xenofobi. Har han tänkt sig ett ingemansland mellan Mexico och USA bestyckad med taggtråd och minor och kulsprutor för att hindra någon att olagligt ta sig in i USA. Sedan kanske Donald blir rädd för kanadensare och vill bygga en mur mot Canada och den blir ju då ännu dyrare eftersom landgränsen mot Canada ju är mycket längre än mot Mexico. På ren svenska så verkar ju Donald Trump var spritt språngande galen och det är ju det mest skrämmande eftersom han är president för en kärnvapenmakt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 24 januari 2017 23:57

     Detta är framtiden åtminstone under den tid som Donald är president i USA. Avlyssningen ökar och munkavle sätts på alla personer i statliga myndigheter dvs en vision av Tolkiens mordor. Dessutom kommer ju då Donalds propagandaminister    Jean Spicer att fortsätta att sprida lögner och försöka att dupera det amerikanska folket med alternativa fakta.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se