Alla inlägg under januari 2017

Av Johnny Lestander - 24 januari 2017 00:12

   http://www.varldenidag.se/nyheter/vill-inte-ata-kott-som-offrats-at-allah/Bbbqar!QeiNB0GB@FCtddH30PBXQQ/. Frågan man kan ställa sig är ju är det verkligen någon skillnad om först bedövar ett djur som då blir medvetslöst och sedan skär halsen av dem som på bilden eller att man skär halsen av dem på en gång. För annars kan man ju avliva dem med el eller med slaktmask för att sedan tappa dem på blod. För i båda fallen kommer vi ju ändock att äta upp likdelarna eller hur oavsett hur de slaktas. Växte upp på en jordbruksfastighet där vi själva slaktade våra djur när vi behövde kött. Grisen som man matat och kliat bakom örat han/hon sköt vi i huvudet med slaktmask och effekten var ju att grisen tömde tarmen och urinblåsan och sparkade med klövarna. Sedan tappade man han/hon på blod som man sedan vispade tillsammans med snö eftersom blodet skulle användas till blodkorv och blodpalt. Sedan så tog vi rätt på likdelarna för att sedan äta upp dem. Tunntarmen tvättade man för att sedan för att den använde man vid tillverkningen av blodkorv. Men de flesta av oss behöver inte vara med när djuren slaktas utan vi går och köper kött i affären oavsett hur den slaktas utan att varken tänka på slaktmetod eller att det faktiskt handlar om likdelar som vi äter. Men alla religioner har ju regler som man tror sig måste följa för att den gud som man tillber vill det. Det är ju då olika sedvänjor beroende på vilken religion som vi anser att vi tillhör och det handlar bland annat om vad vi äter, hur vi klär oss eller en sådan banal sak som vilket kön personen har som du delar sänghalmen med. Personligen är jag helt övertygad om att gud vilket namn vi än kallar han/hon inte bryr sig ett skit om vilken avrättningsmetod vi använder för att döda de djur vars likdelar vi sedan förtär.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 23 januari 2017 23:32

      http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/mlbkv/har-ar-en-utlandsk-ledare-som-jublar-at-donald-trump. Undrar om Netanyahu och Trump verkligen förstår vad de sysslar med om de vill flytta den amerikanska ambassaden till Jerusalem eftersom det ju är som ett slag i ansiktet på palestinierna. Dessutom att USA under Trumps ledning vill låta Netanyahu fortsätta med att öka de judiska bosättningarna på ockuperad palestinsk mark. Risken är ju stor att man drar på sig en ny intifada istället och det är säkert något som en del av de palestinska ledarna suktar efter. Men Trumpen och hans adminstration är ju alldeles för korkad för att förstå dylika samband och Netanyahu strävar ju efter just detta. Blir intressant att följa utvecklingen.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 23 januari 2017 23:22

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Er8jG/vita-husets-svar-efter-publikbraket-avsikten-ar-aldrig-att-ljuga. Avsikten var ju inte att ljuga utan att sprida alternativa fakta dvs att ljuga. Undrar om han egentligen förstår hur jävla korkad han själv framställer sig genom att påstå att något är sant som inte är sant och dessutom vidmakthålla att det som inte är sant verkligen är sant. Men när det gäller högerpopulister så är det ju inte speciellt förvånande eftersom de inte har intelligensen som är adelsmärke eftersom det är repilhjärnan som styr. Det är ju bara att titta på hur Donald Trump i många sammanhang har betett sig mot kvinnor, dvs där reptilhjärnan styr.


Johnny 

Av Johnny Lestander - 23 januari 2017 01:55

     http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/7zzv9/trump-gar-till-attack-mot-demonstranterna. Typiskt för en högerpopulist där man ju vänder kappan efter vinden och så har kommer det att vara under hela tiden han kommer att sitta som president förhoppningsvis ett mycket kort tag. Tänk en pajas till president med fingret på avtryckare till en kärnvapenmakt som USA det är faktiskt skrämmande.


Johnny

Av Johnny Lestander - 23 januari 2017 01:45

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kg9JA/trumps-radgivare-hans-pastaende-var-alternativa-fakta. Helt underbart när rådgivaren till Donald nämligen Kellyanne Conway påstår att propagandaministern Jean Spicers påstående om att antalet åskådare vid presidentcermonin var större vid Donalds cermoni än vid Baracks handlar om alternativa fakta. Det handlar ju om att Jean ljög och inte om att han presenterade alternativa fakta, man kan ju undra vilka jävla dårfinkar som Donald har valt ut till sina rådgivare. Men med tanke på att den största dårfinken av dem alla är Donald så kan ju man ju inte hoppas att rådgivarna skall vara speciellt mycket att hänga i julgran. Dessutom vet jag ju att Jean egentligen heter Sean men är man en kärring så är man.


Johnny  

Av Johnny Lestander - 22 januari 2017 18:02

   http://www.aftonbladet.se/ledare/a/277Wq/islamiska-forbundet-legitimerar-judehat. Inget ovanligt alls och det handlar ju inte enbart om att muslimer sprider antisemitism. Många högerpopulister lider ju av islamofobi. Faktum är ju att många av oss sprider ett budskap som vi tror på och vi ser det som vår sanning sedan om det har med sanning att göra är ju ointressant eftersom objektiva sanningar när det gäller politiska och religiösa system ju inte förekommer. Sanningen blir något i betraktarens ögon och ingenting annat. Tyvärr är det ju många som inte ser eller vill se sådant som inte överenstämmer med verkligheten. Donald Trump ville ju inte se att det var i princip 1 miljon mindre människor som var med vid hans installationstjosan jämfört med Obama och sedan skyller han på media när det bara är att titta på bilderna.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 januari 2017 14:40

     http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/7zzv9/trump-gar-till-attack-mot-demonstranterna. Inte det minsta förvånande alls utan är du högerpopulism så kan du sprida ut en sanning som passar för dagen för att dagen efter säga att det har jag aldrig sagt. Det är ju bara titta på Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson som gör på samma sätt. Sedan så angriper ju Trump media för att de inte vill sprida hans smörja och Jimmie Åkesson pratar ju alltid om PK-media när de angriper den smörja som han sprider. Högerpopulism handlar ju inte om att sprida något som har med sanning att göra utan att spinna på människors rädslor ingenting annat.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 januari 2017 14:32

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/mllnE/kds-skracksiffra--lagst-stod-pa-21-ar. Låter ju minst sagt lovande att kristdemokraterna åker ur riksdagen eftersom de ju inte har någonting där att göra och nu visar det ju säg vilka som stödjer partiet utan stödrösterna från andra partier.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se