Alla inlägg under februari 2017

Av Johnny Lestander - 18 februari 2017 00:34

   http://www.varldenidag.se/nyheter/fn-har-misslyckats-att-skydda-religiosa/Bbbqbp!GQnv6ZJJidbXQxx7PlrfJQ/. Gäller ju självfallet inte enbart kristna utan alla människor oavsett vilken religion man tillhör. Självfallet är det ju inte heller ok att vi 2017 har länder där religiösa lagar tillämpas utan religionsfriheten skall vara fri oavsett var du bor i världen. Men tyvärr är det ju bara att glömma för detta sker ju inte  bara i muslimska länder som Iran eller Saudiarabien eller Pakistan. Det sker ju även i länder som Kina och Nordkorea. Men det skulle ju även kunna inträffa i detta land om en som Jimmie Åkesson skulle komma till makten eftersom han ju inte gillar muslimer speciellt mycket.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 18 februari 2017 00:25

   http://www.dagen.se/kronikor/goran-skytte-ska-vi-ge-pengar-till-tiggare-1.926216. Läste hans krönika och blev alldeles varm i kroppen i sin beskrivning av tiggare och tiggeri. Vi har tiggare som sitter utanför Coop Forum och ICA i Älvsbyn och jag brukar om inte varje gång så nästa varje gång lägga några slantar eller någon sedel i deras mugg eller burk och nu håller de på att känna igen en för de hälsar alltid vilket inte är riktigt sant eftersom jag ibland hinner säga hej före. Jag anser nämligen det var min medmänskliga skyldighet att hjälpa människor och precis som jag lägger en sedel varje gång som det tas upp kollekt i kyrkan när jag är med så lägger jag nästan alltid en eller flera slantar eller sedel i tiggarnas muggar.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 18 februari 2017 00:15

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/QvmG4/akesson-till-sjostedt-i-mitt-parti-utesluter-vi-extremister. Hur kan det då komma sig att personer som exempelvis Kent Ekeroth eller Björn Söder fortfarande finns kvar i partiet för att inte tala om Jimmie Åkesson själv. Om han nu menar allvar med det han säger så borde han ju omedelbart besluta om att lägga ner Sverigedemokraterna eftersom de består förutom av dårfinkar och knäppskallar också av rasister, nazister, islamofober, homofober m.fl Det är ju i princip skrattretande att Jimmie Åkesson fäller ett sådant uttalande han låter ju nästan som Donald Trump.


Johnny

Av Johnny Lestander - 18 februari 2017 00:10

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/raWnw/trump-kallar-flera-mediehus-amerikanska-folkets-fiender. Trodde inte att det var möjligt att Donald Trump skulle spåra ur ännu mer än vad han har gjort men för honom är tydligen allting möjligt. Var till en kund idag som hade en teori om att detta aldrig kan sluta bra utan förmodligen kommer någon sätta en kula i Donald Trump vilket inte skulle förvåna mig.


Johnny

Av Johnny Lestander - 16 februari 2017 23:38

   http://www.dagen.se/predikanten-sa-att-vi-skulle-brinna-i-helvetet-1.925218. Inget ovanligt att eskatologer predikar om jordens undergången och om domen som skall komma över mänskligheten. Däremot har ju ingen givit dem rätten att döma men det missar ofta eskatologer och en del predikar till och med att de har rätt att döma. Däremot kan det ju kännas förnedrande när man hotas med att hamna i helvetet på grund av sin sexuella läggning.


Johnny

Av Johnny Lestander - 16 februari 2017 23:31

   http://www.dagen.se/debatt/bakvant-att-svara-och-hanvisa-till-lognens-fader-1.925021?cx_navSource=FrontPageArticle&cx_tag=recency&cx_artPos=0#cxrecs_s. Självfallet handlar in svordomar om tillbedjan av en ond makt med tanke på att svordomar ju är kulturellt betingade och om du tar USA så handlar många svordomar om det manliga och kvinnliga underlivet. Följande beskrivning av svordomar säger ju det mesta men det tror jag inte att debattören har förstått citat. " Svordomar förekommer i alla språk, hos alla åldrar och i alla socialgrupper. Användandet skiljer sig dock i fråga om omfattning, val av kraftuttryck och vid vilka tillfällen och situationer det anses vara lämpligt: Svenskar svär till exempel relativt lite i jämförelse med amerikaner eller ryssar; äldre svär mindre än yngre; män svär mer än kvinnor; och personer med lägre utbildning och i låginkomsttagare svär mer än de med högre utbildning och högre inkomst. Vilka svordomar som används samt hur och när de brukas kan därför fungera som en tydlig gruppmarkör. Svordomar förekommer i princip inte i det formella språket då orden är tabubelagda. Det är detta "förbud" som ger svordomarna sin laddning. Användande av svordomar i formella sammanhang upplevs därför inte sällan som ett tecken på bristande bildning och ordförråd. Svordomar har dock en viktig funktion i det informella språket där välavvägt och fantasifullt användande kan förmedla känslor på ett lekfullt sätt som är svårt utan svordomar. I sådana sammanhang gör snarast ett uteslutande av svordomar språket platt och trist."


Johnny

Av Johnny Lestander - 16 februari 2017 23:16

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3a9xe/det-kanns-som-trump-ar-pa-vag-att-tappa-greppet. Man kan väl aldrig tappa något som man aldrig har haft. Tror inte att han förstår vad han givit sig in på och är förmodligen inte nog hårdhudad när vinden blåser hårt och då reagerar han med att tycka synd om sig själv. Han gör som Jimmie Åkersson gör i Sverige som inte heller är speciellt hårdhudad utan ganska så vek. Tänk Jimmie Åkesson som statsminister i Sverige för tanken får ju det att vända sig i magen på en men så jävla korkade kan väl ändock inte det svenska folket vara.


Johnny

Av Johnny Lestander - 16 februari 2017 22:12

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/E8pRA/trump-tror-jag-vann-med-storsta-marginalen-sedan-reagan. Vilken fars det är att lyssna på denna get även om vi förmodligen förolämpar getterna. Är han korkad vilket han ju bevisligen är som tror att "vanliga" människor skall köpa den rappakalja som han faktiskt sprider. Självfallet har han ju högerpopulister som tror på vad han säger sedan om man kalla dessa för "vanliga" är ju svårt att säga. Men det är ju samma sak här i Sverige där det ju finns ett antal människor som köper det budskap som knäppskallen Jimmie Åkesson sprider. Dessutom är ju inte media politisk korrekt utan de säger det som är sant i jämförelse med smörjan som Donald Trump och Jimmie Åkesson och dessutom är de så korkade att de tror att vi skall köpa deras smörja.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se