Alla inlägg under februari 2017

Av Johnny Lestander - 7 februari 2017 11:45

   http://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/8dn9r/skickar-penisbilder-och-valdtaktsfilmer. Tyvärr finns det många män och pojkar om man nu kan kalla dem för det som inte har några getter hemma överhuvudtaget. Man kan ju faktiskt undra vad som driver dem att hålla på som de gör. Vi kan väl konstatera att det knappast har med intelligens att göra. Men tyvärr är det svårt att komma undan från problematiken om man är uppkopplad vilket man ju självfallet vill vara. Det går ju faktiskt att förhindra skadeverkningarna genom att exempelvis ha en blogg där man får läsa igenom alla kommentarer före det att de publiceras och där man kan ta bort och blockera IP-adresser. Att låta någon fritt få kommentera är ju ingen bra idé. Dessutom behöver man ju inte ha ett Facebook konto där man har en massa "vänner" utan den kan ju vara offentlig men kopplad till ens blogg. Men problematiken är ju svårbemästrad så länge som det springer omkring "män", "pojkar" utan tillgång till hjärnsubstans som sprider sin smörja på nätet.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 7 februari 2017 01:55

http://www.dagen.se/expressen-uppmarksammar-dagens-artiklar-om-svordomar-1.922006. Intressant det här med svordomar som visar en brist på ordförråd enligt vissa. Andra använder svordomar i parti och minut och en gång när åt lunch på Fluxen så avlyssnade jag en konversation där den ena använde svordomar i princip i vart annat ord och det var då inte så lätt att följa hans resonemang. Men vad är då svordomar mer än en sammansättning av vokaler och konsonanter och som man använder när man blir arg och är ett sätt att lätta på trycket. Andra däremot får ångest av att använda svordomar eftersom de tror att gud kommer att straffa dem för att de råkar svära. Här följer några exempel på upplägg av svordomar  


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 7 februari 2017 01:43

   http://www.dagen.se/micael-grenholm-skriver-oppet-brev-till-cissi-wallin-1.921741. Självfallet få ju Cissi Wallin ha den åsikt som hon har, att om det hade gått så skulle man ju få abortera bort abortmotståndare. Skall vi vara ärliga så finns det abortmotståndare som har samma åsikt med tvärs om. Sedan att Cissi inte heller vill att politiker har en religiös tro får hon ju självfallet tycka men däremot så blir det bara ett tyckande och ingenting annat eftersom hon ju inte kan påverka det eftersom religionsfriheten är lagstadgad i detta land. Det är således ingen större idé att reta upp sig på det hon säger eftersom hon ju inte kommer att ändra inställning. Så Micael Grenholms öppna brev kommer nog inte att leda fram till något däremot har han ju fått säga det han vill precis som Cissi Wallin har fått säga det hon vill. Det är ju ingenting mer med det.


Johnny

Av Johnny Lestander - 7 februari 2017 00:51

   http://www.dagen.se/kraftag-mot-religiosa-friskolor-uppror-1.922008. Förstår inte alls upprördheten för vad Fridolin säger är att han givit skolverket i uppdrag att se till att undervisningen i skolorna följer skolagen. Det innebär följande enligt skollagen paragraf

7 § Undervisningen vid fristående skolor, fristående förskolor och fristående fritidshem ska vara icke- konfessionell.

Utbildningen i övrigt vid fristående skolor, fristående förskolor och fristående fritidshem får ha en konfessionell inriktning. Deltagandet i konfessionella inslag ska vara frivilligt.

De som då blir så upprörda har ju då möjlighet att vända sig till politikerna för att få till stånd en ändring i skollagen. De lagar som vi har i Sverige är det ju upp till varje medborgare att följa. Självfallet kan man ogilla en lag men det är ju en helt annan sak. Vill vi inte följa lagarna utan göra som vi själva vill då pläderar vi faktiskt för motsatsen till demokrati nämligen anarki.


Johnny

Av Johnny Lestander - 5 februari 2017 23:02

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/k97Wv/tittare-rasar-mot-svt-vulgart-och-smaklost. Tänk att en del människor drabbas av moralpanik för att man säger eller sjunger vissa ord i ett tv-program och att dessutom utsätta sin 3 och 7 åring för melodifestivaldravlet kan man ju verkligen ifrågasätta att föräldrar saknar omdöme. Men annars så speglar ju melodifestivalen den kulturnivå som svenska folket i allmänhet besitter och det är inte mycket att komma till gud med. Tänk att det är samma sak vart enda år för alltid är det någonting som sägs i programmet eller sjungs i programmet eller hur man klär sig det kan man intressera sig för men väsentligheter här i världen det bryr man sig inte om.


Johnny 

Av Johnny Lestander - 5 februari 2017 20:39

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/7kel3/domstol-avslar-trumps-inresekrav. Intressant att appellationsdomstolen sa nej till Trump och nu finns det bara högsta domstolen att tillgå. Intressant att domstolsväsendet satte stopp för Trumps dåraktigheter.


Johnny

Av Johnny Lestander - 4 februari 2017 23:57

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/og0mg/akesson-kan-kompromissa-om-invandringen. Skulle det vara en möjlig väg eftersom de tre partierna ju får en överväldigande majoritet och lämnar problempartierna utanför som KD, C, L, V och MP. M och SD har ju många gemensamma nämnare och S vill ju alltid sitta i regeringsställning nästan till vilket pris som helst. Intressant tankegång eller hur?


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se