Alla inlägg under april 2017

Av Johnny Lestander - 24 april 2017 01:07

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/mmMy4/trump-behovde-fraga-11-ganger-for-att-begripa, Det är ju ingen nyhet att Donald Trump inte förstår speciellt mycket eftersom han ju är alldeles för korkad för det men i detta fallet ville han inte förstå och jag tycker ju att Merkel hade tålamod som besvarade frågan på samma sätt, gång på gång på gång. Dessutom så måste det ju kännas för jävligt för britterna att EU hamnar före dem i kön.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 22 april 2017 01:11

  http://www.varldenidag.se/debatt/dagens-queer-och-transideologi-skapar-problem/Bbbqdj!uwt37cVzLT4JezZ8YTntyA/. Efter att ha läst vad han har skrivit så kan vi ju konstatera att det inte är dagens ungdomar som är vilsen i spenaten utan den mest vilsna av dem alla är Olof Edsinger. Han om något har ju givit inskränkthet ett ansikte.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 22 april 2017 01:04

  http://www.varldenidag.se/debatt/transpersoners-liv-ar-inte-en-fraga/Bbbqdj!O7@1ZkmMge7AxV9Y0U3gtw/: I sann kristen anda så går Olof Edsinger på i ullstrumporna och kapar transpersoner vid fotknölarna eftersom han ju alltid vet bäst. Dessutom är han ju en uttolkare av vad gud tycker och han har då fått veta att gud inte heller gillar transpersoner. Men jag är fullt övertygad om att varken gud eller Jesus har någonting emot transpersoner utan det är Olof Edsinger som är fördomsfull och rädd och fullkomligt vilsen i spenaten eller var det kanske pannkakan.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 april 2017 00:57

Vi får väl se om detta var slutet på en enastående karriär. Har faktiskt svårt att se att han som 36 åring kan komma tillbaka efter en frånvaro på nästan 1 år som ju korsbandsskador brukar ge. Är det så att detta var slutet så är detta ett mycket tråkigt slut men man skall aldrig säga aldrig även om jag inte tror att han kan ta sig tillbaka.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 april 2017 00:50

  http://www.varldenidag.se/nyheter/jackelen-kallade-bibliska-larjungar-for-sambo/Bbbqds!lENUNlkqcSI8GwNlpVtfQ/. Gör som vanligt en höna utav en fjäder och man kan ju undra vad han vill uppnå och för vilken gång i ordningen. Kan det vara så att han främst vill höras och synas i debatten. Tala om ointressant vad ärkebiskopen kallar de som vandrade tillsammans. Vad som är intressant är ju att Jesus slog följe med dem och när han bröt brödet då kände de igen honom och sedan försvann han ur deras åsyn. Sedan att göra en debatt av eventuell sexuell läggning är ju fullständigt ointressant men det är tyvärr inte speciellt ovanligt bland "kristna" att haka upp sig på sexuell läggning. Dessutom är jag fullständigt övertygad om att Jesus bokstavlig sket i vilken sexuell läggning som människor har och att han tyckte att  hetrosexuella människor är mycket bättre än homosexuella människor. Rent ut sagt vilket skitprat utan att lägga till ett kraftuttryck.


Johnny

Av Johnny Lestander - 20 april 2017 23:01

  http://www.dagen.se/muslimsk-forening-tvingas-betala-tillbaka-bidrag-krankte-kvinnor-1.955706 Självfallet helt rätt att de varken skall få bidrag och att de dessutom skall betala tillbaka erhållet bidrag. Men i april så skrev ju 22 pingspastorer på en petition om att homosexuella hamnar i helvetet http://www.expressen.se/gt/homosexuella-kommer-till-helvetet/. Frågan blir ju då om muslimer spårar ur och blir fråntagna sitt statliga bidrag borde man inte kolla kristna samfund om de följer regelverket.


Johnny

Av Johnny Lestander - 20 april 2017 22:40

  http://www.dagen.se/debatt/stefan-sward-korset-innebar-seger-1.954530 Är man kristen så dog ju Jesus på korset för vår skull eftersom det är ju det som är själva kärnan i det kristna budskapet. Det är som att försöka att baka en kaka utan mjöl att påstå någonting annat om jämförelsen tillåts. Däremot är det ju en annan sak om han verkligen gjorde det eftersom det vet vi ju inte utan det kan vi enbart ta till oss via vår tro. Om det skulle på något vis kunna bevisas att han inte gjorde det då är ju kristendomen som religion betraktad körd. Samtidigt så måste man ju som kristen då påpeka att alla andra religioner ju är felaktiga för ingen av dessa religioner tror att Jesus dog på korset för vår skull. En intressant frågeställning är ju om det finns flera vägar till gud via t.ex islam eller judendomen då är kristendomen körd eftersom då kan inte Jesus ha dött för vår skull utan då är det bara något som vi har hittat på. Kan gud finnas även om inte Jesus dog på korset för vår skulle och svaret är ju självklart at så är det. Men kan Jesus ha funnits om han inte dog på korset för vår skull. Svaret är ju lika klart att det kunde han visst eftersom han ju ändock kunde vara guds budbärare för den aspekten framförs ju i koranen. Dog Jesus på korset för vår skull eller var han bara en budbärare jag det är det upp till var och en att ta ställning till. Man kan ju även påstå att han överhuvudtaget aldrig har funnits utan är en påhittad person.


Johnny

Av Johnny Lestander - 20 april 2017 22:36

  http://www.dagen.se/debatt/juristen-gabriel-donner-finns-inte-alls-12-500-asylsokande-under-jord-i-sverige-1.955173 För en lekman är det ju omöjligt att uttala sig om så är fallet undrar im Gabriel Donner har exakt koll på hur många det är. Dessutom beror det ju på vem du frågar. En högerpopulist skulle ju bergsäkert säga att så är fallet det är förmodligen ännu fler. En vänsterpopulist skulle förmodligen ha motsatt uppfattning.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se