Alla inlägg under maj 2017

Av Johnny Lestander - 4 maj 2017 23:47

  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/q9e6L/kinberg-batra-soker-fler-pigor. Vill sänka skatterna med 22 miljarder och bland annat finansiera det med att sänka ersättning för arbetslösa och samtidigt öka Rut-avdragen eftersom det ju innebär att de arbetslösa istället kan städa i bland annat Anna Kinberg Batras hem för en billig penning. Det är ju inte längre de nya moderaterna som vi ser utan de gamla moderaterna och förhoppningsvis kommer de då att sjunka till de nivåer som ett dylikt parti skall befinna sig på dvs under 10 procent av väljarkåren. Undrar hur länge som dårfinken Anna Kinberg Batra får var partiledare eftersom det moderata flytetyget faktiskt håller på att sjunka vilket ju i sig inte är någon förlust alls.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 4 maj 2017 23:35

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/97GkE/fakta-obamacare-v-trumpcare. Blir det mycket bättre med Trumpcare än Obamacare eller är det som Paul Krugman säger citat "Rebulikanernas plan för att ersätta vårdreformen Obamacare är värre än vad till och med cynikerna hade väntat sig, skriver nationalekonomen och Trump-kritikern Paul Krugman i New York Times. Krugman skriver att Republikanerna åtminstone hade varit ideologiskt konsekventa om de bara kastade hela strukturen av Obamacare överbord, även om 20 miljoner amerikaner skulle bli utan skydd. Nu vilar ”Trumpcare” på samma tre pelare som Obamacare, men drastiskt försvagat och med fel fokus, skriver han.
”Med det sjuka skämtet till hälsoplan i åtanke kan man fråga sig vad som hände med alla utspel om att Obamacare var ett fruktansvärt dåligt system som Republikanerna direkt skulle ersätta med något långt bättre – inte för att nämna Donald Trumps löften om ’försäkringar för alla’ och ’fantastisk sjukvård’”, skriver Krugman. Svaret, enligt Krugman, är att de ljög hela tiden och fortsätter göra det." slut på citatet. Sannerligen säger jag ju självfallet håller med Paul Krugman.

 

 

Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 4 maj 2017 17:02

 http://www.dagen.se/ledare/sverige-aterigen-i-daligt-sallskap-i-fn-1.961900. Sannerligen säger jag Elisabeth Sandlund att visst var det detta man kunde förvänta sig och ingenting annat. Sossarna och vänstern har ju alltid hållit med palestinierna vilket ju inte är så konstigt med tanke på vad som har hänt i Israel.


Johnny

Av Johnny Lestander - 4 maj 2017 16:56

  http://www.dagen.se/kristna-hjalper-nordkoreaner-att-fly-1.962439 Sannerligen säger jag är det någon som trodde något annat än att kineserna skickar tillbaka kristna nordkoreaner till Nordkorea.


Johnny

Av Johnny Lestander - 4 maj 2017 16:48

    http://www.dagen.se/i-dag-skriver-trump-under-presidentorder-om-religionsfrihet-1.962369. Sannerligen säger jag att du skall självfallet som "sann" kristen fördöma din medmänniskor speciellt bögar och flator, transsexuella, de som vill ingå samkönade äktenskap, det som vill utföra abort med flera. För så gör ju en "sann" kristen för det är väl ingen som tror något annat eller ?????????????????????


Johnny

Av Johnny Lestander - 3 maj 2017 18:43

  http://www.dagen.se/kronikor/linda-alexandersson-tank-om-de-som-konverterar-gor-det-for-att-fa-stanna-1.960714 Självfallet finns det de som konveterar till kristendom från islam men samtidigt finns det ju självfallet de som gör så för att kunna få stanna. Tror man någonting annat så är man ju blåögd. Samtidigt är det ju i princip omöjligt att bevisa än det ena och än det andra utan det handlar ju självfallet om tilltron till individen. 


Johnny

Av Johnny Lestander - 3 maj 2017 11:36

  http://www.dagen.se/debatt/martin-lembke-jesus-dog-men-inte-i-stallet-for-oss-1.961209 Intressant debatt men egentligen så tillför den inget nytt eftersom det handlar om olika synsätt och att "framträdande" protestanter försvarar ställföreträdarens straff är ju helt ok baserad på den protestantiska tron att Jesus dog för våra synder. Sedan har jag alltid haft svårt att förlika mig med varför skulle han dö för våra synder vad vore syftet för någonting sådant egentligen. Det innebär ju att enbart det som bejakar en sådan tro skall få belöningen dvs. ett evigt liv. Är det verkligen förnuftigt att tro att gud gör sådan skillnad. Skulle det dessutom innebära att vår tro skulle stärkas av en sådan handling, eftersom det ju faktiskt handlar om återberättelse av något som skall ha hänt för snart 2000 år sedan. Slutligen är det ju intressant att läsa att Lembke anser att de protestanter som ivrigt försvarar läran om ställföreträdande straff till och med kan kallas för kättare.


Johnny

Av Johnny Lestander - 3 maj 2017 00:42

    http://www.dagen.se/osterrikes-president-alla-kvinnor-borde-bara-slaja-1.961394 Har fått kritik för sina uttalande vilket ju är förståligt. Argumentationen mot hans påstående kan ju lyda enligt följande. Om du flyttar till ett muslimskt land som t.ex Iran och är kvinna får du inte välja hur du klär dig. Om du däremot som muslimsk kvinna flyttar till ett land som Österrike då skall alla andra kvinnor i Österrike i solidaritet med dessa inflyttade muslimska kvinnor bära slöja. Kanske inte så underligt att en del har krävt hans avgång.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se