Alla inlägg under maj 2017

Av Johnny Lestander - 29 maj 2017 19:50

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rxx1a/lofven-vill-inte-ge-ensamkommande-andra-chans. Var det någon som trodde det och det enda parti som möjligen kan tänka sig att stödja MP är förmodligen vänsterpartiet. Däremot är jag övertygad om att det skulle vara mycket lättare om de som kommer hit har en kristen bakgrund.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 29 maj 2017 19:08

  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/vRRPp/en-plikt-att-lyssna-pa-hederns-offer. Intressant artikelserie men den berättar ju faktiskt om det vi redan vet. För att ta några exempel det handlar om en 14-årig flicka som dödshotas av sin religiösa pappa för att hon ska sluta röka och ha på sig byxor. En 24-årig kvinna som kastas ut från en balkong av sin man när hon vill skiljas. En 15-årig flicka som på initiativ av sin pappa och bror ska föras till Turkiet för att giftas bort. En 12-årig flicka som misshandlas av sin pappa när hon visar huden mellan strumpan och byxan i skolan. En 17-årig pojke som försöker ta sitt liv efter att i åratal ha misshandlats psykiskt och fysiskt av sin kontrollerande mamma. Vi vet också att det kan röra sig om en stor mängd som 240000 fall av unga människor som kontrolleras, begränsas, lever under hot om våld. Detta i ett patriarkalt kulturellt system med islam som grund. Kan vi tillåta att detta kan få förkomma i kungariket Sverige och svaret är ju självfallet nej men frågan är ju vad kan vi göra åt saken eftersom de förtryckta sällan gör sin röst hörd. Dessutom kan vi inte döma någon ohörd dvs dessa fäder och söner som är livrödd för att förlora sin "heder" om de inte kan få utnyttja sin makt i dessa patriarkala kulturella system som står så långt ifrån vårt kulturella system baserad på en helt annan människosyn. 


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 29 maj 2017 18:33

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/Qee6x/m-ledaren-kan-bli-av-med-bade-jobbet-och-alliansen. Ovanligt bra analys av Lena Melin om Anna-Kinberg Batra och hennes vara och icke vara. Intressant om Anna-Kinbergs tal om att det är hon som skall leda trots att SD idag är i vissa undersökningar större än Moderaterna för visst borde det vara så att Jimmie Åkesson har första tjing. Dessutom är det ju så att Allianssamarbetet är slut om Moderaterna och KD vill samarbeta med SD för det vill ju inte C och L och det borde ju faktiskt kunna leda fram till en ohelig allians mellan S och L och C. Blir intressant att se vad väljarundersökningen faktiskt ger för signaler eftersom den ju stor sådan och borde faktiskt kunna ge signaler om hur det står till i kungariket Sverige åtminstone när det gäller de politiska partierna och det politiska klimatet.


Johnny

Av Johnny Lestander - 25 maj 2017 21:08

  Det var väl ingen som trodde det heller. Kommer aldrig att få det precis som att Zlatan aldrig kommer att vinna en champions league final.


Johnny

Av Johnny Lestander - 25 maj 2017 21:03

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kn9bA/efter-fotbollsfesten--skrapkaos-och-kissiga-fasader. Var det någon som hade trott någonting annat däremot har jag aldrig förstått sambandet mellan alkohol och att se en fotbollsmatch. Upplevelsen blir ju mycket bättre om man är nykter när man ser en fotbollsmatch eller rättare sagt omdömet blir mycket bättre.


Johnny

Av Johnny Lestander - 25 maj 2017 20:41

  http://www.dagen.se/debatt/pastor-merzek-botros-sverige-ar-i-fara-for-radikala-islamister-1.971324 Som kristen arab så är det inte så konstigt att han uttalar sig som han gör. Frågan är ju faktiskt vad skall vi göra åt det. Det enklaste vore ju att förbjuda islam som religion i Sverige det gäller ju bara att ändra regeringsformen men då måste man samtidigt få med sig en kvalificerad majoritet och dessutom ett val i mellan och jag är övertygad om att en sådan majoritet inte finns i Sveriges riksdag. 


Johnny

Av Johnny Lestander - 25 maj 2017 20:21

  http://www.dagen.se/debatt/marcus-birro-militanta-islamister-vill-se-oss-utrotade-1.971897 Låter som en Sverigedemokrat men det är kanske inte så konstigt med tanke på vem han lever tillsammans med. Man kan ju undra vad han egentligen vill med sitt inlägg är det ett konstaterande eller vill han att vi faktiskt gör någonting åt dessa militanta islamister. Är de att jämföra med nazisterna och Adolf Hitler som ju skyllde allting på judarna och dessutom mördade stora mängder judar. Vilka skall vi då i så fall ta bort är det alla som vi bara misstänker är militanta muslimer eller skall vi enbart intinera dem i läger och vad utgör i så fall grundvalen för att misstänka någon och tänk på att vi förmodligen skulle få med några som inte är att räkna som militanta muslimer. Eller skall vi bunta ihop alla muslimer i en hög och skicka tillbaka dem till deras ursprungsländer med förbud om att komma tillbaka eller vad vill du Marcus Birro, du och dina Sverigedemokratiska vänner.


Johnny

Av Johnny Lestander - 25 maj 2017 20:04

  http://www.dagen.se/uefa-har-skapat-djupa-sar-i-ungdomarna-1.972249 Det är nog inte omsorgen om de medmänniskor som omkom i terrordådet i Manchester som gör att Anders Bard är arg utan det är att hans flickor inte fick visa upp vad de kan nämligen att dansa. Det enda som tydligen existerar i hans tankevärld är hans eget ego nämligen att hans barn får visa upp vad det kan, sedan kan man ju skita i 22 döda och ett 100 tal skadade i Manchester. Jag som förälder skulle faktiskt skämmas att överhuvudtaget öppna min mun och dylika groder skulle hoppa ur den. Jag tyckte att det var helt rätt av UEFA att ställa in alla kringarrangemang med tanke på vad som har hänt. Detta för att respektera de som dog i Manchester.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se