Alla inlägg under maj 2017

Av Johnny Lestander - 19 maj 2017 23:42

 http://www.dagen.se/dokument/haxans-aterkomst-allt-fler-soker-sig-till-haxkonsten-i-sverige-1.969161. Är verkligen detta något att vara rädd för för är inte detta en del av den andliga världen och vad vet vi om den egentligen förutom att vi ibland känner av den. Men en del kristna är ju rädda för dessa "fenomen" och förknippar det med något som vi kallar för djävulen och satan. Men gud är ju andlig och Jesus är ju andlig och vi människor är ju en del av guds avbild dvs andligheten så varför då vara rädd för något som är en del av guds skapelse. Sedan vad som finns i denna andlighet kan ju nästan vara vad som helst och har du tänkt på mycket av det som är en del av vår och andras kulturer kan ju faktiskt var en spegling av denna andlighet och du kan i princip plocka vilken varelse som helst som finns omnämd i bland annat sägner.


Johnny


Johnny

ANNONS
ANNONS
Av Johnny Lestander - 19 maj 2017 22:28

  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/QekzJ/m-den-som-kommer-hit-maste-anpassa-sig. Att moderaternas politik helt och hållet håller på att språra ur har väl inte undgått någon. Nu kommer nästa uspel att man skall inför integrationsplikt för nyanlända. Dels skall man tillgodogöra sig 100 timmars samhällsorientering om hur man blir en god "svensk" medborgare och efter 100 timmars samhällsorientering så har man fullkomligt suddat ut allt som ens "gamla" kultur stod för åtminstone i moderaternas värld. Kommer man hit från ett muslimskt land med muslimska värderingar måste dessa försvinna inom 100 timmar det kommer att vara kravet. Det borde ju dessutom leda fram till en ändring av regeringsformen där islam som religion förbjuds i Sverige. Dessutom skall man gå i skola och helst då utbildningar där det råder brist på arbetskraft bland annat inom vården. Moderaterna vill ju dessutom sänka skatten speciellt för grupper där det råder brist på arbetskraft som sjuksköterskor, lärare och poliser och därför måste ju dessa nyanlända gå i skolan för att bli en god samhällsmedborgare för leva på någon form av bidrag är inte att tänka på åtminstone inte om man är nyanländ. Som nyanländ skall man dessutom vara tvungen att aktivera sig oavsett vilka traumatiska upplevelser man än bär med i ryggsäcken. Enligt moderaternas förslag skall man dessutom kunna få sänkt bidrag om man inte anpassar sig men enligt vilken mall framgår som inte av förslaget. Slutligen skall man lära sig svenska för gör man inte det då skall man inte heller kunna få permanent uppehållstillstånd. Att högerpoliktiker(populister) har mycket svårt att förstå verkligheten och se samband är ju välbekant, men det är ju nästan så man ser tendenser av det som George Orwell skrev i romanen 1984 dvs. ett oligarkisk samhälle. Nästa förslag från Anna Kinberg-Batra blir förmodligen att för att få uppehållstillstånd i Sverige måste du dessutom lova att rösta på moderaterna. Under Anna Kinberg Batras styre har Reinfeldts nya moderaterna övergått till de gamla moderaterna med en klassisk högerpolitik och ingenting annat så det är kanske inte så underligt att de har tappat så många väljare men ett sådant samband verkar inte Anna Kinberg Batra förstå.


Johnny

Av Johnny Lestander - 18 maj 2017 23:35

  http://www.dagen.se/debatt/i-migrationsverkets-himmelrike-slapps-bara-den-larde-in-1.968480. Självfallet håller jag med men det innebär ju att sållandet av agnarna från vetet ju blir problematiskt och hur skall migrationsverket faktsikt veta att en som konverterat till kristendom verkligen är kristen. Eller skall vi öppna våra gränser för alla som vill komma hit men villkoret är då att alla måste bli kristna för att få stanna?


johnny

Av Johnny Lestander - 18 maj 2017 23:29

  http://www.dagen.se/debatt/per-ewert-christer-sturmarks-ilska-om-svenska-kyrkans-film-ar-felriktad-1.968996 Bra svar till Christer Sturmark som ju inte alltid för samband så bra vilket ju kan bero på att han faktiskt är ateist.


Johnny

Av Johnny Lestander - 18 maj 2017 23:19

 http://www.dagen.se/lofven-fick-fragor-om-kristna-skolor-1.969086. Tycker att Löfven gav ett väldigt bra svar om att vi inte skall bygga murar utan riva murar. Det som dess borgerliga riksdagsledamöter främst betonar är ju rättigheten att få gör som man vill, att få välja fritt utan att ta hänsyn till någon annan än en själv.


Johnny

Av Johnny Lestander - 18 maj 2017 23:08

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/knOlj/trump-den-varsta-haxjakten-i-historien. Så betraktar sig Donald Trump att han är utsatt för. I verkligen så vore det ju en välgärning för jordens alla folk om Donald Trump fick sparken eftersom han ju faktiskt är den mest korkade politikern i människans historia och det vill inte säga lite med tanke på att det finns andra kandiater som t.ex Jimmie Åkesson.


Johnny

Av Johnny Lestander - 18 maj 2017 23:05

  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/84k6W/10-miljoner-ton-plast-dumpas-i-havet--i-ar. Skulle förvåna mig oerhört om vi klarade av detta eftersom vi ju är alldeles för korkade i allmänhet för att kunna åtgärda detta.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se