Alla inlägg under maj 2017

Av Johnny Lestander - 18 maj 2017 22:44

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/b0rM3/ministern-det-finns-brister-som-vi-maste-atgarda. Socialförsäkringsministern tillika tillförordnad sjukvårdsminister Annika Strandhäll tycker att det finns brister i förlossningsvården att åtgärda. Men varför gör man då ingenting kan man ju faktiskt fråga sig. Sossarna sitter ju med den politiska makten i sin hand och det skall väl då inte vara några större problem att omfördela resurser genom att ta från de rika och ge till de fattiga. Plocka av jobbskatteavdragen och satsa pengarna på bland annat förlossningsvården det kan väl inte vara så svårt att genomföra kan man ju tycka. Men sedan har vi ju det här med väljarna och att man ju inte kan ta från de rika och ge till fattiga eftersom då kan man ju förlora ett val. Det är ju mycket bättre att ta från de fattiga och ge till de rika för det är ju på det sättet man kan vinna val. Då är det ju faktiskt bättre att offra förlossningsvården för att väljarnas röster går ju långt före människors behov för så är det i dagens Sverige.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 17 maj 2017 21:48

  Var och såg the Alien Covenant i natt som ju skulle vara en uppföljare till Prometheus och båda filmerna är redigerade av Ridley Scott och den var inte bra kan vi ju konstatera eftersom den i mycket liknar Alien. Det var således en mycket dålig kopia av Alien som ju faktiskt var bra jämfört med denna film. När jag såg Prometheus så lämnade den ju i slutet en frågeställning när Elisabeth Shaw gav sig av för att leta efter jättarnas hemplanet men den här filmen gav ju inga som helst svar på detta utan var en dålig splatterfilm.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 17 maj 2017 21:26

  http://www.dagen.se/sturmark-rasar-mot-svenska-kyrkans-film-1.968367 Vilket jävla trams av Christer Sturmark precis som vanligt. Vad hade han egentligen trott att svenska kyrkan skulle producera för film en som presenterade ateisternas sanning. Tror man på gud vilket ju är en förutsättning om man respresenterar svenska kyrkan så borde ju en sådan film ha en koppling mellan gud och vetenskap annars så vore det ju minst sagt märkligt och man skulle kunna kalla det för tjänstefel.


Johnny

Av Johnny Lestander - 17 maj 2017 21:12

  http://www.varldenidag.se/nyheter/bachman-blockerades-fran-sveriges-twitterkonto/Bbbqeq!j7kycZBdemjk8um1Xm9zqg/. Följande citat från det länkade inlägget citat "Åsiktsregister, statistikförbud och svartlistning av böcker görs arbiträrt, inte på basis av objektiva kriterier”, skriver ekonomen och debattören Tino Sanandaji på Facebook." Vad är ett objektivt kriterium kan man ju undra, vem är det som sätter mallen för ett objektivt kriterium och kan verkligen representanter för politiska partier som Jimmie Åkesson anses besitta egenskaper som kan betecknas som objektiva kriterier. Jag tycker således att det är helt rätt att blockera sådana som Jimmie Åkesson från Sveriges twitterkonto eftersom han ju är olämplig att representera Sverige.


Johnny

Av Johnny Lestander - 17 maj 2017 21:02

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JmyOb/washington-kokar-riksratt-och-watergateaffaren. Ingen president har blivit så illa behandlad som Donald Trump anser Donald Trump. Men vi kan väl konstatera att det finns ingen president i USA:s historia som lider en sådan brist på getter som Donald Trump. Måste faktiskt vara en av de mest korkade politikerna i jordens historia, tillsammans med Marie LePen, Duarte, Jimmie Åkesson, Adolf Hitler, Vladimir Putin, med flera. Hoppas att de har nog mycket på fötterna att ställa honom inför riksrätt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 17 maj 2017 20:23

  http://www.expressen.se/ledare/akesson-forlorar-pa-sin-moderatvarvning/. Kan ju så vara att Åkesson förlorar på sin moderatvärvning eftersom Patrick Reslow inte är något att hänga i julgranen. Kommer SD-väljarna att tycka att Patrick Reslow är något att hänga i julgran. Kommer han att bli nominerad av SD:arna i Malmö till nästa val för är det någon som gillar en guttaperkaboll för han kanske hoppar vidare till nästa parti om han inte blir nominerad till nästa val. Dessutom passar verkligen en som är typisk byråkrat in som SD:are där ju dylika egenskaper inte står speciellt högt i kurs. Dessutom kan det ju inte vara specieltt roligt för Anna-Kinberg Batra när riksdagsmän plötsligt hoppar av eftersom det ju tyder på att hennes ledarskap inte står speciellt högt i kurs. Sedan om det kan räknas som förkastligt att kasta ägg på Jimmie Åkessons hur kan väl diskuteras däremot är det ju slöseri med ägg eftersom det finns bättre användning för dem än att kasta dem på Jimmie Åkessons hus.


Johnny

Av Johnny Lestander - 15 maj 2017 12:47

  http://www.dagen.se/liberala-kvinnor-vill-forbjuda-sloja-for-skolbarn-1.967408 Finns inget parti som kommer i närheten när det gäller populistiska utspel än folkpartiet, nej visst det heter inte folkpartiet längre utan liberalerna eftersom de förmodligen inte längre har med folk att göra. Nåväl liberalerna hoppar på allting som är emot någonting oavsett vad det än är men det är kanske det som man menar är liberalism. Religionsutövning skall vara tillåtet men endast the liberal way och allting som inte liberalerna gillar det skall förbjudas. Men i verkligeheten handlar det om ren och skär populism för att locka till sig väljare och ingenting annat. Om man hoppar på bärandet av slöjor så hoppas man ju att på det sättet kunna locka till sig några av de många islamofober som det drösar av ute i samhället.


Johnny

Av Johnny Lestander - 15 maj 2017 00:01

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/ewa-stenberg-ingen-har-ett-klart-svar-pa-hur-sverige-ska-regeras/Var det någon som hade trott på att de skulle få ett svar. Politiken och politikerna har ju krakelerat sedan länge och det är ju ingenting som vi kan göra åt det. Undrar hur dessa politiker klarar av att titta sig själv i spegeln för det gäller ju alla lova runt men hålla tunt. Vi skall ju självfallet ha råd med en värlfärd åt alla, bra skola, bra vård, bra pensioner och bra åldringsvård och samtidigt skall vi ju helst inte betala någon skatt alls om det bara är möjligt. Svaret är ju att vi har inte en bra välfärd åt alla, vi har ingen bra skola, vi har ingen bra vård, vi har många fattigpensionärer i Sverige och definitivt ingen bra åldringsvård. Däremot så gynnar vi ju det som har ett arbete, som är relativt unga och som inte är sjuka med en skattekredit från staten och de tycker alla partier är bra förutom möjligen vänsterpartiet. Hur man sedan kan stå och ljuga människor rätt i ansiktet om man heter Jimmie Åkesson eller Annie Lööf eller Anna Kinberg Batra med flera det övergår åtminstone mitt förstånd och hur vi sedan kan rösta på den är ju ännu mer obegripligt med tanke på att 73 procent av Sveriges befolkning ju inte vill ha vinster i välfärden. Trots detta röstar många av dessa 73 procent på partier som vill ha vinster i välfärden. Den enda partiledare som faktiskt kan titta sig själv i spegeln utan att skämmas är ju Jonas Sjöstedt.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se