Alla inlägg under maj 2017

Av Johnny Lestander - 14 maj 2017 23:44

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/migrationsverket-haller-kristendomsprov-med-asylsokande. Är man kristen om man vet att nya testamentet innehåller 27 böcker eller att man kan tala om skillnaden mellan en ortodox eller en protestantisk kristen kyrka eller hur många sakrament som den katolska kyrkan har respektive den protestantiska kyrkan. Men innebär det att man faktiskt är kristen eller hur mäter man tro egentligen. Frågeställningen är ju inte lätt och hur skall egentligen handläggare på migrationsverket kunna avgöra om någon är "kristen" eller inte. Dessutom är hela tiden vara godtrogen och tro på vad människor påstår i alla lägen håller ju faktiskt inte heller.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 14 maj 2017 23:18

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/K52V4/sa-manga-drabbades-av-cyberattacken. Det var ju inte direkt oväntat att något sådant här händer med tanke på den sårbarhet samhället numera äger eftersom vi ju blir mer och mer och mer beroende av dessa datorer. Kanske en nyttig påminnelse om vår sårbarhet och att vi förlitar oss på att våra system alltid skall fungera i alla lägen och direkt som något sådant här händer då blir vi nästan paralyserade för att ingenting fungerar. Kan ta ett enkelt exempel där har ett trillingabbonemang från Viasat guld där abbonemang 1 och 3 går via en parabolkabel och 2:an går via en separat kabel. Idag slutade sonens uppkoppling att fungera eftersom ingen signal går fram. Vi ringde supporten och de försökte starta om men ingenting hände, sedan kollade vi HD-boxen i de andra abbonemangen och boxen är det inget fel på. Det är förmodligen ett kabelfel och det är då väldigt frustrerande för sonen som hade tänkt se slutspelshockey i NHL men utan signal så går det ju inte. Men det är ju bara sådant som händer och det går ju att fixa men inte just nu. Men det är ju väldigt lätt att bli frustrerad när något sådant händer.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 14 maj 2017 20:08

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/264qa/supermiljardaren-som-alternativa-hogern-hatar. Intressant personlighet som ju tagit till sin uppgift att sprida demokratin ut i världen vilket ju självfallet inte direkt uppskattas av högerpopulister eftersom det ju inte uppskattar faktagranskare och sanningssägare eftersom högerpopulister ju sprider ett budskap som absolut inte har med sanning eller fakta att göra. Det är ju bara att titta på vilket buskap en som Jimmie Åkesson och hans gelikar sprider.


Johnny

Av Johnny Lestander - 13 maj 2017 18:23

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/azeGM/ny-rapport-sds-politik-gynnar-rika. Självfallet stämmer ju räkneexemplet bra in på den politik som Sverigedemokraterna vill föra och självfallet vill de anpassa sitt program till moderaternas som ju är ett parti för de rika eftersom de med alla medel vill samarbeta med dem. Sedan att Jimmie Åkesson är en mytoman och påstår att det inte är sant är ju precis det man kunde förvänta sig. Vi kan ju ta ett exempel från artikeln där Sverigdemokraternas ekonomiske talesperson Oskar Sjöstedt säger citat "Jag kan ta fram andra förslag vi har, som stärkt garantipension och stärkt a-kassa." Det lustiga är ju att Anna-Kinberg Batra som ju Sverigedemokraterna med alla medel vill samarbeta med vill införa ytterligare jobbskatteavdrag och finansieringen skulle bland annat ske via sänkt a-kassa. Dessutom är det lustigt att många väljargrupper som fattigpensionärer och unga arga arbetslösa män stödjer Sverigedemorkaterna trots att deras politik går stick i stäv med sina väljares livssituation, visst är det väldigt märkligt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 13 maj 2017 18:16

  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/My23M/fler-borde-jobba-lika-lange-som-rundstrom. Det är ju faktiskt inte alla som orkar jobba längre det känner jag ju själv av med en arbetskada som jag har haft i drygt 20 år. Permanent datoranvänding år ut och år inte är inte bra och dessutom åldras ju ens kropp vilket man inte kan göra så mycket åt. Samtidigt borde ju de som vill faktiskt få jobba så länge som de själv vill, men de som är utslitan borde ju få chansen att sluta i tid och dessutom få en ersättning att leva på men så är det tyvärr inte.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - 12 maj 2017 20:52

  Snart dags för den match där Chelsea kan bli helt klara mästare om de vinner. Dessutom möter det ett lag som formmässigt är det svagaste i premier league. Så nu är det dags att gå och kolla på matchen. Glömde att spara inlägget och nu är det klart att Chelsea är mästare om nu någon hade trott något annat.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 maj 2017 00:43

  http://www.dagen.se/schweiziska-myndigheter-stoppar-salafist-kampanj-1.966024 Självfallet är det aldrig fel att dela ut varken biblar eller koranen men någonstans måste vi ju sätta en gräns. Det finns ju kristna samfund och de som profeterar som man ju verkligen undrar om de skulle få göra det och samma sak är det med salafister. Salafismen borde ju inte vara tillåtet i något västerlänskt land lika lite som nazister för att ta ett exempel. Dessutom skulle man ju kunna förbjuda dårfinkar som Jimmie Åkesson att sprida sitt budskap men mest pågrund av att han är ju urbota korkad.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 maj 2017 00:37

  http://www.dagen.se/imam-i-danmark-anmald-for-predikan-om-att-doda-judar-1.965671 Varför kan man ju fråga sig och något vettigt svar kommer man förmodligen aldrig att få. Men det finns ju kristna som anser att de som inte gör som de predikar då kommer man att hamna på ett mycket varmt ställe. Man kan ju faktiskt undra varför är det så och som sagt var något vettigt svår kommer vi nog aldrig att få.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se