Alla inlägg under maj 2017

Av Johnny Lestander - 9 maj 2017 19:12

    http://www.dagen.se/datorspel-ska-locka-konfirmander-1.964496 Intressant sätt att försöka locka ungdomar till kyrkorna med tanke på den långsamma avtrappningen av medlemmar inom svenska kyrkan. En del församlingar lockar med resor till medelhavet, andra lockar tydligen med datorspel. Sedan kanske det inte spelar så stor roll om de är troende eller inte.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 9 maj 2017 18:52

 http://www.dagen.se/kronikor/alf-b-svensson-manniskor-utan-sjalvinsikt-pratar-bara-om-sig-sjalva-1.964005. Det finns de som säker sig kunna sjunga men som saknar sångröst eftersom en jury påstår det men saknar man faktiskt sångröst för att en jury säger det. Om du frågar en annan jury så kanske det säger att den här personen kan visst sjunga. Samma sak gäller det ju med psykologer eftersom ju en del psykologer ju faktiskt saknar självinsikt. Så hur är det med Alf B Svensson saknar han självinsikt eller är det en som vi kan lita på i alla väder och som alltid har rätt.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 9 maj 2017 18:45

  http://www.dagen.se/urholka-inte-begreppet-antisemitism-1.964802 Intressant att det finns människor inom kristenheten med förståndet i behåll. Annars verkar det väldigt mycket munväder hos de som ger sin in i debatten och som i alla lägen försvarar vad staten Israel än gör t.ex en som Lars Adaktusson men det kan ju också vara så att han vill synas i debatten och säga här är jag, se så duktig jag är. För hos sådana som Lars Adaktusson finns ju inte tanken på att måttfullhet faktiskt är en dygd. 


Johnny

Av Johnny Lestander - 8 maj 2017 22:16

  En helt underbar maträtt och eftersom alla andra i huset är i Piteå på bio samt middag så kunder jag unna mig denna gudomliga maträtt. Enda problemet är ju den efterföljande gasbildningen men lite fislukt har ju ingen dött utav.


Johnny

Av Johnny Lestander - 8 maj 2017 22:08

  http://www.varldenidag.se/nyheter/s-politiker-poserade-vid-bild-pa-terrorist/Bbbqeh!yxLcxrfyPV4dSkE1DclXHQ/. Att Lars Adaktusson angriper alla som inte håller med Israel i alla väder är ju inte så konstigt med tanke på den ställning som han företräder nämligen som ordförande i samfundet Sverige-Israel. För honom är ju allting bara svart eller vitt några andra nyanser finns inte i hans tankevärld.


Johnny

Av Johnny Lestander - 8 maj 2017 21:55

  http://www.varldenidag.se/nyheter/vi-maste-fostra-pojkar-och-flickor-olika/Bbbqee!gDRF7KxLm3S38KFr7KqYWQ/. Undrar om han har tänkt igenom det han skrev före det att han skrev det han nu skrev. Det verkar nästan som han vore rädd för att det patriarkala samhället går mot sin undergång dvs. det samhällssystem som vi alltid har haft. Dessutom så är det ju fortfarande så att männen dominerar i bolagsrummen, inom politiken och inom de politiska partierna. Så det är ju inte alls synd om pojkarna (männen) och om vi nu skulle gå från ett patriarkalt samhälle till ett matriarkalt samhälle så är det ju faktiskt ingen fara utan istället någonting väldigt positivt eftersom kvinnor ju är mycket bättre problemlösare än män och att vi förmodligen inte alls skulle kriga på det sätt som vi gör om kvinnor fanns vid makten. Så jag tycker att Alf B Svensson faktiskt är ute och cycklar vilket ju då inte skulle vara den första och förmodligen inte den sista gången.


Johnny

Av Johnny Lestander - 8 maj 2017 15:23

  Var tvungen att sätta på pannan igen eftersom det är ett kallt eller rättare sagt mycket kallt för årstiden. Tala om att bli less för nu vill jag ha värme och skolsken och kunna sitta ut i shorts utan att drabbas av köldskador eller förfrysningsrisk.


Johnny

Av Johnny Lestander - 8 maj 2017 14:54

  http://www.dagen.se/lattare-for-kyrkor-att-ta-politisk-stallning-efter-trumpbeslut-1.963839 Det skall bli lättare för kyrkor att ta politisk ställning efter fribrevet (presidentorder) som Donald Trump har utfärdat. Samma kristna som kan kritisera länder där människor förföljs för sin tros skull vill ju många av dessa evangelikala kyrkorna förfölja människor som har en avvikande uppfattning (abort) eller ett avvikande sexuellt beteende. Men att dessa evangelikala kristna skall besitta någon form av logik är ju inte speciellt troligt. Detta lika lite som muslimska dårfinkar som förföljer kristna. För lika goda kålsupare är de allihopa.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se