Alla inlägg under juni 2017

Av Johnny Lestander - 9 juni 2017 23:57

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VAO3p/trump-slar-tillbaka--anklagar-comey-for-att-ha-ljugit-under-ed. Självfallet har ju inte James B Comey ljugit utan han säger ju sanningen att sedan en mytoman som Donald Trump påstår motsatsen är ju ingenting att fästa sig vid. Problemet är ju att det är svårt att bevisa om man nu inte har inspelningar som faktiskt kan bekräfta att Donald Trump gjort det han faktiskt har gjort. Om inte så blir allt enbart ord mot ord och det räcker inte för att avsätta dårpippin Donald Trump.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 8 juni 2017 00:11

  http://www.varldenidag.se/nyheter/aven-linda-steen-insamlingen-i-hamn/Bbbqfe!nyaLtPbnreljaWvrSTj6qQ/. Det handlar ju inte om huruvida dessa barnmorskor är galna eller icke och det handlar ju heller om att de är skuldfria efter att förlorat sina respektive mål. Det handlar ju faktiskt om att det svenska samhället via domstolarna har sagt att samvetsfrihet ej går att tillämpa ute i arbetslivet om man nu inte tillhör svenska kyrkan där ju samvetsfrihet råder. Däremot är det inte tillåtet i det sekulära samhället vilket ju i sig är helt logiskt. Dessutom är det ju ingen som förbjuder dessa båda barnmorskor att vara motståndare mot abort men samtidigt är det något som ingår i deras arbetsuppgifter och skall utföras. I förlängningen så skulle det kunna uppstå en massa situationer att människor skulle kunna vägra att utföra arbetsuppgifter med hänvisning till sin tro. Det kan vi ju faktiskt inte ha i det svenska samhället eller hur ?


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 8 juni 2017 00:03

  http://www.dagen.se/130-brittiska-imamer-fordomer-terrorattacken-1.977643 Självfallet så gör de ju som det själva vill men undrar om det ändock bara är en gest för att blidka all den negativa stämning som har uppstått mot muslimer i Storbrittanien. Det kanske är en gest och ingenting annat. Dessutom så finns det säkert någon imam som tycker det motsatta och kan tänka sig att begrava dessa tre dårfinkar. Dessutom med vilken rätt kan vi döma andra människors handlande och verkligen domen någonting som är givit människan.


Johnny

Av Johnny Lestander - 7 juni 2017 20:03

    Inget nationaldagsfirande idag eftersom det nu är ett helt år kvar innan nästa gång vilket ju är en guds tur. Däremot så är det varmast i landet här uppe vilket ju i sig är bra men temperaturen är ju blott 20 grader så det är inte mycket att yvas över. Om det hade varit 10 grader varmare då kan vi ju börja att tala om värme men nu är det ju nästa kallt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 6 juni 2017 20:23

  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/GWkwJ/nationalisterna-vill-at-er-frihet-kvinnor. Man brukar ju säga att slå huvudet på spiken och det är ju det Lena Ag gör i denna debattartikel. Inom högerpopulistiska partier som t.ex Sverigedemokraterna som ju är nationalistiska så reduceras ju kvinna till någon som skall stå vid spisen och föda barn. Exemplen är ju många och vi kan ju nämna det mest klassiska nämligen under 30 och till mitten av 40-talet i Tyskland där ju kvinnan var satt till att stå vid spisen och föda fram nya barn av den ariska rasen. Samma sak skulle ju ske idag om om Sverigedemokraterna skulle komma till makten gud hjälpe oss. Sedan är det ju inte så stor skillnad mellan dylika system som Sverigedemokraterna förespråkar och islamitiska samhällen eftersom båda är ju patriarkala och båda förtrycker kvinnan.


Johnny

Av Johnny Lestander - 6 juni 2017 11:39

  Nu är nationaldagen här och åtminstone har vi fint väder efter det regn som passerade under natten och det skall faktiskt bli skapliga temperaturer enligt yr.no. Men idag förväntas vi fjanta omkring och vifta med blågula flaggor och vara så nationalistiska som vi bara kan för att det är Sveriges nationaldag. Trots att nationalismen är roten till mycket ont här i värden, det här är bara vår sandlåda om du vill leka får du gå till din egna sandlåda. Som du kanske förstår så kommer jag inte att springa omkring och vifta med flaggor eller sjunga du gamla du fria. Nationaldagsfriande är för mig något beklämmande och det luktar unket som någon som legat för länge i källaren. Nej idag är det en ledig dag även om jag själv fördragit den gamla ordningen dvs att annandag pingst varit helgdag och nationaldagen varit en vanlig sketen dag för något mer förtjänar den inte.


Johnny

Av Johnny Lestander - 4 juni 2017 21:41

  http://www.dagen.se/debatt/radikalisering-kan-hejdas-av-religiosa-1.974979#cxrecs_s Självfallet inte enbart av religiösa skäl för det gör ju analysen felaktig utan vi måste se till att få en integration som är värd namnet. Bra utbildning, fler arbeten, integration av människor i samhället (boende). Men ju fler ungdomar som går ut grundskola och gymnasium utan fullständiga betyg, ju färre som kan erhålla ett arbete för sitt uppehälle, ju fler människor som vi samlar tillsammans i förorterna till större städer så göder det "radikalismen" och där kan ju religionen dessutom spela roll men då ur negativ synpunkt. Religionen är ju inte lösning utan har ofta den motsatta effekten speciellt den muslimska.


Johnny

Av Johnny Lestander - 4 juni 2017 21:34

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/GWpm6/kraftig-brand-pa-asylboende--misstankt-mordbrand. Inget som direkt förvånar med tanke på vad som händer runt omkring i omvärlden vore ju faktiskt mer konstigt om det inte hände.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se