Alla inlägg under juni 2017

Av Johnny Lestander - 28 juni 2017 00:31

  http://www.expressen.se/kronikorer/hanne-kjoller/brunhogern-och-svartvanstern-forenas-i-sitt-hat-mot-domstolarna/. Vad som än händer kommer det att bli ett jävla liv på sociala medier oavsett om han fälls eller frikänns. Men förhoppningsvis så blir han fälld och därmed också körd i politiska sammanhang. Han kan väl emigrera till sitt favoland dvs. Ungern och sedan kanske vi slipper se och höra av honom i fortsättningen. Nu är väl det inte alla SD:are som gillar den tanken men det skulle ju göra SD mer rumsrena än tidigar även om en total nedläggning av partiet ju vore det optimala.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 28 juni 2017 00:27

  http://www.expressen.se/nyheter/sd-ersatter-ekeroth-trots-hans-vagran/Har blivit ersatt i justitieutskottet och senare under dagen så blir han förhoppningsvis fälld för ringa misshandel och då är hans saga all vilket ju vore en välgärning för mänskligheten om nu SD håller vad de lovar.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 27 juni 2017 00:44

  http://www.dagen.se/turkiska-gymnasier-slutar-lara-ut-evolutionslara-1.987572 Undrar vad man skall undervisa om istället eftersom islam ju inte har någon direkt skapelselära.


Johnny

Av Johnny Lestander - 26 juni 2017 17:59

    http://www.expressen.se/kultur/ide/moderata-dimridaer-om-sds-rasism/. Inte det minsta förvånande att moderaterna inte tar avstånd från Richard Jomshofs uttalande. Vill man nu ha ett samarbete med SD så kan man nog svälja det mesta. Undrar om det kommer att synas vid nästa väljarundersökning och när det gäller SD så blir det nog ingen skillnad med anledning av antalet knäppskallar inom partiet. Däremot blir det intressant att se om moderaterna kommer att vinna några väljare med sin hållning.


Johnny

Av Johnny Lestander - 26 juni 2017 17:45

  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/lq3LL/eleverna-far-visst-fira-sommarlov-i-kyrkan. Sossarna vill förbjuda alla konfessionella inslag i skolan, däremot går det bra med skolavslutning i kyrkan med en kristen psalm. Kan det möjligen kallas för skenhelighet från sossarnas sida. Är inte konfessionella inslag tillåtna så skall det ju innefatta hela läsåret och inte göras något undantag.


Johnny

Av Johnny Lestander - 26 juni 2017 00:20

    Tänker på Richard Jomshof och hans uttalande och han säger egentligen två saker för det 1:a att Kahin Ahmed inte är att betrakta som svensk och för det 2:a att han har ingen rätt att bo i Sverige trots att han levt här i 26 år, Dessutom är ju Richard Jomshof inte ett dugg bättre än Björn Söder som ju har påstått under sin tid som partisekreterare att Samer och Judar inte är att betrakta som svenskar. Dessutom är jag övertygad om att Jimmie Åkesson delar Richard Jomshof åsikter om Kahin Ahmed men har är ju betydligt mer slipad än Jomshof och är inte så urbota korkad som Richard Jomshof att han skulle gå ut med ett sådant budskap och det är ju inte för inte som Jimmie Åkesson är partiledare inom SD och inte Richard Jomshof.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - 25 juni 2017 21:39

  http://www.expressen.se/nyheter/m-ledningen-sd-uttalandet-ar-inskrankt-och-rasistiskt/. Moderatledningen gillar inte Richard Jomholts uttalande men är det först nu de har upptäckt vilket främlingsfientligt och rasistiskt parti som Sverigedemokraterna verkligen är.


johnny

Av Johnny Lestander - 25 juni 2017 17:31

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wq3pA/richard-jomshof-sd-la-mig-pa-samma-niva-som-honom. Richard Jomshof har försökt att åstadkomma någon form av pudling men icke lyckats speciellt bra. Undrar om det är Jimmie som har viskat i örat att du förstår Rickard att du kan inte låta på detta sätt. Risken kan ju istället vara stor att du stör ett eventuellt samarbeta med moderaterna och det vore ju olyckligt. Richard påstår dessutom att han lägger sig på samma nivå som Kahin Ahmed vilket ju inte kan betraktas som något annat än höjden av ironi. Självfallet menade Richard Jomshof precis det han sa men nu har han fått fan för det.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se