Alla inlägg under juni 2017

Av Johnny Lestander - 23 juni 2017 00:38

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/lqw6G/lofven-ger-sig-inte-skaffar-fler-bundsforvanter. Intressant att Löfven inte fick sin vilja igenom och det blir intressant till hösten om det blir så att en majoritet av EU-länder kör över de EU-länder som vägrar att ta emot flyktingar som Polen, Ungern, Tjeckien och Slovakien. Vad händer då om dessa länder ändock vägrar att ta emot flyktingar kommer de då att sprakas ut ur EU eller vågar man inte köra över dessa länder för alla länder måste ju bära börda och ta emot flyktingar.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 20 juni 2017 17:16

  Idag när jag hade varit och handlat och kom hem så hörde jag att en bil som stannade vid postlådan och något lades i. Tittade upp och såg fronten på en relativt ny merca och sedan fortsatta han till nästa postlåda eftersom det var en manlig förare. Kände dock icke igen föraren, men jag gick och kollade vad som hade kommit i postlådan och däri låg "fake news", dvs ett utskick från SD. Såg en glimt på förstasidan där det stod SD och sedan något om vårdnadspartiet men jag kollade inte så noga innan "fake news" åkte ner i soptunnan där det hör hemma. Tänkte sedan på alla träd som har används till att trycka denna smörja och hur de hade kunnat användas på ett mycket vettigare sätt.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 20 juni 2017 02:06

Den politiska soppan inom Älvsbyns kommun när det gäller SÄBO samt placering av Hälsocentral och Folktandvården fortsätter. Sossarna och centern tog ju förra hösten beslutat om en placering av SÄBO på Västermalmshöjden och om det verkar de vara överens men när det gäller placering av hälsocentralen verkar de inte  vara lika överens eftersom centern vill placera den centralt men sossarna vill placera den på Västermalmshöjden. Vänsterpartiet vill riva upp beslutet och vill placera SÄBO på Nybergshägnan medan Liberalerna i en motion vill placera SÄBO vid Tärnstigen. Men för att få igenom en ändring av placering av SÄBO så måste ju Vänstern och Liberalerna få med sig alla andra partier förutom sossarna på en ändring av förslaget. Om man nu skall få igenom det måste man dessutom vara överens om en placering av SÄBO eftersom man ju inte kan placera den både på Nybergshägnan och Tärnstigen och då helst inte samtidigt. Så SÄBO blir nog kvar på västermalmshöjden däremot så får vi väl se vad som händer med placeringen av hälsocentralen och folktandvården eftersom det vill ju sossarna samköra på Västermalmshöjden tillsammans med SÄBO. Så det gäller för oppositionen inklusive vänsterpartiet att gemensamt komma överens om en placering av hälsocentral och folktandvården. Ett annat förslag skulle ju vara att lägga ner hälsocentralen eftersom dess funktion ju idag är i det närmaste obefintlig. Det skulle ju lösa problematiken med folktandvården som ju förhoppningsvis kan nyttja befintlig byggnad som den befinner sig idag. Vad som man ju undrar över är ju hur har man tänk finansiera SÄBO med tanke på att den strategiska planen för 2018 och 2019 visar på ett beräknat underskott på 7,1 miljoner respektive 20,1 miljoner. I samma strategiska plan sidan 46 sägs att alla investeringar skall självfinansieras och hur det skall gå får jag inte riktigt ihop med tanke på att SÄBO inte blir billigt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 19 juni 2017 20:25

  http://editorialtools.aftonbladet.se/barntillsalu/. Alex Schulman blev så förbannad över att Patrik Sjöberg avslöjade namnet och adressen på en trolig pedofil. Men vad säger han om han läser det här ?????? Det är ju faktiskt vidrigt när man inser hur människor framför allt män kan vara. Nu säger vi att det är Indien med en helt annan kultur än vår. Men betänk på att vi faktiskt tillåter barnäktenskap i detta land, vi tillåter prostitution, vi tillåter hedersrelatert våld, vi dömer i princip nästan ingen för våldtäkt i det här landet osv.osv


Johnny

Av Johnny Lestander - 19 juni 2017 20:10

  http://www.aftonbladet.se/kultur/a/EVwQP/terroristerna-soker-doden--inte-gud. Läs och begrunda och fundera på om Olivier Roys analys är korrekt eller rent uppåt väggarna. Men vad du än kommer fram till är det en intressant analys. Varför vi människor utför våra handlingar vet vi ju ibland inte eftersom vi gör dem utan att göra någon analys före vi utför dem. Sedan kan ju vi utomstående göra en analys och dra en slutsats men om den slutsatsen har något med sanning att göra har vi ingen aning om.


Johnny

Av Johnny Lestander - 19 juni 2017 18:48

  Intressant att notera intresset för attentatet i Norra London där enbart muslimer tog skada och medias ointresse att skildra det hela. På morgonen var det längst upp på Aftonbladets nätbilaga och på eftermiddagen fanns det inte längre med. På en del högerpopulistiska sajter så nämns överhuvudtaget inte terrorattentatet som skedde i Norra London. Om det däremot hade hänt någon annanstans i Löndon med en muslimsk förare som körde på människor som ej har muslimsk bakgrund då skulle det ha skrivits spaltkilometer med text och fördömande skulle ha kommit från hela världen om utfallet av påkörningen hade varit likadan. Man kan ju så smått undra vad detta ger för signaler.


Johnny

Av Johnny Lestander - 19 juni 2017 18:27

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/bVGBd/ryssland-vi-kommer-att-se-usa-stodda-flyg-som-fiendemal. Intressant utveckling och en helt väntad reaktion från ryskt håll. Sedan återstår det väl att se om ryssarna verkställer sitt hot eftersom jag så smått betvivlar det.


Johnny

Av Johnny Lestander - 19 juni 2017 18:14

  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/LV5GQ/darfor-ar-sd-ett-omodernt-parti. Med tanke på parti och dess program samt dess företrädare så är det ju inte speciellt konstigt att Eva:s krönika är klokren eftersom för att bli Sverigedemokrat behöver man ju i princip inga hjärnceller över huvud taget. Detta förklarar ju den ståndpunkt som Martin Kinnunen står för. Det krävs ju faktiskt ingen intelligens att komma med sådana korkade uttalanden.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se