Alla inlägg under juni 2017

Av Johnny Lestander - 18 juni 2017 23:54

    http://www.dagen.se/sd-svarar-prasterna-om-firandet-av-nationaldagen-1.983625 Inte speciellt oväntat när det kommer från Sverigedemokraterna men självfallet skall ju inte svenska kyrkan deltaga i nationaldagsfriandet. Ett avståndstagande från nationalism är ju alltid positivt.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 18 juni 2017 19:40

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wq81n/manga-amerikaner-tror-att-chokladmjolk-kommer-fran-bruna-kor. Dessutom trodde 7 procent att chokladmjölk kommer från bruna kor. Då är det ju inte alls speciellt konstigt att Donald Trump blev vald till president.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 18 juni 2017 19:29

  Tänk att Jimmie Åkesson försöker att värva väljare i invandratäta områden med budskapet "Jag är inte alls främlingsfientlig, bara invandrarna gör som jag vill då kan jag acceptera dem". Förhoppningsvis är inte dessa invandrare lika lätta att lura som delar av svenska folket som gått på Åkessons valser.


Johnny

Av Johnny Lestander - 18 juni 2017 17:54

  http://www.expressen.se/kronikorer/alex-schulman/alex-schulman-patrik-sjoberg-borde-straffas/. Intressant krönika av Alex om ett fenomen som är vanligt förekommande nämligen rätten av döma. Det innebär ju att någon tar på sig rätten att döma andra utan att han/hon är dömd juridiskt och dessutom påstå att det är rätt. Det innebär att människor har en lynch mob attityd som de dessutom anser vara helt korrekt. Jag har hört flera versioner av samma tema nämligen att alla män är våldtäktsmän och om en kvinna anmäler en våldtäkt så behöver man inte gå till domstol eftersom kvinnan ju alltid talar sanning och dessutom bör dessa män aldrig släppas ut igen och en del går så långt att man borde hänga eller skjuta alla våldtäktsmän. Probelmet är ju att det strider mot rättspraxis där alla människor är oskyldiga till dess att motsatsen går att bevisa. Ett annat fenomen som används inom poltiken är ju att tilldela vissa grupper av människor vissa egenskaper dvs att alla muslimer är terrorister och helst borde religionen förbjudas. Sådana här inställningar är farliga i ett civiliserat samhälle om man tillåter lynch mobbar då kan man ju bryta upp samhällstruckturen. Om man tillåter lynch mobbar då kan vi ju även tillåta att människor skjuter lynch mobbar pågrund av att de anser att lynch mobbar inte skall få finnas.Johnny

Av Johnny Lestander - 18 juni 2017 03:02

  Har haft symtom i något år men nu har det blivit riktigt dåligt vilket innefattar värk i främst höger hand samt att lederna svullnar upp och jag kan inte räta ut fingrarna speciellt i höger hand. Dessutom krampar handen i bland vilket ju inte gör det hela lättare. Går förmodligen inte att göra så mycket åt det hela.


Johnny

Av Johnny Lestander - 18 juni 2017 02:53

  http://www.expressen.se/nyheter/akesson-inte-min-avsikt-att-vara-acklig-/. Anna Kinberg Batra tyckte att det var lite äckligt när Jimmie Åkesson flörtade med henne. Nog för att Anna Kinberg Batra inte är något att hänga i julgranen men jag kan ju förstå att hon tycker att det var äckligt när Jimmie Åkesson stötte på henne. För vilken normal funtad kvinna skulle vilja att Jimmie Åkesson flörtade med henne förutom hans egna fru.


Johnny

Av Johnny Lestander - 18 juni 2017 00:30

  http://www.varldenidag.se/nyheter/ny-vag-av-hat-mot-barnmorskorna/Bbbqfo!fLQQbD9cezoRo0Rc0DHc8A/. Inte speciellt förvånande att reaktionen blir denna. Om det då skulle gå i Europadomstolen hennes överklagan då kommer det som är idag enbart vara en mild fläkt mot den storm som väntar. Men självfallet skall hon ju slåss för det hon tror på även om en mycket stor majoritet tycker att hon är en knäppskalle, men det får man faktiskt ta om man slåss för något man tror på. Förhoppningsvis var hon medveten om att hennes agerande ju faktiskt hotar aborträtten i Sverige och det är inte populärt om nu Ellinor inte förstod det. Skall blir intressant att se vad Europadomstolen kommer fram till även om det kommer att ta tid.


Johnny

Av Johnny Lestander - 18 juni 2017 00:13

    http://www.varldenidag.se/nyheter/vagrade-ge-dodshjalp-forlorade-jobbet/Bbbqfo!glV5MiNcVbjZ9r5jC39FfA/. För det första måste man ju ta ställning till om det är rätt att människor själva skall få bestämma över sina liv, även hur man avslutar det. Men om nu gud har givit människa en egen fri vilja så borde det ju självfallet även innefatta hur man avslutar sitt liv. I provinsen Ontario så kräver arbetsgivarna att de vårdanställda skall skriva på ett lojalitetsavtal att det skall medverka till dödshjälp till de som så vill. Självfallet så bör ju då man skriva på om man vill jobba inom vården i provinsen eftersom det ju faktiskt är patienten som skall bestämma och inte vårdpersonalen.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se