Alla inlägg under juni 2017

Av Johnny Lestander - 17 juni 2017 23:57

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/WVq5K/sanningen-om-sveriges-radios-sd-skylt. Att visa en skylt i en buss tillhörande SVT där det står att Jimmie=Rasist handlar ju inte om opartiskhet eftersom sanning ju alltid är opartisk. Nog måste väl Jimmie och hans anhängare kunna acceptera att SVT redovisar sanningen i TV-rutan dvs att Jimmie=Rasist.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 17 juni 2017 23:33

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4p22q/fick-missfall--domdes-till-30-ars-fangelse. Undrar om Ellinor Grimmark och hennes gelikar läser dylika debattartiklar som i den bifogade länken och förmodligen inte eftersom budskapet ju inte är det rätta på det sättet som artikeln är skriven. Om den däremot skulle ha varit positiv till El Salvadors abortlager då skulle hon förmodligen ha hållit med.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 17 juni 2017 23:08

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/EVwn5/protester-under-jimmie-akessons-tal. Det är första gången jag hört Jimmie Åkesson säga det och med tanke på platsen där talet hölls så är det ju självfallet röstfiskeri han håller på med och ingenting annat. Självfallet är det samma gamla unkna främslingsfientliga/rasistiska parti som det alltid har varit. Detta trots att Jimmie Åkesson försöker inbilla oss att han representerar ett invandrarvänligt parti. När man hör detta så vill man ju nästan kräkas.


Johnny

Av Johnny Lestander - 16 juni 2017 00:45

  Stämmer inte riktigt eftersom jag ju inte fyller pensionär just nu utan i slutet av året. Däremot har jag tagit och blivit pensionär och det känns skönt att få göra mycket av det som man faktiskt har velat göra i många år och dessutom med tanke på det fina vädret. Förhoppningsvis blir det en fantastisk sommar när man kan ligga i hängmattan och pilla sig i naveln och dricka pilsner.


Johnny

Av Johnny Lestander - 16 juni 2017 00:37

    http://www.aftonbladet.se/ledare/a/OVQmq/barnmorskan-vill-utmana-sverige. Bra ledare som faktisk säger sanningen till Jimmie Åkesson att inskränkningar i aborträtten inte ändrar antalet aborter. Dessutom tror jag inte på Grimmarks förklarint att hon blivit kallad av gud av driva ärendet till Europadomstolen. Att inte gilla eller inte vilja utföra aborter har ju inte något med guds vilja att göra eftersom gud ju givit oss människor en fri vilja att göra det vi tycker är rätt. Det innebär ju att Grimmark ju dels kan ogilla aborter och dels inte vilja utföra aborter men då bor hon faktiskt i fel land. Jag tror faktiskt att Europadomstolen kommer att döma till Sveriges fördel.


johnny

Av Johnny Lestander - 15 juni 2017 23:56

  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/JaJrX/alliansen-betalar-dyrt-for-enighet. Intressant att alliansen fortsättningsvis vill ta från de fattiga och ge till de rika men det är ju en normal allianspolitik. Att de höjda skatterna skulle göra nytta genom att de bland annat skall gå till vård och omsorg som ju går på knäna men det är ju inte intressant för allianspartierna. Men det vill ju inte alliansen höra talas om speciellt om det skulle drabba dem själva eller väljare inom sitt egna parti. Bland annat vill regeringen ändra de väldigt förmånliga 3:12 reglerna vilket ju inte kan nyttjas av speciellt många framför allt inte av vanliga knegare som du och jag. Dessutom så säger ju både centern och liberalerna att man vill gå ut med ett gemensamt förslag om att stoppa skattehöjningarna men för att få igenom dem måste man ju lita till Sverigedemokraterna. Jag som hade för mig att Centern och Liberalerna inte ens ville ta i Sverigedemokraterna med tång men tydligen går det bra att samarbeta när ändamålen helgar medlen.


Johnny

Av Johnny Lestander - 15 juni 2017 23:48

      http://motetmedextremismen.story.aftonbladet.se/. Undrar om Jimmie Åkesson bilden längst till vänster har läst denna intressanta artikel men förmodligen inte. En extremist som Jimmie Åkesson vill ju självfallet inte läsa om hur man bemöter extremism eftersom det ju skulle kunna innebära att Sverigedemokraterna skulle kunna bli rumsrena och det vill han ju självfallet inte.


Johnny  

Av Johnny Lestander - 15 juni 2017 00:47

  http://www.dagen.se/helena-myrstener-och-peter-englund-svenska-kyrkan-bor-inte-fira-nationaldagen-1.981343 Tänk att det finns förståndiga präster kvar inom svenska kyrkan som kan förstå samband.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se