Alla inlägg under juni 2017

Av Johnny Lestander - 15 juni 2017 00:38

  http://www.dagen.se/over-100-kristna-irakier-gripna-i-usa-ska-utvisas-1.980929. Intressant att en president som säger sig värna om kristna därmed också skickar ut kristna flyktingar från USA. Detta samtidigt som kongressen har konstaterat att det begås folkmord mot kristna i Irak. Vore det inte enklast att dumpa Donald Trump i Irans huvudstad Teheran för då skulle vi förhoppningsvis slippa se och höra honom för tid och evighet och världen skulle ha blivit en dåre fattigare.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 15 juni 2017 00:04

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/PV9Oe/sjostedt-ilsknade-till-mot-lofven. Håller fullständigt med Jonas Sjöstedt i hans argumentering efters Stefan Löfvens enda mål egentligen är att behålla den politiska makten i Sverige och då är han i princip villig att samarbeta med vem som helst förutom Sverigedemokraterana. En sak som slår en är ju att vänsterpartiet i många herrans år har agerat stödparti åt sossarna och i princip aldrig har fått någonting för det. Undrar om de inte borde ha insett det vid detta laget att Stefan Löfven ju enbart nyttjar vänsterpartiet för att behålla makten och ingenting annat.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 14 juni 2017 23:46

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/OVpxk/loof-loven-bufflar-och-vill-sondra-och-harska. Annie Lööf är en intressant person men däremot undrar man ju om hon faktiskt har tänkt först innan hon uttalar sig. Ibland verkar det som om hon pratar först och tänker sen. Hon vill inte samarbeta med sossarna under några omständigheter och hon vill inte samarbeta med Sverigedemokraterna under några som helst premisser. Däremot vill hon samarbeta med Alliansen. Men tänk om KD åker ur, och ett Liberalt parti som kan tänka sig att samarbeta med sossarna. Sedan ett moderat parti som kan tänka sig att samarbeta med Sverigedemokraterna. Risken är ju uppenbar att vi som vanligt efter nästa val inte har någon gruppering som har majoritet utan Sverigedemokraterna ju är vågmästarparti vad gör Annie Lööf då? Går till Stefan Löfven och förhandla men det vill hon ju inte eftersom sossarna ju är pest och kolera. Göra sig beroende av Sverigedemokraterna genom Alliansen vill hon ju inte heller. Frågan är ju på vilket sätt blir Annie Lööf trovärdig för jag har väldigt svårt att se någon form av trovärdighet alls.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 juni 2017 01:42

  Ny dag och ny kanotfärd och dessutom varmt men sedan mulnade det på och några regndroppar föll men vi hade faktiskt tur med värdret eftersom när vi for hem kring klockan 23.00 då började det regna ordenligt. Men hemma hade det inte regnat en droppe men när vi stannade bilen då började regnet fall och nu så regnar det ordenligt vilket i sig ju är bra eftersom det behövs regn. Ingen kanottur i morgon men däremot kan det blir både tisdag och onsdag eftersom det är lovat vackert väder. Fisk fick vi men vi släppte tillbaka alla eftersom abborrarna var för små och även gäddorna. Inge harr men det är fel ställe för harr där vi fiskade. Håller även på att planera för en fisktripp till Arjeplog vilket blir roligt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 juni 2017 01:31

  Innan vi for iväg så var vi förbi på Coop Forum i Älvsbyn för att inhandla diverse saker. Jag satt kvar i bilen och strax före det att mina numera vuxna barn kom med varorna så inträffade följande. En pojke kom förbi och på grund av sitt utseende var han förmodligen att arabiska härkomst och han var klädd precis som jag, sedan kom pappan ochså klädd precis som jag. Sist kom en kvinna antingen mor eller dotter eftersom det är svårt att avgöra och hon var inte klädd som min dotter eftersom hon hade heltäckande kläder trots att det nästa var 25 grader varmt och dessutom invirad i ett tygstycke om sitt huvud. Sedan när vi körde iväg med bilen så började jag och sonen att samtala om det inträffade och vi kom fram till att det förmodligen inte skulle vara speciellt förvånande om Sverige precis som Frankrike förbjuder slöja på offentlig plats inom en snar framtid.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 juni 2017 01:29

  http://www.dagen.se/konsuppdelad-undervisning-ska-bli-omojlig-1.979394 Låter som ett alldeles utmärkt förslag eftersom undervisning inte skall kunna separeras som då är mest förkommande i muslimska skolor och det är faktiskt en styggelse.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 juni 2017 01:22

    http://www.dagen.se/politikervecka-eller-dansbandsvecka-var-bor-kyrkan-vara-1.979559 Håller ju med Johan Wikström om att kyrkorna nog borde välja vilken häst man skall satsa på eftersom man ju förmodligen inte når speciellt många själar på en politikervecka i Almedalen jämfört med en dansbandsvecka i Malung.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 juni 2017 01:03

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/yq1KE/macrons-parti-la-republique-en-marche-mot-seger. Uselt valdeltagande i första valomgången lägre än 50 procent och dessutom en storseger för Macron och hans nya parti som inte har några mandat i parlamentet sedan tidigare samtidigt som Front National har dålig siffror. Intressant om det är lika lågt valdeltagande vid andra omgången i ett land som brukar se sig som ett demokratiskt föredöme. Vad vi verkligen kan hoppas är ju att Front National stannar eller helst gör ett ännu sämre val än efter första valomgången. Det blir intressant och se var någonstans det hamnar.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se