Alla inlägg under juli 2017

Av Johnny Lestander - 13 juli 2017 00:59

  http://www.varldenidag.se/debatt/sverige-for-en-ensidig-politik-i-den-palestinsk-israeliska-konflikten/Bbbqfn!yuYJVMHDNXFbGOz8KW85Ew/. Sanningen finns ju i betraktarens ögon och självfallet är ju vår utrikesministers Margot Wallströms beskrivning den korrekta. Att Israels ambassadör i Sverige, Isaac Bachman säger: Skyll alla problem på Israel och ”ockupationen” och ignorera palestinsk terrorism helt och hållet. Att ”ockupationen” är ett resultat av ett försvarskrig som påtvingades Israel av de arabiska grannländerna, och inte ett resultat av israelisk expansionism, nämner man inte. Tyvärr har Israelerna aldrig lärt sig något av historien vilket ju är ytterligt förvånande.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 13 juli 2017 00:50

  http://www.varldenidag.se/ledare/tala-klarsprak-om-valdet-fran-vanster/Bbbqfn!4iAiyKJXzTP2M3LqOLlRA/. Självfallet har ju Janne Josefsson fel i sin analys eftersom självfallet skall ju granskningen ske ur vänsterperspektiv eftersom allting annat i Sverige ju i princip är högervridet. Om man ser det ut vänsterperspektiv så ser man ju det ur den lilla människans perspektiv vilket ju är det man skall något annat är ju faktiskt inte tänkbart. 


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 13 juli 2017 00:41

  http://www.varldenidag.se/nyheter/google-censurerar-oss/Bbbqgj!kMljFYOEOO2k9NYcM3ipQw/. Skulle ju inte alls förvåna att det är så men det är ju så att man ju inte bör prioritera desinformation utan försöka sprida sakliga information vilket ju pro life ju inte sprider. Hoppas att de ser till att sökmotorerna gör att pro life info hamnar ännu längre bak. Dessutom verkar ju twitter har kommit på en bra lösning genom att förbjuda sådant som strider mot plattformens innehållspolicy.


Johnny

Av Johnny Lestander - 13 juli 2017 00:29

  http://www.varldenidag.se/nyheter/sida-hotar-dra-in-bistand-efter-usa-beslut-om-abort/Bbbqgl!zMs35FzLwcfLsZX3m49a4g/. Självfallet helt rätt av Sida att med alla medel motverka Donald Trumps "politik" om man nu kan kalla det för politik vilket jag är mycket tveksam till. Sedan att det skulle handla om dubbelmoral eller att Karin Jämtin tidigare var sossarnas partisekreterare vilket ju inget har med det här att göra utan det är prata förbi problematiken. Antingen så stödjer man sexualupplysning, rätten till abort och rätten till preventivmedel för att ge en bättre hälsa för kvinnor och barn och en bättre rättighetssituation för kvinnor att bestämma över sina kroppar och sina liv. Eller så går man på Donald Trumps linje som ju faktiskt vill motarbeta allt detta.


Johnny

Av Johnny Lestander - 11 juli 2017 22:34

  I studens ingivelse så beställde jag en frälsarkrans från Arken varför vet jag inte riktigt utan det kändes som nödvändigt att göra det. Man skall ju faktiskt lyssna på sina ingivelser ibland eftersom de faktiskt kan ha en betydelse för dig. När den kommer så skall jag sätta på mig den och den kan ju ha en psykologisk effekt att bära den.


Johnny

Av Johnny Lestander - 11 juli 2017 21:23

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OVqr1/lagorna-slickar-farligt-nara-trump. Vi får väl se vad som kommer att hända men vi får ju hålla tummen i att det utvecklas till en storbrand som tar med sig Donald Trump eftersom det ju skulle vara en välsignelse för mänskligheten.


Johnny

Av Johnny Lestander - 11 juli 2017 21:08

Ingen lämplig bild har jag hittat men på Älvsbydebatten så pågår det en inflammerad debatt om flaggors utformning efter infartsleden till Älvsbyn. Tydligen så är det fel färg och utformning på flaggorna och om det kan man ägna hur mycket energi som helst. Väsentlighet handlar ju självfallet om flaggors utformnng till en infartsled. Sedan att 20 miljoner hotas av svält i östafrika och i Jemen det är oväsentligt eller att 1,4 miljoner barn hotas av svältdöden innan nyår. Men som sagt var utformning av flaggor och dess färgsättning det är det som man skall ägna tid och energi åt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 10 juli 2017 22:42

  http://www.expressen.se/debatt/avskaffa-lagen-om-religionsfrihet/. Intressant tankegång av undertecknarna som ju verkar tillhöra humanisterna och därmed vara icketroende. Tror ändock inte att fråga kommer upp på tapeten eftersom religionsfriheten ju inte är en egen lag utan ingår i regeringsformen som ju är en grundlag. Det innebär att 2/3 av riksdagens ledamöter måste rösta för en ändring i regeringsformen och dessutom 2 gånger med ett riksdagsval i mellan. Tror som sagt var att det aldrig kommer att bli aktuellt.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se