Alla inlägg under juli 2017

Av Johnny Lestander - 10 juli 2017 22:29

  http://www.dagen.se/prasten-jan-ake-karlsson-gav-rfsl-oknamn-far-nu-lamna-tjanst-1.993041 En präst inom svenska kyrkan som varken gillar kvinnliga präster eller bögar och flator och som nu har fått sparken med 16 månadslöner eftersom han har döpt om RFSL till Riksförbundet för sexuell lössläpphet. Tydligen var det väl grovt även för svenska kyrkan men istället för att ge honom sparken på grått papper som fick han gå med 16 månadslöner.Har det varit en annan arbetsgivare än svenska kyrkan eller någon av frikyrkorna så är ju risken betydligt större att sådant uttalande  skulle ha givit upphov till en spark i ändalykten eftersom det är diskriminerande. Att han inte gillar kvinnliga präster eller bögar och flator kan vi ju inte förhindra och det var ju ändock det bästa som kunde ske att han inte längre får dela ut sitt dåliga omdöme inom svenska kyrkans ramar. Dessutom verkar han ju ha haft svårt att i sitt ämbete hålla tand för tunga.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 10 juli 2017 22:14

    http://www.expressen.se/nyheter/wallund-om-wallstroms-kritiska-vapenpolitikuttalande-otroligt-tokigt/. Självfallet är inte hennes uttalande tokigt utan tvärtom verkligt klokt och förståndigt klart statsmannamässigt i jämförelse med Hans Wallmarks (M) uttalande. Men Wallmark ser ju inte längre än vad hans egen näsa räcker om ens det och det handlar om omsorgen om vapenindustrin och profiten som styr hans uttalande. Självfallet är det inte rätt att varken tillverka eller använda sig av vapen för att dräpa våra bröder och systrar vilket vi ju faktiskt gör genom vår vapenexport. Men har man inga skrupler och ett rymligt samvete och är mest intresserad av profiten då kan man ju nästan sälja sin egen mamma för att tjäna pengar.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 10 juli 2017 21:49

  http://www.expressen.se/nyheter/trump-sagas-av-kand-australisk-politisk-reporter/. Tala om det svarta fåret och undrar om han ens förstår hur långt under isen han faktiskt befinner sig. I en global värld kan man ju inte isolera sig men jag undrar om Donald Trump förstår det men risken är ju att han är alldeles för korkad för det. Det är ju nästan så att man tycker synd om honom vilket man ju inte skall eftersom som man bäddar får man ligga. Kom också på att en som liknar Donald Trump är Jimmie Åkesson och han är ju ungefär lika korkad som Donald Trump.


Johnny

Av Johnny Lestander - 10 juli 2017 13:48

  https://www.apg29.nu/index.php?artid=28426 Humorbefriat inlagg = ja, intelligensbefriat inlägg = ja, förväntat inlägg = ja.


Johnny

Av Johnny Lestander - 9 juli 2017 22:29

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/a/2WXnx/zara-larsson-machokulturen-ar-giftig. Får säkert delar av de machomän som hon hatar att gå i taket. Men jag gillar Zara Larsson högt och rent för att hon säger vad hon tycker och står för det. Sedan att en del "män" känner sig trampade på tårna och tycker synd om sig själva det är mest bara löjligt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 9 juli 2017 22:04

  20 miljoner är drabbade i östra Afrika samt i Jemen, cirka 1,4 miljoner barn kan svälta ihjäl innan nyår. Orsaken är uteblivit regn vilket inte är så ovanligt i denna del av världen men även krig och korruption. Hur många bryr sig egentligen om vad som händer i denna region av världen, för det handlar ju inte om oss utan om svarta och araber så det är väl ingen förlust för mänskligheten eller är de inte våra bröder och systrar som nu håller på att svälta ihjäl?


Johnny

Av Johnny Lestander - 9 juli 2017 19:25

  Såg en film i natt baserad på pastorn Don Pipers bok "90 minuter i himlen". Handlar om när han krockade med en lastbil och var död i 90 minuter. Upplevde under denna stund himlen och den version som beskrivs som himlen efter hans upplevelser var ju den med pärleport och allt. Filmen har däremot fått lågt betyg mellan 4-5 och det kan ju helt klart bero på budskapet att det finns faktiskt en himmel efter det att du är död. Det går ju inte alls hem hos alla eftersom det ju inte går att föra i bevis att han faktiskt var i himlen utan han kan ha inbillat sig det genom sina svåra skador eller så har han drömt det. Men det som faktiskt talar emot det är ju att han faktiskt betraktades som död dvs. ingen puls. Så det handlar ju då om att tro eller inte tro på vad han påstår om han faktiskt upplevde respektive inte upplevde det han beskriver. Men jag tror ju självfallet på det han säger även om jag inte tror att himlen är lika för alla med pärleport och allt utan himlen är olika beroende på det liv vi har levat. Däremot tror jag absolut inte på något motsvarande helvete.


Johnny

Av Johnny Lestander - 8 juli 2017 22:32

  http://www.dagen.se/paven-om-g20-kan-sla-mot-immigranter-1.993816 Självfallet är det helt rätt av påven att vara orolig över utvecklingen ute i världen. Men tillåt mig att betvivla att G20 länderna lyssnar speciellt mycket på påven.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se