Alla inlägg under juli 2017

Av Johnny Lestander - 23 juli 2017 23:29

        http://www.expressen.se/nyheter/anna-johansson-skyller-pa-statssekreteraren/De fyras gäng och vem visste vad som hade hänt och när visste de vad som hade hänt. Ansvarig minister Anna Johansson hon visste tydligen ingenting 1 år efter det att Anders Ygeman och Peter Hultqvist visste att det hade hänt. Vad händer egentligen på regeringens möten talar man verkligen inte med varandra och är det verkligen möjligt att Anna Johansson inte visste någonting alls. Om det nu är så vad är det för regeringen som vi har och vad visste egentligen Stefan Löfven. Om nu inte Stefan Löfven kan lämna en vettig förklaring så tycker jag att det är dags att lämna in en misstroendeförklaring mot Anna Johansson, Anders Ygeman och Peter Hultqvist för att se vad Stefan Löfven då gör. Jag anser att dessa tre dårfinkar inte har skött sina jobb och det verkar numera var mer regel än undantag bland politiker. Går det inte hitta några vettiga människor som äger förmågan att styra ett land?


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 22 juli 2017 15:25

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pqOb1/forlossningskrisen-sa-svarar-politikerna-pa-kritiken. Annika Strandhäll ansvarigt statsråd när det gäller vården i Sverige blev förbannad för att vi har den vård som vi har. Hur man sedan kan blir förbannad över det man har ansvar för rimmar ju minst sagt dåligt. Men det är väl allianspartiernas fel att vi har den vård vi har idag.  Självfallet är ett sådant påstående korrekt eftersom det ju var allianspartierna under Fredrik Reinfeldt som började med att nedmontera den svenska sjukvården och gav skattebidrag till vanliga löntagare. Men varför har då inte sossarna gjort något åt skattebidragen kan man ju med fog undra eftesom de kvarstår och för 120 miljarder per år får man bland annat mycket mer och bättre vård än idag.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 22 juli 2017 13:28

  http://www.expressen.se/nyheter/lofven-duckar-uttalande-om-transportstyrelsen/. Intressant metod som Stefan Löfven använder sig av när det gäller IT-skandalen inom Transportstyrelsen. Den fråga som man faktiskt kan ställa sig är hur mycket visste egentligen Stefan Löfven med tanke på att han är högsta hönset i hierarkin inom regeringen. Men han kanske tror att metoden med att stoppa huvudet i sanden hjälper och att hela tiden skylla på ansvarigt statsråd. Det kan väl inte vara så att han är beredd att offra statsråd för att klara sig egna skinn?


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 juli 2017 13:16

  http://www.expressen.se/nyheter/trumps-radgivare-traffade-rysk-ambassador/. Tänk att denna dåre tror att han hela tiden skall komma undan och dessutom med tanke på alla de som hjälper honom är de dumma i huvudet eller vad är det. Det är ju faktiskt värre än alla dessa såpor som sänds på TV.


Johnny

Av Johnny Lestander - 21 juli 2017 23:19

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/k5Lq9/sean-spicer-avgar-i-protest-mot-trump. Ett helt omöjligt jobb men han valde det ju faktiskt själv att hoppa på det. Med en minst sagt lynnig president som ena dagen säger si och andra dagen säger så blir det ju helt ohållbart. Men det här är som 10 små negerpojkar för normaltintelligent människa skulle kunna tänka sig att jobba med en som Donald Trump.


Johnny

Av Johnny Lestander - 21 juli 2017 22:59

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/k5L2v/abbas-fryser-relationer-med-israel-efter-valdsam-dag. Intressant att se vad som kommer att hända och hur långt detta kommer att eskalera.


Johnny

Av Johnny Lestander - 21 juli 2017 22:47

  http://www.dagen.se/polska-lagforslag-far-eu-kommissionen-att-hota-med-atombombsalternativ-1.998963 Man kan ju faktiskt undra om EU vågar att använda sig av paragraf 7 (atombombsalternativet) som skulle frånta Polen rösträtt inom Unionen. Tyvärr är Polen käpprätt på väg åt fel håll när man vill nedmonterera det oberoende rättsväsendet i Polen. Självfallet är det ju ingenting att diskutera om men frågan blir ju faktiskt om EU vågar att ta steget.


Johnny


Johnny

Av Johnny Lestander - 21 juli 2017 22:03

  http://www.varldenidag.se/debatt/adam-och-evas-historicitet-ar-faktiskt-ingen-liten-sak/Bbbqab!sNulqhBqCUoPE6H5szYyug/Guds existens har ju ingenting med att göra med vad som står i Bibeln utan Bibeln är ju skriven av människor och som beskriver vår uppfattning om gud. Självfallet är Adam och Eva inte två personer utan en symbolik för människan i form av mannen och kvinnan. Ta Bibeln för vad den är nämligen en beskrivning av människans tro likväl som Koranen också är en beskrivning av människans tro men ta den inte bokstavlig till alla punkter. Gud finns ju oavsett om det finns en bibel eller inte, att människan har uppkommit via gudomligt ingripande innebär ju inte att det måste ha funnits en första Adam och en första Eva utan ur genetisk synpunkt så har det funnits många Adam och Evor.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se