Alla inlägg under augusti 2017

Av Johnny Lestander - 18 augusti 2017 20:06

  http://www.expressen.se/nyheter/flera-knivhuggna-i-abo-polisen-undvik-omradet/Det fanns 2015 cirka 40 miljoner muslimer inom EU av det dryga 500 miljoner innevånarna beroende på vilken källa du går efter. Vi kan ju också förmoda att av dessa är det ett fåtal som springer omkring och sticker ner människor med knivar. Av alla de som nu vill kasta ut alla muslimer från Europa hur har de tänkt sig bära sig åt. Dessutom är många av dessa medborgare i sina nuvarande hemländer som t.ex Sverige. Enligt regeringsformens 2 kap § 7 får ingen svensk medborgare landsförvisas. En del av dessa muslimer har ju dubbelt medborgarskap men regeringsformens nuvarande utformning hindrar ju utvisning. Så alla de som skriker och vill kasta ut alla muslimer så blir den enkla frågan hur fan har ni tänkt att bära er åt.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 17 augusti 2017 22:27

  http://www.dn.se/ledare/signerat/evelyn-schreiber-sydstaternas-generaler-fortjanar-inga-piedestaler/.  Behöver vi statyer för att förstå vår historia eller minnas vår historia ? Om vi inte har kunskapen om vem Robert E Lee var så går det ju enkelt att googla vem han var och vad han stod för. Behöver vi verkligen statyer till åminnelse av någon som stod för att slaveriet skulle bestå. I forna Sovjetunionen så fanns statyer kvar av Stalin i 5 år efter hans död och sedan tog man bort dem. För vem vill påminnas om en som avrättade mellan 4-70 miljoner människor eftersom uppgifterna varierar. I dagens Nordkorea så använder man ju statyer av Kim Jong Un för att hålla folket i herrans tukt och förmaning. Eller behöver vi verkligen statyer av Karl XII för att förstå vår historia ?


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 17 augusti 2017 21:41

 http://www.dn.se/sport/domen-mot-johaug-skjuts-upp-igen/Håller ju på att likan ett löjets skimmer att Cas inte får tummen ur häcken. Om man nu är oense då röstar man och sedan vinner det förslag som fått flest röster och sedan så meddelar man utfallet svårare än så är det ju inte.


Johnny

Av Johnny Lestander - 17 augusti 2017 09:08

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/borgerliga-gar-vidare-med-misstroendeforklaring-men-sd-anser-hultqvist-oskyldig/. Skulle vara helt underbart om Allianspartierna där ju C och L är tveksamma skulle gå fram med en misstroendeförklaring mot Peter Hultqvist och samtidigt att SD inte skulle stötta en sådan misstroendeförklaring vilket antiklimax det skulle bli. Men för att inte tappa huvudet helt och hållet så kommer nog en misstroendeförklaring att komma och att den röstas igen. Vad som sedan händer är ju svårt att sia om men den slutgiltiga domen kommer ju ändock att fällas av väljarkåren antingen vid ett extraval eller så ordinarie val i september 2018.


Johnny

Av Johnny Lestander - 17 augusti 2017 01:16

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BpA9v/trump-i-krig-med-sina-egna. Sakta men säkert blir han mer och mer ensam, men det värsta är ju att han faktiskt har tillgång till USA:s kärnvapenarsenal med tanke på hur knäpp han faktiskt är. Borde nog inte vara president utan istället vara inlåst på något psykhem där han faktiskt hör hemma.


Johnny

Av Johnny Lestander - 16 augusti 2017 10:02

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/qq2mw/skarpa-kritiken-trump-anvander-samma-sprak-som-vitmakt-rorelsen. Intressant att republikanerna är så kritisk mot Donald Trump. Borde det inte vara dags för republikanerna att göra sig av med Donald Trump en gång för alla. Det borde väl inte vara några större problem att diktera ihop en ny Watergate skandal så gör att Donald Trump tvingas att avgå.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se