Alla inlägg under augusti 2017

Av Johnny Lestander - 28 augusti 2017 17:41

http://www.dagen.se/debatt/rolf-bromme-socialstyrelsens-rad-dodar-narkomaner-1.1014622. Varför blir narkomaner, narkomaner och varför blir alkoholister alkoholister och varför blir rökare just rökare. Skribenten konstaterar ju att så är det men kommer ju inte med några egna lösningar på problematiken utan klagar enbart på socialstyrelsen. Tänker bland att på reklamen om nicorett som en metod att sluta röka. Istället så gör det ju det svårare att sluta eftersom nicorett gör att nikotinbehovet finns kvar. Men det är ingen som säger något om det eller om att man gör reklam för det. Drogproblematiken har ju funnits ända sedan människan började att nyttja droger och kommer aldrig att försvinna. Om man nu kommer på någon bra idé för att få bukt med droganvändandet i alla dess former tror jag säkert att socialstyrelsen är intresserad.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 27 augusti 2017 22:33

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/72POB/toppolitikers-familj-hotas-valdigt-obehagligt.Självfallet förtjänar man inte hot för att man uttalar en åsikt även om den är ytterst korkad. Det verkar ju också vara så att Hanif Bali har en förmåga att skriva först och tänka sen. Dessutom om han nu inte menade vad han skrev varför skrev han det då. Det kan väl inte ha att göra med Hanif Balis egna bakgrund som gör att han uttrycker sig på detta sätt. Men annars är det ju kutym från människor på högerkanten att uttrycka sig först och tänka sen även om det inte är så säkert att de tänker alls.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 26 augusti 2017 20:56

  http://www.expressen.se/debatt/jimmie-akesson-ar-inte-arlig-mot-svenskarna/.Självfallet har Strandhäll och Ygeman rätt eftersom Jimmie Åkessons slår blå dunster i sina anhängares ögon. Men den som är blind kan inte heller se.


Johnny

Av Johnny Lestander - 26 augusti 2017 11:16

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/923dw/jag-ar-sa-trott-pa-er-hatande-skitstovlar. Hjälper ju inte av vara trött på dessa "skitstövlar". Du skall ju inte förvänta dig något annat av människor som saknar fömågan att komma med sakargument. Istället så kommer det ut vad man kan förvänta sig nämligen smörja.


Johnny

Av Johnny Lestander - 26 augusti 2017 02:14

 http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/WrgPG/pridetrappan-forstord--faluborna-kontrar-med-karleksgest. Det var ju inte speciellt förvånande att det var Nordfornt som tog på sig det hela. Andra som man kunde förvänta sig ha gjort detta var ju någon SD:are eller så MAria Hallman.


Johnny

Av Johnny Lestander - 26 augusti 2017 02:01

 http://www.expressen.se/nyheter/uppgifter-radio-och-tv-avgiften-skrotas/.Har kollat på en del av kommentarerna nedan och vad är det man inte förstår ? Gör man sig dummare än vad man är eller gör man sig märkvärdig. Självfallet så handlar det om en progressiv beskattning dvs. man skattar efter bärkraft och det handlar ju inte om hur mycket TV man tittar på för hur skulle man kunna mäta det. Dessutom slipper man ju alla licenskontroller och att folk smiter undan från TV-innehav. Det är ju bara att jämföra med t.ex kyrkoskatten eller om du inte är medlem med begravningsavgiften. Det var väl inte så svårt att förstå ?


Johnny

Av Johnny Lestander - 26 augusti 2017 01:53

  Problem att blogga eftersom i går kväll början min stationära dator att varna för att en av hårddiskarna höll på att gå sönder. Säkerhetskopierade all növändig information och sedan så stängde jag av datorn. Idag var jag och beställde en ny dator hos min dataleverantör eftersom jag länge har tänkt att byta men aldrig kommit till skott. Så nu sitter jag här och skriver detta på en lånedator modell bärbar och det är inte alls lika lätt att skriva inlägg så det kommer förmodligen att bli färre inlägg innan den nya datorn kommer förhoppningsvis på måndag.


Johnny

Av Johnny Lestander - 24 augusti 2017 15:57

  http://www.aftonbladet.se/kultur/a/kk0PA/satiren-slar-till-igen. Jag älskar satir i alla dess former, bara för att man beskriver något som har skett i satirens form innebär det ju inte att man lider av fobier. Satirens syfte är ju faktiskt att vara provokativ annars vore det ju inte satir och dessutom skall man ju ta det för vad det är nämligen satir.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se