Alla inlägg under augusti 2017

Av Johnny Lestander - 24 augusti 2017 13:40

  http://www.dn.se/kultur-noje/robert-de-niro-om-donald-trump-om-han-vore-smart-skulle-han-vara-annu-farligare/. Förutom att De Niro har rätt så har han ju dessutom humor.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 24 augusti 2017 11:32

  http://www.dn.se/debatt/lat-vanligt-folk-fa-skorda-en-storre-del-av-valstandet/. Beror ju på vilken välfärdsanalys som man anser vara riktig. Man väljer ju alltid den som överensstämmer med sin egen sanning märkligt vore det ju annars. Men självfallet håller jag med LO eftersom det stämmer med min sanning. Sedan att man inte har gjort något åt jobbskatteavdragen som ju låtit ca 120 miljarder slinka ner i byxfickorna på de som jobbar istället för att t.ex gå till en bättre välfärd är ju som man kunde förvänta sig för sosse och LO-håll. Inte kan man börja röra i jobbskatteavdragen för då skulle man ju tappa i väljarstöd för väljarna ser ju till sitt eget bästa i första hand, sedan om grannen "svälter" är ju ointressant.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 24 augusti 2017 11:24

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/mJ0Q1/gotland-kraver-akbs-avgang. Undrar om hon sov speciellt gott i natt ? Man kan ju undra vem som skall ersätta. Förmodligen är det väl stolpskottet Ulf Kristersson som skall ersätta och det är ju ingen förbättring.


Johnny

Av Johnny Lestander - 24 augusti 2017 10:52

  http://www.dagen.se/debatt/kyrkan-behover-strategier-for-sina-paverkanskampanjer-1.1013733. Naivt och blåögt, fastnade för en rad i debattinlägget nämligen följande citat "Makten ligger hos folket som har rätt och förväntas tala om för de av folket valda vad de ska göra.". För att nästan 80000 har skrivit på ett upprop av närmare 10 miljoner människor då skall den sittande regeringen ta hänsyn till det ? Har man missat att det är en parlamentarisk demokrat dvs. demokratin förvaltas med hjälp av ombud som vi har röstat fram. Att detta sedan inte handlar speciellt mycket om demokrati är ju en helt annan sak.


Johnny

Av Johnny Lestander - 24 augusti 2017 10:38

  http://www.dagen.se/nekades-bara-kors-i-tv-men-ok-for-hijab-1.1014638. Lite märkligt kan man ju tycka. Skulle nyhetsinformation påverkas för att man bär ett kors ? Det måste jag säga låter mycket långsökt. Han/hon bär ett kors då är nyhetsinformationen vinklad, Dessutom skulle det ju vara intressant att veta hur informationen blir vinklad med hjälp av ett kors. Antingen bär ingen religiösa attribut eller så  alla svårare än så kan det ju inte vara.


Johnny

Av Johnny Lestander - 24 augusti 2017 02:36

  http://www.varldenidag.se/nyheter/maria-forsokte-stoppa-regnbagsvecka-i-vetlanda/repqhw!25oflMagV8GuuVo2R@w@Q/. Att Maria Hallman försökte att stoppa regnbågsveckan är ju inte alls förvånande. Sedan om hon har haft någon lycka i sina samtal med gud att nedkalla hans vrede över Sveriges Sodom och Gomorra nämligen Vetlanda återstår väl att se. Man skall ju inte prata illa om människor men Maria Hallman verkar nästan manisk i sin övertygelse och det är faktiskt skrämmande när människor går långt över gränsen.


Johnny

Av Johnny Lestander - 23 augusti 2017 22:34

  http://www.dn.se/ledare/signerat/erik-helmerson-tydligt-svar-pa-fel-fraga-om-invandring-i-medierna/. Spelar ju ingen roll vilket resultat som en forskningsrapport eller undersökning ger för sanningen finns ju alltid i betraktarens ögon. Ger den fel resultat så är den ju ingenting för betraktaren att ta hänsyn till. Så studien kommer inte alls att spräcka mjälten på "Sverigevänner" eftersom studien ju visar på fel resultat och då behöver man ju inte ta hänsyn till den speciellt om man är "Sverigevän".


Johnny

Av Johnny Lestander - 23 augusti 2017 19:17

  http://www.dn.se/insidan/kvinnors-drickande-ar-tabu/. Inte alls konstigt med tanke på att vi lever i ett patriarkalt samhälle. Titta bara på om kvinnor jagar män på krogen då kallas de för horor och om män jagar kvinnor då är de riktiga karlar.

 

Johnny


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se