Alla inlägg under augusti 2017

Av Johnny Lestander - 23 augusti 2017 19:01

  http://www.expressen.se/omtalat/mataffaren-tog-bort-alla-utlandska-varor-for-att-ta-stallning-mot-rasism-/En tankeställare till alla som inte gillar mångkultur och jag tänker ju självfallet på alla SD:are men de är väl förmodligen för korkade för att förstå symboliken.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 23 augusti 2017 15:01

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/katastrofsiffror-for-kinberg-batra-i-ny-dnipsos-matning/. Hela 6 % vill se henne som en ny statsminister och det säger ju faktiskt ganska mycket när knäppgöken Jimmie Åkesson har mer än dubbelt så stor andel 14 % som vill se honom som statsminister, gud hjälpe oss. Det är fan inte dåligt men jag har inte koll på statistiken, men det kan väl inte vara många som har haft lägre siffror än Anna Kinberg-Batra så det är kanske dags att ta sin Mats ur skolan.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 23 augusti 2017 11:22

  http://www.varldenidag.se/nyheter/prematurlakare-overvag-att-sanka-abortgransen/repqhv!VZt8U5evwTa8OznzeFJbA/. Låter ju som ett ganska vettigt förslag eftersom det ju alltid är svårt att exakt fastställa när befruktningen skedde. Dessutom är ju syfte med aborter att plocka bort ett foster som man av någon anledning inte vill föda fram till denna värld och fördelen borde ju då vara att det inte alls är levnadsdugligt när aborten sker. Många andra länder i Europa där abort är tillåtet har ju en betydligt lägre gräns än i Sverige. Dessutom går ju gränsen för abort i Sverige vid 18 veckan och efter det är det ju särskilda skäl som gäller och den 20:de veckan ligger ju inom det området. Dessutom så påverkar den ju ej den "allmänna" aborträtten som ju är fri upp till 18 veckan.


Johnny

Av Johnny Lestander - 23 augusti 2017 10:45

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/02VKG/anna-kinberg-batra-jag-tanker-inte-avga. Undrar hur länge det kommer att hålla innan läget blir ohållbart. Sedan om träbocken Ulf Kristersson har någon direkt karisma är ju svårt att se med tanke på att han är en träbock. Dessutom är jag inte så säkert att det ändock kommer att hjälpa moderaterna även om man byter partiledare, men det återstår ju att se men först måste man ju faktiskt byta partiledare innan en sådan fråga aktualiseras.


Johnny

Av Johnny Lestander - 23 augusti 2017 10:31

  http://www.dagen.se/hillsongs-grundare-manar-folk-rosta-om-homoaktenskap-1.1013797. De som tror på att äktenskapet enbart är till för människor av olika kön med hänvisning till Bibeln är ju svåra att övertyga om att de har fel. Men har de egentligen fel eftersom det ju handlar om en tolkning av Bibeln och tolkningar finns det hur många som helst av. Det finns ju även kristna som påstår att homosexualitet ju gör att du hamnar i helvetet och de anser att de har belägg för det eftersom det ju även där handlar om tolkning. Sedan har vi ju den andra sidan dvs. vi som tror att gud inte alls är intresserad vem vi delar sänghalm med eller om vi är gifta eller sambos baserad på vår uppfattning av gud. Tänk vad enkelt det vore om man gjorde äktenskapet till en civilrättslig process dvs. en pappersexercis utan någon form av ritual och att vem som helst fick gifta sig med vem man ville oavsett kön. Dessutom att överhuvudtaget hålla en folkomröstning om något som ju är en självklarhet att könstillhörighet och äktenskap har ingenting med varandra att göra oavsett hur man tolkar en helig skrift vars äldsta delar skrevs för cirka 2500 år sedan.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 augusti 2017 23:50

  http://www.dn.se/ledare/huvudledare/bottenbetyg-alliansen/. Det är faktiskt bara en väljarundersökning och ingenting annat. Ta den för vad den är nämligen en väljarundersökning. Sedan brukar ju resultaten i olika väljarundersökningen variera så det kanske inte är nödvändigt att dra alltför långtgående slutsatser av de.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 augusti 2017 23:34

  http://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/d3wzO/norge-borde-bojkotta-os-i-protest. En Hallvard Flatland vill att Norge skall bojkotta OS men jag undrar vad de andra norska åkarna med Björgen i spetsen säger om det. Är de verkligen villiga att avstå OS-medaljer för Terese Johaugs skull ? Dessutom om Norge uteblir så är jag inte så säker på att de andra länderna kommer att sakna dem eftersom konkurrensen ju då minskar markant.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 augusti 2017 17:50

  http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/alf-hornborg-om-klimatkrisen-en-global-minoritet-forstor-planeten/. ngen som är det minsta förvånad eller hur för inte vill vi ändra vårt konsumtionsmönster för varför skulle vi det. Kommande generationer får väl sköta om vad de får ärva efter oss för vi har ju ingenting att göra med det eller hur? Men självfallet kommer civilisationer att komma och gå för det har de alltid gjort det är bara att vi inte vill höra talas om det. Ett tips läs en bok av Jared Diamond "Collapse" en drygt 600 sidor tjock bok som handlar om civilisationers uppgång och fall där en del har försvunnit ur historien utan att lämna ett spår efter sig. Tänk om ett par tusen år om människan överhuvudtaget finns kvar så kanske ingen direkt vet att vi fanns eller vad vi uträttade eller inte uträttade. De flesta människor och många idéer försvinner ju ur historien utan att lämna något spår efter sig.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se