Alla inlägg under augusti 2017

Av Johnny Lestander - 22 augusti 2017 16:18

  http://www.expressen.se/kvallsposten/vellinge-vill-bli-forst-med-tiggeriforbud-/ Intressant förslag men dels är vi ju faktiskt med i EU vilket ju innebär att vi inte kan begränsa den fria rörligheten inom EU. För det andra kan vi inte styra hur dessa människor försörjer sig under den tid de får uppehålla sig i Sverige enligt gällande regelverk. Kanske är det bilden av fattigdom som är obehaglig för många av de som reagerar på tiggeriet. Fattigdom vill man inte se i verkligheten utan den kan man möjligen se på TV eller läsa om i tidningen eftersom det ju kan bli obehagligt. Om nu någon vill sätta sig ner med en mugg och tigga för sitt uppehälle så kan man ju antingen titta bort och låta bli att ge en slant eller så kan man ge en slant i deras mugg, det brukar kallas för valfrihet som ju moderaterna annars vurmar så mycket för. Slutligen kan man ju ta sig en funderare på vem som mår mest dåligt den som tigger eller alla oss andra som av olika anledningar inte gillar tiggeri. Jag för min del har ingenting emot tiggeri och ger med glädje en slant i muggen och ibland en tjuga när jag varit på affären och handlat.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 22 augusti 2017 13:50

  http://www.expressen.se/sport/langdskidor/domen-johaug-missar-os-2018/. Vad som förvånar mig är att Johaug påstår att hon aldrig såg märkningen på kartongen vilket ju då innebär att antingen ljuger hon eller så är hon halvblind eller så chansade hon och åkte dit. Dessutom om hon nu skulle vara halvblind så är det väl olämpligt att åka skidor. Bra beslut av CAS tycker jag och då spelar det ingen roll vem det är som blir avstängd eller vilket land han/hon kommer ifrån.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 22 augusti 2017 13:18

  http://www.dn.se/sport/johaug-stangs-av-i-18-manader-missar-os/. En helt korrekt dom även om nu inte norrmännen tycker det vilket ju i sig är förståeligt. Det är ju bara för Therese Johaug att ta nya tag och förhoppningsvis i framtiden inte göra om sitt misstag. Men hon skall ju inte heller förvänta sig att få någon större sympati från människor utanför Norge.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 augusti 2017 11:29

  http://www.dagen.se/debatt/jonas-melin-battre-plantera-nya-forsamlingar-om-de-gamla-inte-vill-forandras-1.1013291. Intressant åsikt att om församlingen inte duger så är det bara starta en ny som passar ens egna syften. Undrar om han däruppe tycker samma sak men jag antar att Jonas Melin inte har rådfrågat honom.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 augusti 2017 11:23

  http://www.dagen.se/ledare/frida-park-vem-vill-ens-bli-politiker-i-dag-1.1013294. Självfallet har Frida Park rätt för det är ju bara att gå ut och titta i kommentatorsfälten så är det ju inte främst sakargument som används. För att bli förtroendevald politiker idag krävs ju dels intresse men även att du är begåvad med pansarhud för att kunna stå emot. Är det förresten någon som har lagt märke till att många förtroendevalda politiker verkar att åldras i förtid eftersom det ju inte är närande av vara förtroendevald politiker utan precis tvärs om tärande. Dessutom de värsta nötterna dvs. fotsoldaterna till SD vräker ju ur sig allt annat än sakargument och ändock är det ett av partierna som har svårast att rekrytera människor till sina platser i olika politiska församlingar, märkligt eller hur?


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 augusti 2017 10:50

  http://www.expressen.se/nyheter/hanif-bali-m-om-demonstranterna-pa-medis-lat-dem-strejka-ihjal-sig/. Inget direkt oväntat utspel från moderatpolitikerna Hanif Bali trots att han själv är flykting från Iran. Men de som kommer från Afghanistan är ju förmodligen av fel sort enligt Hanif Balis sätt att se på det hela. Men något annat kan man ju inte förvänta sig av Hanif Bali.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 augusti 2017 00:54

 http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/ejPOO/oroande-att-moderater-flabbar-at-kvinnohat-och-kommer-undan-med-det. Jan Guillou är oroade över att kvinnohatet spiller över på demokratiskt borgerliga partier som moderaterna. Men det är väl inte speciellt oroande utan något man kunde förvänta sig. För i vilket parti var främlingsfientligheten utbredd före det att SD dök på arenan jo främst hos moderaterna. Det visas ju bland annat genom att många moderater har gått över till SD så varför inte en dos kvinnohat också. Sedan varför andelen negativa kommentarer är överväldigande är ju för att han berättar en sanning som de inte vill höra på. Dessutom varför skulle de flesta av oss som håller med Jan Guillou gå i polemik med honom eftersom vi ju endast behöver trycka på gilla knappen. Man brukar ju dessutom säga att den som tiger han samtycker och det är nog det som gäller i detta fall.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 augusti 2017 00:23

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/godanyheter/a/826yw/raddningstjanstens-beslut--hissar-prideflaggan-aret-om. Intressant att det 2017 fortfarande finns gott om homofoba dårfinkar i detta land. Men med tanke på hur många dårfinkar det finns som röstar på SD så är det ju faktiskt inte konstigt alls utan precis vad man kunde förvänta sig.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se