Alla inlägg under oktober 2017

Av Johnny Lestander - 4 oktober 2017 10:28

  http://www.expressen.se/nyheter/s-gar-framat-efter-stokiga-sommaren/.  Intressant men ändock enbart en i raden av väljarundersökningar. Spekulera kan man ju alltid göra att sossarnas framgång handlar om budgeten för "vanligt" folk och tillbakagången för SD beroende av kalla fakta. Men det är ju bara spekulationer och det enda man kan hålla tummarna för är ju att SD:s tillbakagång kommer att fortsätta.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 4 oktober 2017 10:16

  http://www.dagen.se/debatt/adaktusson-och-dozzi-dags-att-be-israel-om-ursakt-1.1034677

Undrar vem som skall be palestinierna om ursäkt för allt land som tagits från dem. Alla palestinska byar som man har jämnat med marken och byggt bosättningar på. Självfallet har palestinierna lika stor rätt till en egen stat som judarna har. Är det samma land så måste man ju kunna samsas om landet.

 

Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 4 oktober 2017 00:12

  http://www.dagen.se/kronikor/frida-park-krankt-eller-bara-trasig-1.1034376 Att Frida Park känner sig kränkt är ju hon inte ensam om. Ändock tycker jag att det är en mild västanfläkt vad hon har fått stå ut med jämfört hur det kan låta i kommentatorsfälten på nätet. Men Frida har ju tagit upp ämnen som inte ligger läsare direkt varmt om hjärtat trots att hon skriver i en kristen dagstidning. Frida borde ju faktiskt inse att hon i "verkligheten" tillhör en minoritet i samhället dvs de som kallar sig och är kristna. Vi och Frida lever ju faktiskt i ett av världens mest sekulära länder där religionen spelar en väldigt liten roll. Att då ha åsikter om t.ex sexutbildning för barn, abortgränser, samvetsfrihet med flera kommer ju självfallet att mötas med en motreaktion eftersom en betydande majoritet inte tycker som henne. Jag har bloggat länge men inte kommenterat lika länge men jag ser inga problem att säga vad jag tycker och min blogg är ju blockerad för kommentarer på det sätt att jag kollar kommentarer innan jag släpper fram dem eftersom antalet troll på nätet är betydande. Samma sak kan ju Dagen göra de kan ju plocka bort kommentarer som de tycker går för långt för så gör ju de stora dagstidningarna som Dagens nyheter, Expressen, Aftonbladet och SVD för att ta några exempel. Är själv blockerad från SVD efter att kallat kungen för parasit vilket jag ju faktiskt anser men det gick inte hem förmodligen med tanke på att SVD är en moderatblaska. Men självfallet skall Frida fortsätta att skriva men du måste vara beredd på mothugg och inte direkt snälla heller men det skall du inte heller förvänta dig. Att be vår herre hyfsa debatten skall du inte heller förvänta dig för hur var det med vår herre och den fria viljan. För att du har en åsikt är du verkligen säker på att vår herre verkligen håller med dig alla gånger ?


johnny

Av Johnny Lestander - 3 oktober 2017 19:06

  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/k2Ovj/i-en-pk-varld-far-alla-barn-vara-sig-sjalva. Inte så mycket att orda över men vi kan ju konstatera att Kitty Störby Jutbring har helt rätt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 3 oktober 2017 09:13

  http://www.dagen.se/debatt/alla-mynt-har-tva-sidor-det-galler-aven-yoga-1.1032831 Intressant det här med yoga och den formliga paniken som en del framför allt kristna människor bara känner när man hör ordet yoga. Det handlar då om avgudadyrkan enligt en del medan andra säger att det handlar om avslappningsövningar och ingenting att göra med eventuella gudar. Har själv använt mig av yoga som avslappning och inte känt av någon närvaro av några gudar som tydligen skall höra ihop med yoga, Inte heller har jag fått någon uppmaning av gud att sluta med yoga. Kan det möjligen istället handla om rädsla för att någon s.k förståsigpåare påstår att det är farligt. 


Johnny

Av Johnny Lestander - 2 oktober 2017 20:00

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/XP36W/avskaffa-semestern--vi-tvingas-vara-lediga.Att debattartikeln kommer från tankesmedjan Timbro är ju det man kunde förvänta sig eftersom en sådan korkad debattartikeln ju inte kan komma från så många andra ställen. Att försöka att röra i semesterlagen på grundval för vad som är bäst för företagen är ju något som är ett av Timbros mål. Att inte ta ut semester alls eller att förkorta den kommer med mycket stor sannolikhet påverka sjukskrivningstalen som ju indirekt påverkar företagen genom att företagen betalar de två första veckorna i varje sjukskrivningsperiod. Att det dessutom kommer att belasta välfärden eftersom människor kommer att bli mer sjuka genom att aldrig vara ledig eller vara ledig på arbetsköparens villkor gagnar ju endast arbetsköparen och inte den anställde som säljer sin arbetskraft. Nu tror jag ju inte att politikerna kommer att lyssna inte ens en korkskalle som Ulf Kristersson.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - 2 oktober 2017 19:31

  Har haft en klump i halsen till och från under flera år men det har blivit värre med åren. Det har känts bättre och sämre periodvis och ibland inte alls. Vad kan det då vara för klumoar i halsen  msn har för inte har man sådana i halsen utan något måste ju vara fel. Var till min läkare för en vecka sedan och han skulle skicka en remiss till öron, näsa, hals och i torsdags ringde de och sade att jag skulle få komma idag till Sunderby sjukhus. Fick träffa en överläkare som frågade om mina symtom och vad jag arbete med och vad jag trodde att det kunde vara. Det jag tänkte på var struma eftersom min mor hade svår struma och den är ärftlig, jag tänkte att det kunde vara problem med tonsillerna eller så med bråcket på övre magmunnen som jag haft ett antal år. Han började klämma och känna och sedan gick han ner med en kämera via näsan och vi kunde då konstatera att de var en klump i halsen dvs det var ingenting alls. Allting såg precis ut som det skulle. Klumpen i halsen beror på på min förstörda näacke och mina skuldror som ju tagit stryk av mångårigt dataanvändande. Det är nämligen så att värk från nacke och skuldror ger en känsla av en klump i halsen och det är helt normalt.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se