Alla inlägg under oktober 2017

Av Johnny Lestander - 27 oktober 2017 22:46

  Har den sista månaden varit inne och kommenterat på social media och det blir som ett gift. En del uppskattar det jag skriver och andra inte och vissa dagar får man många som gillar det man skriver och andra dagar nästan inte alls. Detta gör ju att bloggskrivandet blir lidande eftersom det inte går att göra både och så jag funderar på att börja ägna mig åt bloggandet igen och lämna kommenterandet åt sitt öde. Sedan om det blir som man säger det vet man ju inte det får vi välan se.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 27 oktober 2017 22:42

  Var inte på Stigs blogg idag och det var länge sedan. Där fick jag läsa ett eftermäle efter vännen Ragnar som fick det att fuktas i ögonvrån eftersom det var Stig som begravde Ragnar. Det är ju både bra och mindre bra att läsa eftermälen men i detta fall så får det en att sakna Ragnar.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 27 oktober 2017 20:26

  När man har fått den då skall man äta rätt men även motionera minst en halvtimme och det blev nästan en timme. Gick efter gamla järnvägen där ingen räls finns längre men däremot själv banvallen. Snön hade ju fallit ett par centimeter och så var det kring 0 grader. Detta fick mig att svära åtminstone invärtes eftersom det var släntat (halkigt) och det gick inte att gå i normal takt trots stavar och man spände sig hela tiden. Var mycket lättare när det var barjola (jord som är snöfri, barmark). Kom att tänka på det här med dialekter när trean i barnaskaran gick på universitetet i Umeå och det var städdag i hennes studentkorridor. Man hjälps ju åt och Sara kom med sophinken och frågade en stockholmska om hon hade något hon vill snöra. Hon förstod ingenting eftersom hon inte visste att snöra är lika med kasta.


Johnny

Av Johnny Lestander - 27 oktober 2017 11:46

  Kärt barn har många namn en är ålderssocker, en annan är sockersjuka. Orsaken är till 90 procent ärftligt och eftersom jag hade en mormor som dog i diabetes och en bror som hade det så är jag inte direkt förvånad. När jag fick resultatet från första provet som visade något förhöjt värde så anade jag att det inte skulle gå så direkt så uteslöt jag läsk, fika och vitt bröd. Dessutom så började jag att försöka att följa en medelhavskost som är bra för diabetes. När jag fick svaret på andra provet så minskade jag ner på potatis och bröd och dessutom har jag börjat att promenera eftersom det inte går att cykla längre. Dessutom har jag en testcyckel hemma som jag kan trampa på huvudsaken är motionen eftersom motion är kroppens egna insulin. Dessutom har jag fått ett piller att äta per dag som skall håll ner glukosvärdet i blodet. Diabets typ 2 anlagen kan du aldrig plocka bort däremot kan du med kost och motion hålla ett bra sockervärde risken är dock att man över tid måste börja att använda insulin.

Av Johnny Lestander - 27 oktober 2017 11:41

  Snöade i natten mot igår och nu ligger ett tunt snötäcke på cirka 3 centimeter på marken och vi får väl se om det kommer att ligga kvar eftersom det just nu är minusgrader. Enda fördelen att det blir ljusare när man är ute och kör bil men det är den enda fördelen.


Johnny

Av Johnny Lestander - 25 oktober 2017 17:00

  https://www.expressen.se/kronikorer/elaf-ali/vi-maste-sluta-tro-att-alla-muslimer-ar-extremister/Vore det inte enklast för alla som ni vill förbjuda människor att klä sig som de själva vill att jobba för att differentiera religionsfriheten i Sverige, De religioner som vi inte gillar skall inte få förekomma i detta land. Det innebär ju att islam ligger jävligt risigt till om man åtminstone läser kommentarer på sociala medier. Det skulle ju då kunna kopplas till ett förbud mot Burka och Niqab eftersom man ju inte kan hänvisa till sin religion som försvar om den inte skulle vara tillåten. Men det innebär ju att ni måste övertyga de politiker som ni har tilltro till om det nu råkar finnas dylika, Jag kan inte se att det skulle finnas en majoritet i Riksdagen varken nu eller efter valet 2018 som skulle vilja ändra regeringsformen och förbjuda vissa religioner som inte i deras ögon är rumsrena. Det finns förmodligen inte heller en majoritet i Riksdagen som vill förbjuda Burka och Niqab. Dessutom är ni 100 säkra på att alla kvinnor som bär Burka eller Niqab är förtryckta. Det kan ju faktiskt finnas de som verkligen tror att Allan vill att kvinnor skall täcka i princip allting. Det finns ju faktiskt kristna som tror att Gud har någonting emot vilket kön du har som du delar sänghalm med.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - 25 oktober 2017 11:29

  https://www.expressen.se/nyheter/virtanen-anklagas-for-sexovergrepp/. Intressant artikel publicerad på Expressen. Vore ju intressant med en motsvarande artikel på Aftonbladet för det vore väl bra att rensa luften och inte hymla med vad det hela handlar om. Sedan skall det bli intressant och se vad internutredning kommer fram till och om det är kört för Fredrik Virtanen. Är det kört för Martin Timell så borde det ju även vara kört för Fredrik Virtanen eftersom vem kommer i framtiden att tro på vad han säger ?


Johnny

Av Johnny Lestander - 25 oktober 2017 10:47

  http://www.varldenidag.se/nyheter/libris-bocker-oppnar-for-homosexuell-livsstil/repqjx!0i6gjkVqopBWlfm1DmWqVQ/. Märkligt att det 2017 fortfarande finns människor inom kristenheten som fördömer människors sexuella läggning och som inte vill ha ett öppet samtal om det. Däremot så anser de sig ha rätten att fördöma människor på grund av deras läggning. Stämmer ju väldigt bra med att det som ni vill att andra människor skola göra mot er skall ni göra mot dem. Det innebär att fördömer man så vill man själv bli fördömd.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se