Alla inlägg under oktober 2017

Av Johnny Lestander - 23 oktober 2017 18:11

  https://www.expressen.se/noje/internt-personalmote-pa-tv4-om-krisen-kring-timell/. Helt rätt av TV4 däremot borde inte bara han få gå utan även någon av alla de som hållit honom om ryggen. Undrar om något annat bolag vågar anställa honom. Annars kan han väl jobba som snickare som han ju verkar vara ganska så bra på.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 23 oktober 2017 11:37

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/0wpkg/tiggeriforbudet-i-vellinge-stoppas,  Yes, faktiskt inget oväntat. Roligt att det finns skåningar med förnuftet i behåll.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 23 oktober 2017 11:31

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/oddKR/stoppa-stoket-i-skolan--infor-betyg-i-ordning.  När jag började läsa och såg bilderna så var min första tanke att det måste vara antingen moderater eller möjligen Sverigedemokrater som skrivit debattinlägget. Intressant analys att man tror att stöket i skolan slutar med hjälp av ordningsbetyg. Ordningsbetyg införs och då kommer svenskas skolan att bli lugn och städad och alla kommer att gå ut med fullständiga betyg i alla ämnen. Sedan kan man ju ställa frågan vad skall vi göra med ordningsbetygen kommer arbetsgivare att ta hänsyn till dessa vid anställning. Skulle de göra det då slår man ju redan på de som ligger är det som är syftet. Men som väntat ett korkat förslag eftersom det kom från moderathåll. Istället kunde man ju förvänta sig ett förslag om vad kan vi verkligen göra åt problemen i skolan.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 oktober 2017 21:00

    Har under helgen haft besök av barnbarn både igår lördag och även idag söndag. Förutom det så håller vi att ställa om inför vintern och det har varit minusgrader hela dagen. Det är ju inte roligt men vad skall vi göra som har bosatt oss så här långt norrut det är bara att ta det som det kommer. Förhoppningsvis en bättre vår och sommar nästa år för den i år var bedrövlig.


Johnny

Av Johnny Lestander - 21 oktober 2017 11:40

  http://www.dagen.se/nyheter/lars-adaktusson-tog-plats-i-presidiet-1.1043723. Undrar vad Ebba Busch Thor tycker om det tänk att ha fått in en katt bland hermelinerna.


Johnny

Av Johnny Lestander - 20 oktober 2017 12:23

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/dg5gO/krav-inom-kd-pa-forbud-mot-burka-och-niqab  Helt rätt inställning från KD:s partistyrelse eftersom förbud mot klä sig som man vill ju faktiskt strider mot mänskliga fri och rättigheter. Vi kan inte sätta upp mallar hur folk klär sig eller om de har skägg eller inte, eller vad vi äter eller vem vi delar sänghalm med. Förhoppningsvis så följer rikstinget partistyrelsens förslag.

 

johnny

Av Johnny Lestander - 20 oktober 2017 11:13

  http://www.dagen.se/ledare/joel-halldorf-vem-drommer-om-muslimer-i-sverige-1.1042939. Inte behöver man var frikyrklig för att kunna försvara religionsfriheten eftersom den ju är inskriven i regeringsformen och en del av de mänskliga rättigheterna. Att ritt i grupp eller ensam utöva sin religion det är ju ingenting att överhuvudtaget diskutera om.


Johnny

Av Johnny Lestander - 18 oktober 2017 22:10

  http://www.dagen.se/nyheter/jimmie-akesson-beklagligt-att-kd-inte-gjort-upp-med-sin-historia-1.1042005. Att Jimmie Åkesson inte tänker be om ursäkt var inte inte något som skall förvänta sig hur arg Alf Svensson än blir för Jimmie Åkesson bryr sig inte. Det är ju faktiskt det som skiljer ut Sverigedemokraterna och dess följare från alla andra partier att de inte har några spärrar alls. Nyss var det ju Mattias Karlsson som anklagade två ungdomar för att var illegala flyktingar. I kalla fakta har ju nyss haft upp vad Sverigedemokraterna är för ett sorts parti och det var ingen vacker men en helt sann beskrivning. Det handlar om ett toppstyrt parti där korruptionen är utbredd, ekonomiska oegentligheter förekommer samt både sexuella trakasserier och sexuella övergrepp. Sverigedemokraterna är ju ett parti som man helst inte skall ta med tång i och ändock så flörtar både moderaterna och även Kristdemokraterna hej vilt med detta parti. Dessutom har ju aldrig detta parti varit rumsrent och kommer heller aldrig att bli det. För Jimmie Åkesson borde ju rensa upp i det egna träsket först innan han överhuvudtaget öppnar käften.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se