Alla inlägg under oktober 2017

Av Johnny Lestander - 13 oktober 2017 21:24

  https://www.expressen.se/kultur/regeringsfragan-lockar-fram-fula-tjuvnyp-om-sd/. Kom att tänka på Alice är lika gammal som min äldsta dotter bara som ett kuriosa. När jag läste hennes inlägg på Expressens kultursida så blev jag ju inte direkt imponerad av vad hon åstadkom, jag hade nog väntat mig lite mer substans av en politisk chefredaktör eller så har GP låga krav. Dessutom är ju GP liberal och tydligen är liberalismen väldigt omfattande eftersom Jan Björklund ju helst inte vill ha med Jimmie Åkesson och SD att göra men det vill ju tydligen Alice Teodorescu. Dessutom har jag faktiskt undrat om SD vill vara en knähund som ju V i förhållande till S många gånger har varit. SD är ju dels mycket större och tänk om de blir vågmästarparti vilket ju är det mest sannolika och inte nöjer sig med att vara knähund åt Alliansen vad kommer i så fall sådana som Alice Teodorescu att säga om SD säger antingen sitter vi i regeringen eller så fäller vi en alliansbudget. Gör inte Alliansen till något som de faktiskt inte är nämligen ett regeringsdugligt alternativ åtminstone inte för närvarande.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 13 oktober 2017 16:39

  Steg upp i god tid för att vara i god tid till Ragnars begravning klockan 13,00 men det kändes ändock som inte rätt på något sätt så jag tänkte att det var bäst att kolla med begravningsbyrån om den var klockan 11.00 Fick dock svaret att den började redan klockan 10.00 och då var det redan kört och jag som hade sett fram emot begravningsgudstjänsten. inte för att Ragnar är död utan för högtidlighållandet av hans minne. Nu är han ju begraven alldeles vid stora ingången till kyrkan så han ligger på första parket skulle man kunna uttrycka det hela. Det känns som helt rätt plats för Ragnar eftersom han var en kyrkans man och man kommer nog att känna hans närvaro vi de mässor som man kommer att deltag i framtiden. Kommer dock att fara till graven om en stund när mörkret har lagt sig och ta en pratstund med Ragnar och förklara varför jag inte kom till begravningen. En del tycker att det är fånigt att prata med döda människor som ligger nedgrävda i marken men det tycker inte jag eftersom jaget ju inte finns där utan bara kroppen. Jaget (själen) är ju någon annanstans och Mona sa att Ragnar ler nog i sin himmel när han ser att jag missade begravningen och att han förstår att det inte är första gången jag missat en tid. Detta beror inte på demens utan jag har varit glömsk hela mitt liv. Har bokat tid för besiktning av Volvon två gånger i höst och glömt bort båda besiktningarna.


Johnnyu

ANNONS
Av Johnny Lestander - 13 oktober 2017 16:24

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/GzGVx/m-vill-utreda-kortare-sommarlov. Undrar vad den befintliga lärarkåren säger och om det kommer att påverka rekryteringen av nya lärare på ett positivt sätt. Undrar om det innebär att antalet med ej fullständiga betyg kommer att minska eller öka. Undrar om moderat eländena har tänkt igenom det hela.


JohnnyAv Johnny Lestander - 13 oktober 2017 16:07

  https://www.expressen.se/kvallsposten/moskebygge-pa-svenskt-slagfalt-uppror-historiker/. Undrar om han vore lika upprörd om det handlade om ett kyrkobygge. Sedam finns det ju mängder med "olämpliga" platser där människor har verkat och är begravda och då inte enbart slagfält. Undrar om alla de som är negatvia skulle vara lika negativa om det handlade om byggandet av en ny kyrka.-


Johnny

Av Johnny Lestander - 13 oktober 2017 11:25

  Läste i tidningen idag att snittet för när de första snön kommer är om 11 dagar dvs. den 24 oktober och vi får ju hoppas och hålla alla tummar att det inte följer snittet. Helst behöver det inte komma någon snö alls om jag fick bestämma.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 oktober 2017 18:07

  http://www.varldenidag.se/nyheter/gatupredikanter-friade-fran-hets-mot-folkgrupp/repqji!on4rcjd6@DpPt1@1IkvFjw/. Tycker att det här citatet från hovrättens dom är klart intressant nämligen citat "Den andre mannen, som i tingsrätten dömdes för att ha medverkat till de brotten, frikänns i hovrätten eftersom det inte bevisats att han hade uppsåt till de uttalandena." Kan man tolka det som att vem som helst kan vräka ur sig vad som helst och inte bli dömd eftersom jag inte hade något uppsåt det bara slank ur en.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 oktober 2017 11:29

    https://www.dn.se/nyheter/varlden/martin-gelin-fox-news-inslag-med-trump-liknar-propaganda-fran-diktaturer/. Fox News USA:s svar på Goebbels som vidarebefordrar allt vad Donald Trump är säger utan att någonsin ifrågasätta det hela. Dessutom brukar ju Donald Trump hänvisa till att han hört det från Fox News. Det är som en korkad blind leder en annan korkad blind och det blir inte bra. Om Donald Trump skulle säga att jorden är platt då skulle fox news publicera det som en sanning. Skulle däremot Fox News påstå att jorden är platt då skulle Donald Trump säga att Fox News säger att jorden är platt och då är den platt. Att hans anhängare gillar Fox News säger ju ganska mycket om hans anhängare dvs de är ungefär lika korkade som Donald Trump.


Johnny

Av Johnny Lestander - 11 oktober 2017 12:11

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/VK20r/lofvens-attack-ar-en-enkel-svetsare-men-jag-kan-lasa och https://www.aftonbladet.se/kultur/a/7Eg6K/ta-ingen-skit-lofven. Politik är ju väldigt märkligt eftersom människor från en given rapport kan dra i princip helt olika slutsatser och dessutom kan båda påstå att de har rätt. Sedan är ju faktiskt Stefan Löfven en väldigt mer sympatisk person än vad träbocken Ulf Kristersson eller för att inte tala om korken dvs Jimmie Åkesson.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se