Alla inlägg under oktober 2017

Av Johnny Lestander - 11 oktober 2017 11:54

  https://www.expressen.se/debatt/alternativet-till-tiggeri-ar-hederligt-arbete/. Så det är ohederligt att tigga blir ju slutsatsen av Ann Heberleins debattinlägg. Att skicka hem dem till sina "hemländer" är tydligen lösningen för då slipper ju Ann Heberlein att se dessa förhatliga tiggare. Att det inte är någon lösning för tiggarna bryr sig ju inte Ann Heberlein om. Tycker tyvärr att Ann Heberlein som jag tidigare betraktade som ganska vettig numera har spårat ur men det kan ju beror på den nuvarande kopplingen till moderaterna. Det gäller ju att göra utspel för att locka till sig väljare som ju föraktar alla dessa tiggare. Enda problemet är ju att de låter alla likadant oavsett om de är moderater, sverigedemokrater eller kristdemokrater. De är ju faktiskt samma pack vi talar om.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 11 oktober 2017 11:46

  http://www.varldenidag.se/ledare/iron-dome-och-bon-skyddar-staten-israel/repqiA!DT3Dd7kky4V8y2ncWmdotg/ Jag tror nog att det mest sannolika är att Iron Dome är det som skyddar. Det går ju att testa genom att plocka bort Iron Dome och enbart förlita sig till bönen. Jag tror inte att utfallet blir speciellt bra.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 11 oktober 2017 11:41

  http://www.varldenidag.se/nyheter/darfor-stoder-flera-kristna-ledare-trump/repqjc!ehKr0m8IJwnOJqxu4kO9A/ Inte alls så konstigt eftersom kaka söker maka.


Johnny

Av Johnny Lestander - 11 oktober 2017 11:34

  http://www.dagen.se/nyheter/liberalerna-i-trollhallan-vill-forbjuda-religiosa-symboler-1.1037552 Typiskt populistiskt förslag från liberalt håll. Liberalerna brukar ju vara de som kommer med flest politiska utspel och ofta i kontroversiella frågor som detta. Kommer ju aldrig att få igenom detta varken nu eller i framtiden.


Johnny

Av Johnny Lestander - 11 oktober 2017 11:27

  http://www.dagen.se/nyheter/utvisning-av-afghaner-stoppades-i-sista-stund-1.1038103 Mirakel må väl vara osagt det var ju faktiskt en begäran till FN och än är ju klart eftersom en omprövning kommer att ske. Det kan ju fortfarande bli aktutellt så ropa inte hej före det att ni är över bäcken.


JohnnyAv Johnny Lestander - 10 oktober 2017 17:40

  http://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/WQkkG/ny-forskning-da-far-vi-ett-kontantfritt-samhalle. Äldre människor skall således hålla reda på både kort och framför allt koder eller vi kanske skall införa chips som vi opererar in i handen. Tänk på 6-åringen som skall köpa godis i affären skall vi utrusta honom med kort och kod eller kanske operera in ett chips i handen. Tänk röda korset när de samlar in pengar skall de stå där med kortläsare eller måste alla kunna swisha sina pengar Låter som ett kommande övervakningssamhälle och det ger mycket dåliga vibbar. Ett samhälle där den personliga friheten inskränks eftersom människor faktiskt måste kunna bestämma när var och hur man vill betala.


Johnny

Av Johnny Lestander - 10 oktober 2017 14:58

  Igår efter middagen som ju som vanligt åts väldigt sent dvs. cirka 20.30 eftersom Mona jobbar natt och började 21,15. Men eftersom vi hade varit på resande fot hela dagen igår både till Luleå och Piteå så städade jag snabbt av köksbordet från kylvaror men lät disken vara och satte mig ner och såg på innebandy som jag hade spelat in. Somnade efter matchen och vakande 23.45 och tänkte att det är nogen ingen som har diskat vilket ju var helt rätt. Ingen hade diskat så det bara att ta itu med det. När jag hade nästan diskat färdigt så så jag ej skugga i ögonvrån och kände att någon stod bakom min rygg och jag trodde att det var Stefan eller Julia som hade kommit in i köket, men så var det inte. Det fanns ingen bakom min rygg men däremot fanns det en mycket stark känsla av att det fanns någon närvaro i rummet. Efter ett tag så försvann känslan och det kändes som att någon hade hälsat på. Den tanke som slog mig var att det var Ragnar som hade hälsat på eftersom han ju så mycket var en medmänniska och jag uppskattade honom väldigt mycket. Det är nu inte första gången dylika känslor har dykt upp. Jag minns förra sommaren när min svärmor dog och det skedde cirka 03 på morgonen att jag fick en mycket stark känsla av en närvaro i rummet och jag tänkte att nu är det något som har hänt. Fick sedan veta att det var ungefär vid den tiden som hon hade avlidit. Eller så kanske det var någon annan eller ens skyddsängel eller var det bara inbillning från de som inte tror på att detta kan inträffa.


Johnny

Av Johnny Lestander - 10 oktober 2017 10:50

  https://www.expressen.se/kronikorer/hanne-kjoller/forbud-mot-burka-ar-rent-vansinne/. Bra krönika av Hanne som sätter fingret på den springande punkten. Det finns ju inte så mycket att tillägga till Hannes krönika förutom att detta är ett av alla de otaliga politiska utspel som det drösar av för att vinna väljare från den främiingsfientliga sidan.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se