Alla inlägg under oktober 2017

Av Johnny Lestander - 10 oktober 2017 10:44

  https://www.expressen.se/gt/hanna-wigh-hotad-efter-sexanklagelser-mot-sd-topp/Inte speciellt oväntat att det skulle hända. Att i offentligheten visa vad SD egentligen står för för är ju inte populärt. Men att avslöja vad patrasket står för ju bra men sedan om det hjälper speciellt mycket är ju en annan sak.


Johnny

ANNONS
ANNONS
Av Johnny Lestander - 7 oktober 2017 22:56

    https://www.expressen.se/noje/klimpens-ilska-mot-censuren-av-bert/  Intressant men vi kanske borde kolla in all produktion som sänds i SVT för att kolla så att det inte finns den minsta lilla risk att någon kan bli sårad eller att de drömmer mardrömmar om nätterna för att någon har sagt ett N-ord eller ett B-ord eller ett F-ord. Dessutom skall vi förbjuda alla som är med i program som sänds i SVT att svära eftersom det ju är en styggelse. Eller så kan vi göra som i USA där man i vissa bolag har ett pipljud när till exempel någon säger Fuck You. Så hädan efter så sätter vi in pipljud för alla olämpliga ord som sägs i allt som sänds i SVT. Det kan nog i slutändan bli en underbar upplevelse med en massa pipljud.


Johnny

Av Johnny Lestander - 7 oktober 2017 22:42

  http://www.varldenidag.se/nyheter/varfor-valde-du-inte-asatro/repqjd!cmYUfk9g4XU1QYLhJj@6A/. Om handläggaren misstänker att någon inte på "riktig" har konverterat till kristendomen så är ju svaret enkelt. Det är mycket svårare att få stanna om man har konverterat till asatro än till kristendom. Chansen är ju större om man säger sig vara kristen än att säga att jag tror på Thor och Oden.


Johnny

Av Johnny Lestander - 7 oktober 2017 22:33

  http://www.dagen.se/nyheter/nu-ska-motion-om-valsignelseakt-vid-skilsmassa-debatteras-1.1035959. Ett mycket vettigt förslag eftersom man ju välsignar människor vid ingående av äktenskap och då borde man ju kunna göra likadant vid en skilsmässa eftersom parterna nog kan behöva mera stöd då än när de ingår ett äktenskap.


Johnny

Av Johnny Lestander - 6 oktober 2017 15:01

  https://www.expressen.se/noje/bert-forfattarens-ilska-mot-svt/.

Den fråga som är intressant att ställa sig är om homofobin, rasismen och sexismen skulle öka i samhället idag för att en 23 år gammal serie sänds på nytt igen. Om man är beredd att svara ja på den frågan så påstår man följaktligen att om vi plockar bort allt massmedialt som har med homofobi, rasism och sexism att göra då kommer de att försvinna och aldrig komma åter. Eller är det så att homofobin, rasismen och sexismen har funnits länge och att risken att vi skulle få en lavinartad ökning inte är speciellt stor.


Johnny


Av Johnny Lestander - 6 oktober 2017 14:52

  Var på begravning idag efter Maria som jag har känt väldigt länge tillsammans med hennes man Bror. Deissutom har vi döttrar som spelat fotboll tillsammans och sedan har jag hjälpt dem med räkenskaperna under många år eftersom det hade en skogsfastighet. Bror är borta sedan några år och han blev 67 och nu är Maria borta också 67. Ljus och fin begravning men jag avstod fikat i efterhand eftersom det inte var så många jag kände av Marias och Brors släktingar så därför så avstod jag. Nästa fredag är det nästa begravning efter Ragnar och då kommer kyrkan att bli fylld till sista plats och det blir då annorlunda eftersom han var mycket en kyrkans man men även en god medmänniska.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se