Alla inlägg under oktober 2017

Av Johnny Lestander - 5 oktober 2017 22:16

  https://www.expressen.se/kultur/ide/dags-att-krava-mattias-karlssons-avgang/. Glöm din dröm Ida Ölmedal att någon skulle kräva Mattias Karlssons avgång. Han är ju en del av ledartrojkan inom SD och han sitter i orubbat bo oavsett vad han muntligen vräker ur sig. Är det någon som har hört chefen dvs Jimmie Åkesson yttra sig eller att Allianspartierna har sagt speciellt mycket och särskilt inte Ulf och Ebba som ju är mest angelägna att få SD:s stöd. För makten och härligheten är de beredda att sälja sin politiska själ till lägst bjudande till patrasket dvs. Sverigedemokraterna.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 5 oktober 2017 16:59

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BoL57/mattias-karlsson-anmals-igen-efter-kritiserat-inlagg. Intressant med en riksdagsman som anser sig kunna säga vad som helst utan att de kan få några konsekvenser överhuvudtaget. Påminner om ens egna skoltid för många herrans år sedan och de mobbare och översittartyper som fanns där. Men Mattias Karlsson verkar inte speciellt brydd om vad andra människor tycker om honom, om han inte vill be om ursäkt för det grova övertramp han gjorde varför skall vi då lyssna vad han säger. Dessutom ingen kommentar från Jimmie det kan väl inte vara så att han håller med Mattias Karlsson eller ?


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 5 oktober 2017 12:06

  http://www.dagen.se/nyheter/grimmark-och-steen-nomineras-till-martin-luther-king-priset-1.1035324 Enligt statuterna för Martin Luther King priset skall det delas ut till citat " skall ha  arbetat för fred, icke-våld, frihet, rättvisa, jämlikhet och solidaritet." jag kan inte riktigt se att Grimmark och Steen uppfyller dessa statuter och därför är ju min fromma förhoppning att de inte får priset.


Johnny


Av Johnny Lestander - 5 oktober 2017 11:09

  http://www.dagen.se/nyheter/arkebiskopen-omsorg-om-kyrkan-lag-bakom-det-okade-valdeltagandet-1.1035301 Blir nog en analys som får stå för henne. Finns ju inga som helst tecken på att kristendomen är växande i Sverige utan detta är något som hon självfallet säger för att hon skall säga det. Självfallet har det ökade valdeltagandet med partipolitik att göra och ingenting annat. Hon kan väl faktiskt säga som det är att svenska kyrkan är en kyrka på dekis.


Johnny

Av Johnny Lestander - 5 oktober 2017 10:29

  https://www.dn.se/ekonomi/forskare-varnar-flygturbulensen-okar-i-framtiden/. Självfallet handlar detta om fake news eftersom de vill hindra oss från att flyga mera genom att skylla på något som inte finns nämligen klimatförändringarna. Ungefär så här skulle Donald Trump ha beskrivit det.


Johnny

Av Johnny Lestander - 4 oktober 2017 14:21

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/WnzwG/efter-uthangningen-mattias-karlsson-svarar-pa-facebook. Mattias Karlsson försöker sig på att göra en pudel men det går inget vidare det blir som en halvmesyr. Han anser sig ha som rätt att skriva som han skrev eftersom han var i affekt och då får man tydligen vräka ur sig vad som helst om man är Sverigedemokrat det är som tilllåit. Samtidigt hoppas han att ingen tagit illa vid sig men han ber inte de utpekade ungdomarna om ursäkt så det blev inte mycket till pudel. Undrar om Jimmie måste ta herr Karlsson i örat för att inte skada den uns av trovärdighet som finns kvar inom Sverigedemokratin.


Johnny

Av Johnny Lestander - 4 oktober 2017 12:05

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/jo2rL/sd-topp-hanger-ut-unga--och-jamfor-dem-med-akilov. Intressant uttalande av Mattias Karlsson i efterdyningarna av kalla fakta. Borde kanske lära sig att hålla tand för tunga och kolla upp innan han gör sina uttalanden. Att det förmodligen ändock går hem hos de förtappade (genuina SD sympatisörer) kan vi ju inte göra någonting åt men de osäkra väljarna inom SD-leden kanske får sig en tankeställare och beter sig hemåt till de partier de en gång lämnade. Då kanske trenden som enligt den sista väljarundersökningen håller i sig och vi får se ett Sverigedemokratiskt parti som tappar i väljarkåren.


Johnny

Av Johnny Lestander - 4 oktober 2017 11:55

  https://www.expressen.se/debatt/lararnas-bananlek-ar-djupt-skrammande/Det är inte bananleken so är skrämmande utan vad som är skrämmande är när inskränkta människor som den liberala debattören Malin Lernfelt framför sina inskränkta åsikter i debattartiklar.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se