Alla inlägg under maj 2018

Av Johnny Lestander - 14 maj 2018 22:48

  http://www.varldenidag.se/debatt/farlig-obalans-i-svenska-mediers-bevakning-av-donald-trump/reprdy!qTUKY786bhAs7qw@tghYyA/.  Mycket har man läst i sina dar men det här tar nästan priset. Det påminner ju mig om att detta är en kristen sida och vad är då inte lämpligare än att citera ur bibeln och jag tänker förståss på Matteusevangeliet kapitel 15 vers 11 citat " Icke vad som går in i munnen orenar människan, men vad som går ut ifrån munnen, det orenar människan." dessutom kan vi ju ta vers 14 när vi ändock håller på citat " Frågen icke efter dem. De äro blinda ledare; och om en blind leder en blind, så falla de båda i gropen.".


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 14 maj 2018 14:40

  https://www.dn.se/ledare/trump-satter-tandstickan-till-kruttunnan/.  Något annat var ju inte att förvänta sig och den kommentar som kom från Trump efter att Israelisk militär har skjutit skarpt mot palestinska demonstranter med 28 döda som följd och hundratals skadade var "det är en stor dag för Israel". Hur någon överhuvudtaget har kunnat rösta på denna dårfink vars getter för länge sedan har gått vilse är fullständigt obegripligt. https://www.aftonbladet.se/.../28-doda-och-flera-hundra.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 14 maj 2018 10:25

  http://www.varldenidag.se/nyheter/i-dag-flyttar-usa-sin-ambassad-till-jerusalem/reprei!KMo@xZKL9ZvB2Ql75x6Tbw/  Ett osedvanligt korkat beslut av Trump administrationen även om vi håller på att vara van. Vad vi dessutom har lärt oss är att Donald Trump aldrig lyssnar på någon annan än han själv. Men så är det när vi har att göra med västvärldens Kim Jong-Un.


Johnny

Av Johnny Lestander - 14 maj 2018 10:17

  http://www.dagen.se/debatt/plantera-inte-ny-forsamling-dar-det-redan-finns-kyrkor-1.1141419. Kan knappast tänkta mig att missionsbefallning har upphört ens i dessa dagar. Det är ju det som är guds plan och att sekulariseringen sprider sig i landet Sverige får ju faktiskt inte utgöra något hinder.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 maj 2018 21:54

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/yvrEmA/om-tio-ar-kan-sverige-vara-en-polisstat. Det kanske inte oroar andra men det oroar faktiskt mig. Jag gillar nämligen inte övervakning i någon form eftersom det är ett hot mot det öppna samhälle som jag vill ha. Vi behöver inte mer övervakning utan mindre.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 maj 2018 21:20

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/6n03q3/kristersson-vill-gora-sverige-otryggare. Självfallet har Lena Hallengren helt rätt. För det Ulf Kristersson försöker med är ju med ett löfte om ett 6 jobbskattebidrag som kommer att kosta 30 miljarder så kommer ju de svaga i samhället att få betala det. Dessutom så är det relativt många som köper budskapet för så länge man själv gynnas av löftet då lägger man sin röst på Ulf Kristersson och moderaterna. Men det nutida Sverige är ju helt förändrat jämfört med tiden före Alliansen och vad som nu gäller är ju sköt dig själv och skit i andra och sko dig själv så mycket du bara kan.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 maj 2018 18:22

  https://www.dn.se/nyheter/politik/faktiskt-mestadels-fel-om-hur-manga-utlandska-valdtaktsman-som-utvisas/. Inte så konstigt alls att Jimmie Åkesson använder sig av statistik som fyller hans syften, det vore ju konstigt annars. Sanningen är ju den att man inte skall begära att Jimmie Åkesson skall kunna tillgodogöra sig ett statistiskt underlag.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 maj 2018 01:02

  https://www.dn.se/nyheter/sverige/fn-kritiserar-sverige-for-hatbrott-och-rasism/. Det värsta är ju patrasket som representerar SD och som sitter i riksdagen. Tänk att det finns så många korkskallar i detta land som röstar på ett rasistiskt och främlingsfientligt parti som SD. Sedan när det kommer ett beslut av polismyndigheten i Växjö då klättrar dessa dårfinkar bokstavligen på väggarna. Inte så underligt att det kommer en rapport från FN med tanke på att främlingsfientligheten i detta land sprider sig som en skogsbrand.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se