Alla inlägg under juni 2018

Av Johnny Lestander - 27 juni 2018 10:31

  http://www.dagen.se/debatt/pastorer-i-immanuelskyrkan-vi-kristna-ar-inte-till-salu-1.1161737. Bra skrivit men tyvärr så är många kristna idag till salu och det ser man ju hur många av de som kommenterar på Dagen och VID ju totalt har missat budskapet. Självfallet är du som flykting välkommen hit om du har något att tillföra till landet i form av kunnande. Kom inte hit om du är flykting från krig som t.ex det i Syrien och kom framför allt inte hit om du inte är av den rätta sorten när det gäller religionstillhörighet dvs inga muslimer tack. Så resonerar många kristna och sedan kan de tänka sig att rösta på KVP eller ännu värre på SD och sedan tittar de sig i spegeln och de skäms inte för vad de ser. Budskapet som Jesus faktiskt gav det går in genom ena örat och ut genom det andra och det är ingenting som fastnar av budskapet.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 26 juni 2018 23:50

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/e1okoO/nej-politiker-ska-inte-styra-over-ledigheten. Heller det än att Timbro skall få inflytande eftersom de ju eftersträvar att rätten till semester skall tas bort och det blir en förhandlingsfråga med arbetsköparen. En modell a la USA vilket ju inte heller är speciellt konstigt att Timbro vill ha. Men på ren svenska fy fan för Timbro och deras minst sagt knäppa förslag.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 26 juni 2018 12:57

  http://www.dagen.se/nyheter/ove-jonsson-jag-langtar-efter-svordomar-och-fyllesnack-pa-nyhem-1.1164090. Är ju helt sant det han säger för spridningen av budskapet är ju inte till för de redan frälsta utan för att nå de som inte redan är frälsta i en verklighet som består bland annat av fyllesnack och svordomar. Det är ju bara att lära sig av historien för vilka var det som Jesus samlade omkring sig, jo det var vanliga knegare, skatteindrivare, prostituerade, halta och lytta det var inte de "etablerade" i det judiska samhället.


Johnny

Av Johnny Lestander - 26 juni 2018 12:55

  http://www.dagen.se/ledare/frida-park-fotboll-och-rasism-har-inget-med-varandra-att-gora-1.1164392.  Självfallet har fotboll och rasism med varandra att göra eftersom det finns otaliga exempel när olika supporterklackar har spridit rasistiska tillmälen till spelare framför allt de med annan hudfärg än den vita. Dessutom har ju faktiskt det främlingsfientliga partiet SD vuxit i Sverige har inte skribenten lagt märke till det, Det innebär ju att det inte alls är speciellt märkligt att det som hände faktiskt hände att man pekade ut Jimmy Durmaz eftersom han ju inte är "svensk" i vissa människors ögon precis som Zlatan har fått utstå spått och spe från vissa grupper av människor under årens lopp eftersom de inte heller tycker att han är "svensk". Det som däremot är viktigt är ju att motkrafterna i samhället faktiskt går ut och säger att det här är inte ok och stöttar svensken Jimmy Durmaz.


Johnny

Av Johnny Lestander - 25 juni 2018 16:56

  http://www.dagen.se/debatt/kristna-vardepartiet-kd-sviker-principer-valjarna-sviker-kd-1.1161754.  Intressant argumentation med tanke på hur många "sanna kristna" som kristna värdepartiet lyckades samla vid föregående val dvs. drygt 3000 röster. Dessutom om du är en sann kristen då skall du inte vara för aborter i något som helst läge inte ens om kvinnas liv hotas. Dessutom skall ju inte äktenskap tillåtas mellan några andra än män och kvinnor för alla vet ju att är du homosexuell då hamnar du med säkerhet på ett varmare ställe. Tycker du det då kan du ju rösta på KVP annars inte. Samtidigt kan man ju förstå att väljare lämnar KD som ju under Ebbas ledning försöker få alla väljargrupper att rösta på dem från höger till vänster. Dessutom är budskapet både ock i många aspekter. Men rösta gärna på KVP för de kommer aldrig att komma in i Sveriges riksdag oavsett hur många år som än går eftersom de ju är alldeles för extrema även för "vanliga" kristna.


Johnny

Av Johnny Lestander - 25 juni 2018 14:44

  https://www.expressen.se/sport/fotbollsvm/gamla-spelare-som-underblaser-hatet/.  Så helvetes typiskt svenskt att skylla på något annat. Antingen så är det fel på domaren (brukar vara standardargumentet) eller så är det planen det är fel på, eller bollen, eller publiken eller motståndarlaget som faktiskt vågar göra mål på Sverige. Självfallet är vi bäst i världen det vet ju alla och det enda märkliga är att vi aldrig vinner något. Det nya är att nu börjar man ge sig på enskilda spelare och speciellt de med utländsk härkomst. Undrar om reaktionerna hade blivit lika starka om det varit Granen som orsakade frisparken för det tror jag ju inte eftersom han är ju "Svensk" medan Jimmy Durmaz ju visserligen är svensk eftersom han ju spelar för svenska landslaget i fotboll och för att för göra det så måste man ju vara svensk medborgare. Men han är ju inte svensk på rätt sätt och att då gamla spelare och ledare hänger på rasistutspelen det är ju på ren svenska rent åt helvete.


Johnny

Av Johnny Lestander - 25 juni 2018 11:47

  http://www.varldenidag.se/ledare/har-vi-slutat-bry-oss-om-de-ofodda/reprfo!jlq4MZfN@0dY@XRTr02suw/. Det är ju verkligen tragiskt att sådana här misstag faktiskt inträffar och självfallet så tar ju då VID tillfället i akt att fortsätta sin abortfientliga agenda vilket ju inte är det minsta förvånande.


Johnny

Av Johnny Lestander - 25 juni 2018 11:35

  http://www.dagen.se/nyheter/annie-loof-nummer-ett-enligt-praster-och-diakoner-1.1163212.  Intressant men kanske inte så oväntat och det visar ju om något att KD nog inte riktigt är det parti som går hem hos präster och diakoner i första hand.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se