Alla inlägg under juni 2018

Av Johnny Lestander - 25 juni 2018 00:54

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VR3jMl/trumps-pressekreterare-utslangd-fran-krog--omansklig-och-oetisk. Det var fan inte dåligt nu väntar vi bara på att krogar i Sverige kastar ut Jimmie Åkesson eller Björn Söder när de går på krogen.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 25 juni 2018 00:37

  https://www.dn.se/nyheter/varlden/vald-och-rapporter-om-fusk-kantar-det-turkiska-valet/. Någon som är förvånad ? Är det verkligen någon som trodde att Erdogan inte skulle vinna ? Sedan har det ju säkert förekommit valfusk, men tyskarna valde ju 1933 Adolf Hitler till rikskansler som sedan förvandlade Tyskland till en totalitär diktatur. Vi får väl se om Turkiet nu kommer att gå samma väg.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 25 juni 2018 00:23

  https://www.expressen.se/sport/fotbollsvm/de-ar-besatta-av-vem-som-ar-svensk-och-inte/.  Tyvärr har vi ju ett riksdagsparti där "svenskheten" är ett av ledorden även om de inte har de blekaste aning om s.k svenskhet innebär. Det lustiga är så många jävla korkskallar faktiskt har gått på Jimmie Åkessons och Björn Söders retorik och inte ens har förmågan att tänka själv. Jag skäms faktiskt att bo i ett land som har ett främlingsfientligt och rasistiskt parti som sitter i riksdagen det är rent ut sagt för djävligt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 23 juni 2018 22:47

  Besökte en temegudstjänst idag på midsommardagen och det var tunnsått med människor eller hela 19 stycken vilket är ovanligt lite det brukar ju ändock vara kring 25-30 pers vid gudstjänsterna/mässorna. Det handlade om skapelsen och att vi inte är alltför bra på att ta hand om den vilket ju Anna-Karin har helt rätt i. Vi är väldigt dåliga på att ta hand om det som gud givit oss i uppdrag att göra. Sanningen är ju faktiskt att de flesta högaktningsfullt skiter i det och de bryr sig inte om vad som än kommer att hända i framtiden.


Johnny


Av Johnny Lestander - 23 juni 2018 22:43

  http://www.dagen.se/nyheter/wayne-hilsden-vi-lever-i-den-yttersta-av-den-yttersta-tiden-1.1161525.  Intressant att Wayne tycks se det eftersom Jesus i Matteus 24 säger ”Om den dagen och timmen vet ingen något, inte ens himlarnas änglar, inte ens Sonen, utan bara Fadern.”. Det är ju inte första gången som vi hör talas om jordens undergång utan det har vi hört så många gånger och det märkliga är att de som förespått att det skall blir så har alla haft fel. Så varför Wayne skall kunna utgöra ett undantag kan jag inte se.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 juni 2018 22:35

  När man läser kommentarerna till oron över att antal klimatflyktingar kommer att öka så blir man nästan mörkrädd över hur många korkade kommentarer som man ser. Bland annat från de som inte vill förändra sitt sätt att leva. Problemet att få fram budskapet så att vanligt folk skall förstå allvaret är inte lätt eftersom människor ju helt enkelt inte vill lyssna. Det var som en kommentar som jag fick för något år sedan av en yngre person som påstod att de fossila bränslena aldrig kommer att ta slut det finns oändliga mängder. Det är ju som att säga att det inte spelar någon roll hur många människor vi än blir så påverkar vi aldrig miljön. Självfallet skall ju alla människor på denna jord kunna köpa sig en bil som går på fossila bränslen eftersom det ju inte påverkar miljön det minsta lilla och de fossila bränslena kommer ju som sagt var att aldrig ta slut. Självfallet skall vi ju också fortsätta att konsumera mera för resurserna är ju som alla vet obegränsade. Som sagt var det finns ett oändligt antal korkade människor på denna jord som absolut inte vill lyssna.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - 22 juni 2018 16:27

    Så var det midsommarafton och som vanligt är det dåligt väder dvs. det regnar och regnar och regnar och dessutom har det nu passerat sommarsolståndet och det kommer långsamt att bli mörkare vilket i sig inte gör någonting men vi vet ju att snart kommer kyla och det här jävla snön smygande och det är ju ingenting som man ser fram emot. Jag avskyr vintern djupt och innerligt och ändå bor jag där det är vintern en stor del av året. Hade jag möjlighet skulle jag inte fundera en sekund på att bosätta mig utomlands under perioden 1 oktober till sista februari.


Johnny


Av Johnny Lestander - 21 juni 2018 23:16

  Var inne på Stig´s blogg idag och läste något glädjande att han ju dels fyllde pensionär idag. Grattis Stig och välkommen i gänget av glada pensionärer. Men det mest glädjande var att vi kommer att få dras med honom på halvtid i församlingen fram till jul sedan får vi väl se vad som händer. Träffade hans livskamrat Pia på Coop Extra här om dagen när vi hamnade i samma kö och jag undrade om Stig skulle kunna hålla sig ifrån att jobba och det visade sig att så inte var fallet även om det beror på föräldralediga kollegor. Så han är i ungefär samma sits som jag som ju också är en glad pensionär men jag har ändock inte helt slutat att jobba. Detta för att man ju inte vill släppa ifrån sig den kunskap man skaffat sig under nästan 35  år inom mitt yrke och för att man faktiskt har ett behov att känna sig behövd även om man kanske inte vill erkänna att man skulle sakna att inte känna sig behövd. Dessutom så länge man känner sig frisk och kry och ens hjärna fungerar vilket ju är en förutsättning i ett teoretisk kunskapsyrke så känns det ok att fortsätta. Dessutom när dessutom den andra hälften kommer att drabbas av det nya pensionssystemet så innebär det att det dröjer 10 år innan hon får pension.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se