Alla inlägg under juni 2018

Av Johnny Lestander - 21 juni 2018 12:40

  https://www.dn.se/ledare/tala-klarsprak-om-sd-ulf-kristersson/. Självfallet måste de nya moderaterna samarbeta med nassepartiet SD för de ny moderaterna måste ju visa var de egentligen står. Med tanke på att främlingsfientligheten är utbredd inom moderaterna så är den naturliga samarbetspartnern nassepartiet SD.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 21 juni 2018 11:09

 http://www.dagen.se/kronikor/daniel-alm-ar-erfarenheten-av-gud-oviktig-1.1161176. Det är ju det som är problemet att så många som bland annat kommenterar på den här sidan eller på VID att deras väg till sanningen och livet är den korrekta medan alla andra har fel. Dessutom är många väldigt duktiga på att fördöma andra människors väg till sanningen och livet eftersom de ju med 100 % säkerhet kan säga att de har fel och att de själva har rätt. Ibland får man ju nästan en känsla av att de själva är profeter och har fått i uppdrag av gud att förmedla budskapet. Dessutom om du påpekar detta då är det som att hälla vatten på en gås det bara rinner av.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 20 juni 2018 19:15

  https://www.expressen.se/debatt/varfor-raknas-inte-judar-som-svenskar-jimmie/. Bra fråga, nästa fråga för inte får ju Federley något svar av Jimmie Åkesson för självfallet håller han Björn Söder om ryggen oavsett vilka grodor Björn Söder än spyr upp. Detta i sin tur tyder ju på att Jimmie Åkesson faktiskt håller med Björn Söder. Har det däremot varit en talman med annan politisk färg då hade han/hon aldrig kunnat sitta kvar för drevet hade blivit för svårt. Men Sverigedemokraterna de bryr sig inte det är som att hälla vatten på en gås det bara rinner av. Dessutom är det intressant att läsa att många av de som kommenterar ju tillhör svansen till Sverigedemokraterna som i alla läger försvarar nassepartiet Sverigedemokraterna.


Johnny

Av Johnny Lestander - 20 juni 2018 12:56

  http://www.varldenidag.se/ledare/kristna-sluta-riva-och-slita-i-varandra/reprfr!zAHW89pJ5iofiiTVecIsXA/.  Det brukar vi ju märka bland annat på kommentarsdelen av VID där ju s.k "högerkristna" predikar att vi inte skall släppa in några i landet framför allt inga som har fel sorts religionstillhörighet. Sedan att det ju inte är ett budskap som Jesu predikade verkar ju inte spela någon roll utan man är rädda för att deras egna sätt att leva skall påverkas om det kommer in för många. En del kan ju gärna få komma in men huvudsaken är ju att de är av den rätta sorten dvs. kristna och dessutom skall de ju vara välutbildade. De som flyr från krigshärjade områden kan ju stanna där för de får ju skylla sig själva för i sann kristen anda så skall vi INTE ta hand om främlingen för det har Jesus själv sagt för så lyder resonemanget. Dessutom är ju VID ganska så bra på att underblåsa bland annat med kampanjer som den om böneutrop.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - 19 juni 2018 20:20

  https://www.expressen.se/debatt/att-stanga-granserna-ar-inte-att-ta-ansvar/.  Ann Heberlein har tyvärr helt spårat ur och ägnar sig numera om populism av det grövre slaget för att försöka vinna röster åt moderaterna bland de främlingsfientliga i vårt samhälle som det tyvärr verkar krylla av. Samtidigt ger hon ju en signal att moderaterna inte är direkt avogt inställda till ett samarbete med nassepartiet SD.


Johnny

Av Johnny Lestander - 19 juni 2018 19:15

  http://www.varldenidag.se/nyheter/busch-thor-gjorde-blixtvisit-pa-nyhemsveckan/reprfs!TS30VD2rD1QXwnOf4a2Vw/.  Undrar om hon ägnar sig åt röstfiske för det kan ju knappast vara människofiske med tanke på det minst sagt varierande budskap som hon levererar.


Johnny

Av Johnny Lestander - 19 juni 2018 13:55

  https://www.expressen.se/nyheter/sd-politikern-araber-ar-jordens-avskum/. Hur någon normalintelligent människa kan försvara en som Mikael Bystedt förutom de som nu är SD:are är ju obegripligt. Men det säger ju faktiskt det mesta om SD:are.


Johnny

Av Johnny Lestander - 18 juni 2018 11:50

  http://www.varldenidag.se/ledare/se-upp-for-sektbildning/reprfa!NSTug7oJxjpXcauHoobQ/. Intressant det Stefan Swärd skriver om sekter och att hamna i sekters klor. Även intressant att han säger att det finns vissa församlingar men även personer som tror sig ha en gräddfil till gud. Det är ju faktiskt utmärkande både för VID och dess sätt att skriva men även för många av de som kommenterar på VID att de tror sig ha en gräddfil till gud.


Johnny  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se