Alla inlägg under juni 2018

Av Johnny Lestander - 15 juni 2018 00:55

  https://www.dn.se/ledare/ledare-nazister-utgor-ett-hot-pa-riktigt/. Bra skriven ledare. Problemet är ju inte bara detta för om nu det skulle gå väldigt bra för SD i valet vilket inte alls är omöjligt då kommer samhällsklimatet inte att bli lättare. Risken till konfrontationen kommer förmodligen att öka speciellt mot invandrargrupper och då speciellt muslimer. Kan bli jobbigt för invandrarkvinnor att klä sig på ett visst sätt eftersom risken för trakasserier kommer att öka. Ett stor problem är ju faktiskt att ett parti som moderaterna faktiskt kan komma att vilja samarbeta med SD vilket ju kommer att göra dem "rumsrena" trots att det är samma bruna smörja det handlar om.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 15 juni 2018 00:45

  https://www.dn.se/nyheter/politik/nej-den-har-bilden-ar-inte-ett-belagg-for-att-svenska-skolbarn-tvingas-knaboja-och-be-till-allah/. Det märkligaste av allt är ju faktiskt att det finns dårfinkar och inte bara en ute i vårt samhälle som faktiskt tror att skolor tvingar elever att be till Allah. Påstår då t.ex DN att det är inte sant då påstår ju självfallet de som fortfarande tror att svenska barn tvingas att be till Allah att DN håller på med fake news. Dessutom är det inte mottagliga för argument hur många spaltkilometer som DN än skulle skriva och det om något är ju faktiskt allvarligt.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 14 juni 2018 23:11

  http://www.varldenidag.se/nyheter/svt-var-rapportering-ar-saklig/reprfn!F7PGKBX6ufqLu8UnlqMYzA/. Självfallet är den ju saklig, de babblade en stund, skakade tass och sedan skrev de på ett papper utan substantiellt innehåll. Något mer var det ju inte att rapportera om även om den del kunde utläsa ack så mycket mera.


Johnny

Av Johnny Lestander - 14 juni 2018 22:47

  http://www.dagen.se/debatt/stefan-gustavsson-boneutrop-ett-hot-mot-det-oppna-samhallet-1.1157969.  Intressant resonemang han vill att vi skall inte inskränka friheten att uttrycka vad vi känner och tänker och tycker. Men gränsen går till till fasta installationer som kallar till gudstjänst (böneutrop och minareter) som tydligen ökar polariseringen i det offentliga rummet. Däremot går det bra med kyrkklockor som kallar till kristen gudstjänst och enligt mitt förmenande så är det från fasta installationer. Säg istället som det är förbjud religionen Islam i Sverige eftersom det är ju det Stefan Gustavsson egentligen menar.


Johnny

Av Johnny Lestander - 14 juni 2018 22:23

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/RxwPVO/aftonbladet-profilen-linnea-claeson-om-hoten-har-blivit-mer-fysiska. Inte speciellt förvånande och tänk vad som kan komma att hända om SD för ett starkt val och kanske till och med hamnar i en regering vad tror du då kommer att hända ? Kommer säkert att leda till insidenter med bland annat kvinnor som inte klär sig på "rätt" sätt eller mot muslimer i allmänhet och dessutom kommer många att tycka att det faktiskt är helt ok. Självfallet gillar man inte en sådan som Linnea Claeson som ju säger vad hon tycker för det är ju inte populärt speciellt eftersom hon ju påstår att dårar faktiskt är dårar och ingenting annat.


Johnny

Av Johnny Lestander - 13 juni 2018 22:21

  http://www.varldenidag.se/nyheter/anmarkningsvart-beteende-av-utrikesministern/reprfk!RMW6ZHLJPIpugwNe6sqPZQ/.  Full förståelse för att Margot Wallström blev smått irriterad på Israel vännen Mikael Oscarsson som du är utrustad med ett tunnelseende utan dess like. När Margot påpekade vid ett flertal tillfällen att Israeliska säkerhetsstyrkor sköt ihjäl cirka 60 palestinier så lyssna inte Mikael. Så det var ju inte speciellt konstigt att hon blev arg. Vi kan ju alltid hålla tummarna att KD åker ur riksdagen så slipper vid sådana som Mikael Oscarsson.


Johnny

Av Johnny Lestander - 13 juni 2018 22:14

  http://www.varldenidag.se/nyheter/skarp-kritik-mot-svenska-medier-efter-toppmote/reprfm!pO4rY0J9M@r1bq2A8b6Iw/. Självfallet hade ju Margot Wallström helt rätt det var ett väldigt tunt dokument som egentligen inte säger speciellt mycket. Självfallet var det en spektakulär show som ju skulle visa upp två handlingskraftiga dårfinkar från var sitt land, som babblade ett tag tog i hand och skrev under ett papper. Sedan verkar ju en del bland annat VID sväva på moln för att detta händer det är till och med en del som säger att gud var inblandad på något vänster. Men säkert gråter gud i sin himmel när han ser dessa båda två dårfinkar som är ledare för var sig land. Kim Jong-Un för Nordkorea och Donald Trump för USA.


Johnny

Av Johnny Lestander - 13 juni 2018 17:55

  https://www.dn.se/nyheter/politik/bjorklund-kritiserar-m-ledaren-spelar-sd-i-handerna/. Skall bli intressant att se hur valet kommer att gå. Tror ju inte att Ulf är speciellt intresserad av att debattera med Jimmie eftersom de båda ju är intresserade av ett samarbete. Dessutom är ju både L och C besvärliga att tampas med och KD kan åka ur. Däremot blir det ju förmodligen svårt för M och SD att få majoritet i riksdagen. Men det är ju bara att se vad som hände i Norge för att förstå att tanken ju inte är långt borta. Dessutom så är ju både M och SD de mest främlingsfientliga partierna även om KD försöker att hänga på men det verkar inte riktigt bita. Dessutom att S försöker att hänga är ju meningslöst. Men istället för en rödgrön smörja kommer vi förmodligen att få en blåbrun smörja och jag gillar den rödgröna smörjan bättre än den blåbruna.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se