Alla inlägg under juni 2018

Av Johnny Lestander - 13 juni 2018 14:15

  http://www.varldenidag.se/ledare/ett-historiskt-mote-som-manar-till-bon/repreq!aSp@TEp4bVbLHdA5CIrnFA/. Ett undertecknat dokument som egentligen inte säger någonting alls och ett handslag och vips så är alla bekymmer borta. Vi kanske borde ge Kim och Donald halva fredspriset var för att de skrev under ett dokument som egentligen inte säger någonting alls.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 13 juni 2018 14:08

  http://www.dagen.se/nyheter/busch-thor-uppmanade-invandrare-att-anpassa-sig-1.1157904. Hon håller på att låta som en SD:are och det är inte integration hon talar om utan om assimilering. Kommer du till Sverige då skall du kapa alla rötter med det förgångna, är du muslim skall du ju självfallet övergå till kristendom, ditt hemlands språk det skall du inte tala utan det är svenska som gäller, all den kulturbörda du har med dig skall du kasta bort för nu är du svensk med svenska värderingar. Sedan att inte riktigt alla har kläm på vad svenska värderingar är. Men några är ju att supa på midsommar och äta sill, när det går alla dessa upptänkliga "tävlingar" i dumburken då skall vi sitta där med popcornsburken i ena handen och fredagsgroggen i andra och tycka att det är alltid fel en som vinner. Det är ett par av de svenska värderingar som det innebär att vara svensk. Undrar om hon kommer att locka några från SD till att rösta på KD efter detta utspel.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 12 juni 2018 22:37

  http://www.varldenidag.se/ledare/svenska-skolelever-har-ratt-till-sitt-kristna-kulturarv/repreq!PQEjmRJUgNPQwAjGwf6pkQ/.  Med tanke på att en stor andel av Sveriges befolkning ju inte är troende och att vi räknas som ett av de mest sekulära länderna i världen så kan man ju undra om vi skall pådyvla våra medborgare en viss religion. Borde det inte vara upp till var och en att få välja religionstillhörighet och låta bli helt och hållet om man vill det. Visst är det som menas med religionsfriheten att själv få välja. Däremot har jag ju mycket svårt att förstå det här med religiösa friskolor oavsett huvudman. En konfessionell huvudman skall bedriva en icke konfessionell undervisning enligt skollagen. Ursäkta men vari finns logiken när det gäller ett sådant upplägg.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - 12 juni 2018 21:46

  http://www.varldenidag.se/nyheter/bojkott-hotar-eurovision-i-jerusalem/reprfg!fvsCAwFUbN57vZNz3PWQg/.  Låter ju som ett alldeles utmärkt förslag att bojkotta Eurovisionsfestivalen om den hålls i Jerusalem. Det är ju inte för att bojkotta att själva tävlingen hålls i Israel men man kan ju hoppas att Israelerna har så pass bra omdöme att de lägger tävlingen i Tel Aviv istället.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 juni 2018 21:29

  http://www.varldenidag.se/nyheter/gud-gor-nagot-nytt-i-nordkorea/reprfl!vH9XQkhHLS2Kpljb2wepZg/.  Så det var guds förtjänst att Kim Jong-Un och Donald Trump skakade hand och dessutom skrev under ett innehållslöst avtal som egentligen inte säger någon alls. Det påminner om Neville Chamberlain som kom 1938 hem med en skriftlig överenskommelse med Adolf Hitler när det gällde Sudetlandet i Tjeckoslovakien och annekteringen till Tyskland och talade om fred i vår tid. Strax därpå bröt Tyskland avtalet och införlivade resterande del av Tjeckien och gjorde Slovakien till en satellitstat. Jag tror inte alls Gud är inblandad när det gäller två knäppskallar som Kim Jong-Un och Donald Trump.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - 12 juni 2018 10:16

  http://www.dagen.se/ledare/joakim-hagerius-migration-ar-en-varderingsfraga-1.1156911.  Det är ju bra att det finns människor eller i detta fall en ledare från en opolitisk tidning som vilar på kristen grund som skriver som det är. Problemet är ju tyvärr att färre och färre lyssnar och det har ju gått så långt att till om "kristna" kommer att lägga sina röster på SD vid nästa val. Det "goda" samhället håller tyvärr på att raderas ut. Om man nu var benägen för att tro på undergången så kanske man skulle ta till sig vad som står i Matteus 24. Man skall ju inte tappa tilltron men när man ser på samhällsutvecklingen med en ökande främlingsfientlighet och rasism då känns det faktiskt jobbigt vissa dagar.


Johnny

Av Johnny Lestander - 12 juni 2018 01:18

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rL16jw/korkat-att-bara-peka-ut-muslimer-som-moralpoliser. Tänk att det finns förnuftiga människor kvar i detta land. Undrar hur många SD:are som tar del av vad Alán Ali säger och svaret är väl förmodligen ingen.


Johnny

Av Johnny Lestander - 11 juni 2018 23:28

  http://www.dagen.se/nyheter/mikael-oscarsson-kd-utskalld-av-utrikesministern-1.1155946. Det är ju vad man kunde förvänta sig av Mikael Oskarsson eftersom han ju dels är KD:are vilket ju säger allt och dessutom pro Israelisk så det sjunger om det hela. Dessutom var ju Margot saklig jämför med Oskarsson. För det finns ju människor som håller på Israel oavsett vad de än gör eller hur många människor den än skjuter till döds det är ju bara palestinier och de saknar ju människovärde. Dessutom får man ju av dessa människor höra att man är antisemit om man yttrar den minsta lilla kritik mot staten Israel.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se