Alla inlägg under juni 2018

Av Johnny Lestander - 11 juni 2018 15:27

  https://www.expressen.se/nyheter/kungligt/nya-bilden-efter-dopet-hela-familjen-samlad-/.  Undrar om jag skulle lägga ut en bild på mina 5 barn och 3 barnbarn om den skulle publiceras i expressen och svaret är väl förmodligen inte. Det är ju skillnad på lort och pannkaka eller rättare sagt överklass och underklass. Tänk att det finns människor 2018 som fortfarande i princip dyrkar marken där knugahusets medlemmar trampar det är ju verkligen tragiskt. Dessutom verkar andelen kvinnor som dyrkar marken där knugahusets medlemmar har trampat vara i majoritet om man åtminstone ser vilka som brukar kommentera när knugahuset är på tapeten.


Johnny

ANNONS
ANNONS
Av Johnny Lestander - 11 juni 2018 13:48

  https://www.dn.se/nyheter/politik/scb-s-rasar-bland-lo-valjare/.  Inte något som man direkt är förvånad över att LO-väljare går till SD. Enkelt budskap det köper man gärna, allt är invandringens fel och är de dessutom muslimer så är det ju stensäkert att det är så. Färdigserverat och lätt att förstå, från ett parti som aldrig haft något ansvar då kan man säga i princip vad som helst, för man behöver ju i handling inte bevisa något av det man säger och LO-väljarna de köper det speciellt om man dessutom är man. Att däremot väljare med utlänks härkomst röstar på SD är ju svårare att förstå. Kan det möjligen ha att göra med språkförståelsen att de inte förstår vad de röstar på. Men att väljare med utländsk påbrå röstar på ett främlingsfientligt nasseparti det är ju faktiskt ganska så svårförståeligt. Det är ju ungefär som om en moderat skulle rösta på vänsterpartiet.


Johnny

Av Johnny Lestander - 10 juni 2018 22:42

  Det blev inget kyrkobesök idag vilket ju inte heller var meningen eftersom det var konfirmationsmässa och med tanke på att kyrkan brukar fyllas av hedningar dvs. släktingar till de som konfirmeras så är det ingen höjdare så därför avstod jag. Det blev inte heller någon fiskepremiär eftersom jag håller på med att riva en av altanerna och jag hann inte riktigt färdigt utan det blir i morgon. Vi skall göra om och göra en uteplats med plattor istället för altan, dessutom har vi kvar den stora altanen.


Johnny

Av Johnny Lestander - 10 juni 2018 22:10

  https://www.expressen.se/kronikorer/k-g-bergstrom/chockerande-han-kan-knappast-ha-trott-det-har/. Håller helt med K-G Bergström i hans analys, och den märkligaste är ju att sossarna inte verkar veta vad man skall göra. Det är som att ligga ute i havet och trampa vatten inte se land någonstans. Åt vilket håll skall man simma och samma är det med sossarna åt vilket håll skall man gå för det verkar ju som att väljarna saknar tilltro oavsett vad sossarna tar sig för. Sedan att många väljare tar vägen till SD ett parti med nasserötter och som aldrig haft regeringsansvar är ju minst sagt anmärkningsvärt dessutom med tanke på deras budskap.


Johnny

Av Johnny Lestander - 10 juni 2018 21:18

  https://www.dn.se/nyheter/varlden/trump-hoppar-av-g7-uttalande-gar-till-attack-mot-trudeau/. USA mot resten av världen är ju budskapet, nationalismen flödar utan dess lika och Trump vill ju försvara sitt land som i hans fantasivärld är utsatt från angrepp från alla håll. Enda sättet är ju att svara med samma mynt att sätta upp skyddstullar mot amerikanska varor så får vi väl se hur länge som det amerikanska folket vill ha kvar dåren.


Johnny

Av Johnny Lestander - 9 juni 2018 23:50

  https://www.dn.se/nyheter/politik/just-nu-presstraff-med-m-ledaren-ulf-kristersson/.  Nu vill han ändra det alliansen vad med och införde via jobbskattebidragen. Men skall han inte sänka skatten även för sjuka och arbetslösa eller får de kanske skylla sig själva eftersom de är för lata för att jobba eller så är de inbillningssjuka.


Johnny

Av Johnny Lestander - 9 juni 2018 23:45

  https://www.expressen.se/nyheter/kungligt/madeleines-lyxiga-val-for-dotterns-dop-/.  Intressant att bläddra igenom kommentarerna som till övervägande del är kvinnor och de flesta är positiva till knugahuset. Tänk att det finns så många kungafrälsta i detta land, denna odemokratiska kvarleva sedan 900-talet det är ju fullständigt obegripligt hur någon med "normalt" förnuft kan tycka att knugahuset är någonting positivt. Nej avskaffa skiten fortast möjligt och inför president i stället eller så kan ju Stefan Löfven som är vår statsminister utöva representativa uppgifter och han är ju inte sämre att marknadsföra vårt land än vad knugahuset är.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se