Alla inlägg under augusti 2018

Av Johnny Lestander - 15 augusti 2018 01:28

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/Mg82j5/busch-thor-jag-betackar-mig-for-den-klappen-pa-huvudet. Den replik som Stefan Löfven gav handlar ju inte om härskarteknik utan Ebba Busch Thor försöker att vinna billiga poänger eftersom partiet ligger risigt till.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 15 augusti 2018 01:17

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/kds-forvaning-over-busch-thors-utspel/. Tydligen så är KD ett väldigt toppstyrt parti eftersom partistyrelsen inte kommuniserar med den som är ansvarig för frågorna inom partiet vilket ju är minst sagt märkligt. Men det anas desperation inom KD eftersom man riskerar att åka ur. Skall ett kristet högerparti verkligen  se till att vår enegiförbrukning ökar ännu mer än idag med tanke på klimatförändringar är det verkligen en avsvarsfull politik är det verkligen att ta hand om skapelsen. Men det är ju enbart för att vinna röster och ingenting annat.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 14 augusti 2018 23:04

  https://www.dagen.se/debatt/pingstprofiler-vi-gillar-inte-allt-men-stoder-kd-1.1185948.  Undrar om dessa "profiler" skulle anse att det var till skada för landet om t.ex liberalerna, MP eller vänstern skulle åka ur. Jag för min del ser inget skadligt att KD åker ur eller för den delen även SD och M jag tyckte det vore en välgärning för Sveriges folk däremot vill jag ju att liberalerna, MP och vänstern blir kvar.


Johnny

Av Johnny Lestander - 14 augusti 2018 21:06

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/A2VBqA/forskare-riktar-kritik-mot-m-toppar--jamfor-med-trump. Intressant artikel och intressant att moderter försöker sig på samma metoder som Donald Trump och dessutom vill man inte erkänna det. Det märks ju att man faktiskt har gått för långt när Ulf Kristersson tar dem i örat och säger att nu har ni faktiskt gått för långt. Håller moderaterna på att vara rädda för att göra ett dåligt val ?


Johnny

Av Johnny Lestander - 14 augusti 2018 15:25

  https://www.expressen.se/gt/sa-kan-bilbranderna-forandra-valutgangen/. Självfallet kan ju det gynna SD och M som främst ropar på förstärkt polis, militär och kanske till och med utegångsförbud, skulle inte alls förvåna om de är dem som har lejt brännarna eftersom det gynnar SD och M och missgynnar S.


Johnny

Av Johnny Lestander - 14 augusti 2018 15:15

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/v-riksdagsledamot-kopplar-branderna-till-extremhogern/. Tänk att det finns förståndiga riksdagsmän och kvinnor och det är klart kommer han eller hon från vänsterpartiet är ju faktiskt chansen större. Självfallet kan ju detta vara initierat från högerhåll, SD kan ju ha tagit en del av kampanjpenarna för att köpa tjänster i form av bilbränning. Vi kan ju bara påminna oss om hur SA (brunskjortorna) ju jämnade vägen för Adolf i 30-talets Tyskland och samma sak kan det ju faktiskt vara här.


Johnny

Av Johnny Lestander - 14 augusti 2018 15:05

  https://www.dagen.se/familj/hon-skriver-bok-om-porr-inom-kyrkan-1.1185888.  Kan ju tänka mig att det kan stöta på vissa problem med tanke vilka som är aktiva i en församling. Kan nog tänka mig att det skulle uppstå problem i vissa församlingar med äldre män och kvinnor i + 70 åldern om prästen vi högmässan skulle ta upp problematiken med nätporr. Jag kan ju se framför mig den församling som jag tillhör och de äldre kvinnor och män som har varit med i alla tider och som är med i bibelstudiegruppen där sannolikheten att de pysslar med nätporr är obefintligt. Däremot skulle man ju kunna tänka sig att ta upp problematiken när man har konfirmandundervisning eftersom där är ju sannolikheten större att nätporr förekommer.


Johnny

Av Johnny Lestander - 14 augusti 2018 14:52

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/bKrw23/alliansen-om-bilbranderna-det-ar-avskyvarda-dad. Tänk att när det här kommer på tal då handlar det om mer poliser eller till och med militär och hårdare straff. Men orsaken till att detta sker vad är den ? Är det någon som är intresserad av varför vissa ungdomar vill bränna bilar och är man från politiskt håll intresserad av det ?. Det kanske slutar med att vi kommer att införa undantagstillstånd nattetid i vissa områden i Sverige och det är väl dit alla vill komma eller ?????


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se