Alla inlägg under augusti 2018

ANNONS
Av Johnny Lestander - 14 augusti 2018 12:45

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1kp0bJ/svensk-polis-klarar-inte-av-att-stoppa-bilbranderna. Intressant skall vi inte utlysa undantagstillstånd om nätterna och låta miltär patrullera gatorn med skarpladdade vapen när vi ändock håller på. Det visar ju att Jimmie Åkesson ju inte heller har någon lösning på problematiken för den som inte har det ropar på förstärkt polis.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 14 augusti 2018 12:34

  https://www.dagen.se/debatt/pastor-profetia-ar-tal-ingivet-av-anden-1.1185626.  Intressant det här med profetiskt tal. Hur skiljer då församlingen på profetiskt tal och egna tankar. Dessutom om någon framför ett "profetiskt" budskap som strider mot församlingens uppfattning handlar det då om en falsk profet ? För är inte herrans vägar outgrundliga ? Vi kan ju ta det här med klimatförändringar och om jag säger att gud har sagt till mig att vi måste ändra vårt sätt att leva är det ett "profetiskt" budskap eller handlar det om vanligt sunt förnuft för långt ifrån alla "kristna" köper ju det budskapet.


Johnny

Av Johnny Lestander - 14 augusti 2018 11:55

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/sds-valstuga-har-brunnit-ner-misstanks-vara-anlagd-/Inte speciellt förvånade, dessutom tänkter jag på alla SD-sympatisörer som spungit omkring och brännt ner boenden för ankommande flyktingar. Så en storm i ett vattenglas.


Johnny

Av Johnny Lestander - 14 augusti 2018 11:35

      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/G1AX9J/blir-erdogans-nasta-drag-att-lamna-nato. Härligt med handelskrig, och sedan käftandet mellan två stollar vilket gör att den ena stollen kan vända sig till en tredje stolle. Det kan ju till och med innebär att Turkiet drar sig ur Nato och det gör väl ingenting eftersom USA ändå inte har något större intresse i Nato eftersom Trump ju kör med att ensam är stark. Så det kan blir en härlig höst som kan sluta med att Erdogan beslutar sig för att öppnar gränserna för alla flyktingar och skickar dem till Europa. Som sagt var härliga tider strålande tider.


Johnny

Av Johnny Lestander - 14 augusti 2018 11:13

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/P3GLgz/lofven-till-bilbrannarna-vad-fan-haller-ni-pa-med.Stefan Löfven undrar vad bilbrännarna håller på med och det måste man nog fråga ungdomarna som gjorde det. Varför händer det här nu något som aldrig hände för 30 år sedan. Vad är orsaken till det som händer och vad har man tänkt att göra åt orsaken. Är verkligen lösningen på problematiken att ropa på förstärkt polis och hårdare straff. I USA har man ju haft dödsstraff i många under väldigt lång tid men det har inte haft någon presumtiv effekt. Varför skulle det ha någon effekt i ett land som Sverige men sanningen är att vilken bokstavsbeteckning som än den sittande regeringen har så står de lika handfallna. Det finns ju en annan teori också att detta är ett beställningsverk från Sverigedemokraterna som vill visa på hur handfallna regeringen är och de har helt enkelt betalat ungdomarna för att bränna bilar så enkelt kan det vara eller ?????


Johnny

Av Johnny Lestander - 13 augusti 2018 23:22

  https://www.apg29.nu/ingvar-harknas-syn-om-eldsvagen-30539. När man läser detta så kan man verkligen undra hur någon kan tro att detta är sant. Att när vi själva påverkar miljön så mycket med torka, värme och bränderna då kommer man dragandes med att detta är början på jordens undergång. Man får ju en känsla av att många av dessa eskatologer faktiskt önskar att det faktiskt skall inträffa.


Johnny

Av Johnny Lestander - 13 augusti 2018 22:46

  https://www.expressen.se/nyheter/2018-ar-aret-da-klimathotet-inte-langre-kanns-som-teori/. Vi får väl se var utvecklning tar vägen men det hjälper ju inte om några miljoner kommer till insikt med tanke på att vi är dryga 7 miljarder människor på denna planet och vi kan inte ta hand om alla dessa utan att påverka miljön och resurserna men många av dessa 7 miljarderna människor vill ju inte lyssna på varningssignalerna.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se