Alla inlägg under augusti 2018

Av Johnny Lestander - 25 augusti 2018 17:48

  I årets val så var jag tidig eftersom jag förtidsröstade i torsdag eftersom 2 av mina barn av olika anledningar röstade då så gjorde jag faktiskt likadant. Så nu har jag skött min medborgerliga plikt om man nu ser det på det sättet. Det blev det vanliga partiet som jag röstat på i alla år och det var 13 gången som jag röstade. Har dock en gång valt ett annat parti i kommunvalet, samt ett annat i regionvalet, och en gång i kyrkovalet. Men i år blev det samma parti i alla tre valen. Vem röstade jag då på och det var åtminstone inte Sverigedemokraterna.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 24 augusti 2018 21:56

  https://www.expressen.se/gt/sverigedemokraterna-stoppade-prideflaggor/.  Det handlar ju inte om politik utan om att homofobin är ett av ledorden inom det Sverigedemokratiska partiet. Varför inte vara ärliga och säga som det är.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 24 augusti 2018 15:25

  https://www.dagen.se/nyheter/anna-b-sandberg-darfor-sker-sa-manga-overgrepp-inom-katolska-kyrkan-1.1190254. Är väl inte så säker på att analysen är helt korrekt. Jag skulle ju kunna tänka mig att det har en viss betydelse det här med celibat. När det gäller den protestantiska och lutherska kyrkan så är ju antalet anmälda pedofiler en bråkdel jämfört med den katolska. Men protestantiska och lutherska präster för ju gifta sig och skaffa barn. Vad som är gemensamt för katolska, protestantiska och lutherska präster är ju att alla har de en sexualdrift precis som vi vanliga dödliga. I den katolska kyrkan har man fått för sig att celibat är ett av kraven för att kunna tjäna gud men problemet är ju att driften pockar även hos en katolska präst. Skippa celibatet för katolska präster och låt de gifta sig och skaffa barn då skulle förmodligen övergreppen radikalt minska.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - 24 augusti 2018 15:15

  https://www.dagen.se/ledare/samfundsbidrag-betyder-inget-om-kyrkans-passion-gar-forlorad-1.1191144.  Att den sekulära staten ställer krav på de som mottager bidrag är ju enligt min uppfattning helt korrekt. Det innebär ju att om man inte söker bidrag för verksamheten så kan man ju t.ex driva kristna församlingar där homosexuella inte är välkomna eller där inte kvinnor får vara med (för visst står det i Bibeln att kvinnan skall tiga i församlingen, och det är väl Guds ord som står i Bibeln). Så låter man bli att söka bidrag då kan man ju i princip bedriva vilken verksamhet man själv vill under förutsättning att man inte bryter mot någon annan lagstiftning (t.ex. hets mot folkgrupp).


Johnny

Av Johnny Lestander - 24 augusti 2018 15:01

  http://www.varldenidag.se/nyheter/studieforbund-nekar-muslimer-att-bjuda-in-sd/reprhw!QpRmc8P5H3r2ZKO6cv@w/.  Låter ju som ett väldigt klokt beslut eftersom det ju handlar om SD. Dessutom att en muslimsk församling vill bjuda in SD till en konferens är ju samma sak som att judiska församlingar skulle ha bjudit in nazister till en konferens i 30-talets Tyskland. Förstår inte denna muslimska församling att det Jimmie Åkesson och anhanget främst av allt vill är ju att kasta ut alla muslimer ur landet. Självfallet gjorde ju ABF helt rätt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 23 augusti 2018 17:18

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/busch-thors-raddar-partikamraten-efter-reseskandalen/. Intressant att hon räddar vissa och andra skippar hon iväg trots att fusket varit likadant även om beloppen varit olika stora. Undrar vilka signaler som detta faktiskt ger kan vi verkligen lita på Ebba Busch Thor och KD ?


Johnny

Av Johnny Lestander - 23 augusti 2018 16:38

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/sd-politikern-fornekar-kriget-i-syrien-finns-inga-flyktingar/.  Ett land som led svårt efter första världskriget och med förnedrande fredsvillkor åtminstone enligt tyskarna själva. Sedan kom en man men mustasch och sa jag skall fixa det här och sa från mörkret skall vi tåga mot ljuset och jag skall straffa de som är ansvariga nämligen judarna och tyskarna köpte resonemanget eftersom från lågkonjunkturen i Tyskland byggde ju Hitler upp Tyskland och de som fick betala priset var ju judarna. I Sverige ett av världens rika länder och med en strålande högkonjunktur där köper människor speciellt män och gubbar Jimmie Åkessons resonemang att allt är inte judarnas fel däremot är det denna gång muslimernas fel. Dessutom är ju Kurt Olsson inte ensam om detta för det känns ju igen för hur många och än i dag förnekar ju att förintelsen har ägt rum. Det värsta är ju att det är så många som faktiskt kan tänka sig att rösta på ett parti som SD. Vad vi kan lära oss av det hela är ju faktiskt att vi aldrig har lärt oss något av historien. Stollar finns det gott om men speciellt inom SD:s led.


Johnny

Av Johnny Lestander - 22 augusti 2018 22:34

  http://www.varldenidag.se/debatt/enad-bon-kan-vanda-sverige-2018/reprhf!Cvb8iFp7Vy4MgbWTJU7F1g/.  I bland håller man faktiskt på att ramla av stolen när man läser inlägg bland annat på världen idag. Detta är ett sådant eftersom Anders Gerdmar påstår att det finns en bönearme i Sverige. Tänk att det borde ju ha synts till i vanliga media men hur än jag söker hittar jag inga nyheter om en bönearme men den kanske bara finns i Anders Gerdmars värld. Vi skall tydligen alla mobilisera oss i en väldig bönearme precis som vid krigsutbrott. Sedan skall vi be att alla politiker som inte gillar Israel skall försvinna är det meningen att det skall vara som i Sodom och Gomorra att det regnar svavel och eld från himlen ? Sedan skall ju självfallet vi be så att alla dessa förhatliga muslimer försvinner från vårt land. Dessutom talar han om furstar och värdigheter som vill hålla vårt land i ett järngrepp. Är det möjligen Jimmie Åkesson som åsyftas ? Sedan angriper han skolorna och sexualundervisningen och självfallet är det mamma - pappa och barn som gäller ingen annan kombination är tillåten i Anders Gerdmars värld. Slutligen avslutar han med att om vi ber nog mycket så kommer gud ner på jorden och rättar till allting och klämmer in ett citat från 2 Krön 7:14 citat " Då vill jag höra det från himlen och förlåta deras synd och skaffa läkedom åt deras land". Landet som Anders syftar på är tydligen Sverige som enligt honom ligger minst sagt risigt till. I slutändan kan man ju undra om det finns någon som köper Anders Gerdmars resonemang.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se