Alla inlägg under augusti 2018

Av Johnny Lestander - 21 augusti 2018 17:22

  https://www.aftonbladet.se/ledare/a/KvAgr4/kristersson-vagar-inte-saga-emot-bali?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook.  Att inte Ulf Kristersson vågar ta Hanif Bali i örat är i sig inte speciellt konstigt. Man gick Batra till Kristersson och det är ungefär som att välja mellan pest och kolera. Undrar om Kristersson har komplex för sin litenhet det kanske är därför han inte vågar att ryta till. Dessutom har han ju inte sagt ifrån när det gäller ett eventuellt samarbete med SD. Om han skall vara trovärdig måste han ju uppträda som en ledare. Det verkar ju som att moderater på lokal nivå skiter i vad Ulf Kristersson säger. Dessutom verkar han ju inte våga sätta Hanif Bali på plats vilket är hans uppgift som ledare.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 21 augusti 2018 15:31

  https://www.expressen.se/nyheter/tu-kraver-svar-fran-ulf-kristersson-om-hanif-bali/. Hanif Bali utgör ju en belastning för moderaterna. Vore det inte vettigare att sparka ut honom så kunde han ju gå till det parti som han egentligen hör hemma i dvs SD.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 21 augusti 2018 15:26

  https://www.dagen.se/nyheter/stor-oenighet-i-synen-pa-konfessionella-friskolor-1.1188916. Nu är jag ju partilös dvs. jag är inte medlem i något politisk parti men självfallet borde ju konfessionella friskolor oavsett vilken religionstillhörighet som den konfessionella huvudmannen än har vara förbjudna. Men jag gillar ju inte vanliga friskolor hellre så det kanske inte är så underligt att jag vill lägga ner skiten.


Johnny

Av Johnny Lestander - 21 augusti 2018 13:10

  https://www.dagen.se/nyheter/vackelsemote-utan-tuffa-fragor-1.1189430. Vilken parodi och det säger väl det mesta om Runar Sögaard. Förmodligen avgudar han Jimmie Åkesson betydligt mer än vad han avgudar Jesus men något annat var väl inte att vänta. Förmodligen blev en del säkert besvikna eftersom det ju inte handlade om ett väckelsemöte i ordets rätta bemärkelse.


Johnny

Av Johnny Lestander - 21 augusti 2018 11:08

  http://www.varldenidag.se/nyheter/nioaring-fick-dodshjalp-i-belgien/reprhn!FzqXrmY4NkNianXvAP4VVA/. Denna upprördhet över dödshjälp i allmänhet och det finns ju "kristna" som anser att människan skall plågas till döds och har inte rätt att använda sig av dödshjälp. Man kan ju undra vad de anser om människor som av olika orsaker tar livet av sig vad händer det med dem hamnar det möjligen på ett varmare ställe ?

 

Johnny

Av Johnny Lestander - 21 augusti 2018 10:48

  http://www.varldenidag.se/nyheter/leder-grupp-som-hyllar-terror-kandiderar-till-riksdagen/reprhf!n@wfz@852XFwip1CLPeyCA/.  Intressant att man är så upprörd över att en person som talar för palestiniernas sak kandiderar till riksdagen. Det finns ju kandidater som kandiderar för KD som inte har något emot att Israeliska säkerhetsstyrkor skjuter ihjäl obeväpnade palestinier på Gaza remsan men argumentet att Israel har rätt att skydda sig.


Johnny

Av Johnny Lestander - 20 augusti 2018 23:47

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/flykten-s-mest-trogna-valjare-lamnar-lofven/. Att det är dessa grupper som främst lämnar sossarna är ju inte så underligt och många går ju till SD. Samma sak hände ju i 30-talets Tyskland där lågubildade, arbetslösa och låginkomsttagare ju anslöt sig till nassarna. Enligt budskap man behöver inte tänka själv utan någon presenterar något som låter bra och det är ju det som Jimmie Åkesson har lyckats med. Får se vad som kommer att hända när valet är över.


Johnny

Av Johnny Lestander - 20 augusti 2018 23:29

 

2. Solidaritet – för alla överallt

Svenska kyrkan arbetar utifrån att alla människor är lika mycket värda oavsett kön, ålder, sexuell läggning, trosuppfattning och hur mycket pengar man har. I församlingarna finns ett omfattande socialt arbete. På en del orter finns soppkök för hemlösa, på andra ställen erbjuds aktiviteter för ensamma, gamla eller socialt utsatta människor. Svenska kyrkan ger alltid alla möjligheten att få någon att tala med.

Så här står det på svenska kyrkans hemsida och jag undrar om verkligen svenska kyrkan i alla lägen verkligen står för detta. Jag som ju har en liberal gudssyn känner ju inte riktigt igen mig att alla i församlingen verkligen känner sig hemma. Jag upplever det som att man faktiskt måste vara på ett speciellt sätt för att passa in i kyrkan att man måste ha den "rätta" tron har man inte den "rätta" tron då hamnar man offside. Den jesus bild som jag har stämmer ju inte alls in på det. Någon kanske tycker att jag har fel i min analys men det tycker faktiskt inte jag. Jag känner inte att jag direkt hör hemma i församlingen.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se