Alla inlägg under augusti 2018

Av Johnny Lestander - 19 augusti 2018 13:35

  https://www.expressen.se/kvallsposten/sd-kvinna-om-svenskhet-fodd-och-ha-svenska-foraldrar/. Det är inte ok enligt Mattias Karlsson att säga så att för att räknas som som svensk så måste du vara född i Sverige av "Svenska" föräldrar. Vad som räknas som "svenskt" framgår inte riktigt men hon kanske menar vit. Samtidigt varför är Mattias Karlsson så upprörd ? I SD:s principprogram står ju följande på sidan 15 dels citat " Som infödd svensk räknar vi den som är född eller i tidig ålder adopterad till Sverige av svensktalande föräldrar med svensk eller nordisk identitet." Dessutom sägs det vidare på samma sida citat "På samma sätt som den som är född in i en annan nation senare i livet kan bli en del av den svenska nationen menar vi också att man även som infödd svensk kan upphöra att vara en del av den svenska nationen genom att byta lojalitet, språk, identitet eller kultur." Så att kvinnan från Växjö utrycker sig som hon gör är väl ganska så normalt för en SD:are eller hur ?


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 18 augusti 2018 19:07

  https://www.expressen.se/debatt/domen-ar-ett-han-mot-de-flesta-muslimer-i-sverige/. Tyvärr är Malin Lemfelt ute och cyklar eftersom att skaka hand är ju en sedvana men inget tvång. Jag själv skulle ju aldrig kunna tänka mig att att skaka hand med Jimmie Åkesson eller Mats Selander för att ta två exempel. Orsaken är ju helt och hållet att jag inte gillar det budskap som de sprider. Men vad mer skall vi ha i Sverige förutom tvång att skaka hand, skall vi bestämma hur människor klär sig, eller vilken mat vi äter. Det kanske slutar med att vi enbart får rösta på SD i framtiden.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 18 augusti 2018 12:38

  https://www.expressen.se/kvallsposten/mattias-47-blev-misshandlad-nu-overskoljs-han-av-hat-och-hot/. Tänk hur det är nu och tänk hur det kommer att bli om SD går ordentligt fram i valet. De här tendenserna likar ju precis det som hände i Tyskland på 1930-taket och där SA dvs. följarna till Adolf skrämde skiten ur vanliga människor och till och med dödade folk. Risken är ju att vi kommer att få något liknande om SD går ordentligt fram i valet.


Johnny

Av Johnny Lestander - 18 augusti 2018 11:02

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/0EAxk6/lokala-m-topparna-lyder-inte-kristersson-om-sd. C-H Hermansson sa för många herrans år sedan att det måste vara någon jävla ordning i ett parti. Men det skall blir intressant att se vad som händer efter valet för betänk om SD blir större än M och Alliansen mindre än de s.k rödgröna hur gör man då från moderathåll ? Står Ulf Kristersson fortfarande kvar vid påstående att han inte kommer att vara med i en regeringsbildning där SD ingår. Det skall bli väldigt intressant att se hur detta slutar.


Johnny

Av Johnny Lestander - 17 augusti 2018 23:08

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/integration--invandring/jimmie-akesson-talar-i-sundsvall/. Man kan ju så smått undra över om han menar sig själv, han kanske inte får till det hela. Annars verkar ju herr Åkesson vara som en väderkvarn han slåss åt alla håll samtidigt och tror att det går hem hos de andra partierna. Vem fan tror han att han är ? Sedan att antalet dårar i detta land ökar och kan tänka sig att rösta på Åkesson det är ju faktiskt smått skrämmande har man inte lärt sig någonting alls av historien eller är man helt enkelt så jävla korkad att man inte förstår vad fanstyget står och säger ?


Johnny

Av Johnny Lestander - 17 augusti 2018 22:58

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/G1Abj6/sverigedemokraterna-tar-roster-i-norrland-aldrig-tillbaka-till-s. När man läser artikeln blir man ju verkligen beklämd. Visserligen har jag aldrig röstat på sossarna och kommer aldrig att rösta på sossarna men hur kan människor som har röstat på sossarna hela sitt liv plötsligt ändra sig och rösta på en högerpopulistisk person som Jimmie Åkesson, ser man verkligen inte igenom fasade och ser vem har egentligen är ? Är det demensen som har slagit till hos dessa kärringar och gubbar eftersom det ju är gamlingar som tänker rösta på Åkesson. Har det för fan totalt slagit slint upp i hjärnkontoret kan man ju faktiskt undra över. Det fanns ju till och med de som offrade sin familj för att rösta på Åkesson. Är de för fan inte kloka ?


Johnny

Av Johnny Lestander - 17 augusti 2018 18:39

  https://www.dagen.se/ledare/felicia-ferreira-stod-afghanerna-som-atervander-1.1187460. Även om det inte är fel att hoppas kan man ju så smått undra över hur många kristna församlingar det finns i Afghanistan som kan ta hand om de som utvisas från Sverige och konverterat till kristna tro. Hoppet är ju det sista som överger människan men samtidigt kan man ju tycka att denna ledare faktiskt är minst sagt blåögd.


Johnny

Av Johnny Lestander - 17 augusti 2018 18:29

  https://www.dagen.se/nyheter/jonas-sjostedt-hetsen-mot-kristna-ar-fruktansvard-1.1187245.  Förståndig gube en Jonas Sjöstedt. Dessutom så verkar han ju ärlig i jämförelse med en som Jimmie Åkesson. Så självfallet så skulle man ju välja Jonas Sjöstedt alla dagar i veckan jämfört med Jimmie Åkesson. Ja man skulle välja alla andra partiledare alla dagar i veckan jämfört med Jimmie Åkesson. Det finns dock en som kan mäta sig med Jimmie Åkesson och det är ju Mats Selander.

 

johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se