Alla inlägg under oktober 2018

Av Johnny Lestander - 3 oktober 2018 11:55

  I natt har det snöat ungefär 1 mm vilket gjort att allt blir vitt men nu har gatorna tinat av men det syns lite grann på gräsmattorna men det kommer att försvinna eftersom det kommer att blir varmare och komma ett ordentligt regn senare i veckan. Men det påminner ju oss om vad som komma skall.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 3 oktober 2018 00:59

  https://www.dagen.se/nyheter/amerikanerna-i-tarar-for-sveriges-brist-pa-tro-1.1211055. Varför gråta och tycka synd om svenskar det blir ju bara löjligt. Tron är ju privat och något mellan gud och människa och något som man ju faktiskt väljer själv. Skulle ju aldrig falla en in och angripa en kristen för att den tror på gud men lika lite att angripa någon som är ateist. Sedan kan man ju i sig tycka att ateisten är ute och cyklar men valet är ju hans/hennes.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - 3 oktober 2018 00:52

  https://www.dagen.se/debatt/roland-poirier-martinsson-isolera-sd-och-v-1.1211537. Jag kan ju hålla med om att man bör isolera nasse packet inom SD men att jämför Vänsterpartiet med kommunism då är man verkligen ute och cyklar.


Johnny

Av Johnny Lestander - 2 oktober 2018 16:56

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/pressen-pa-talmannen-utse-en-regeringsbildare/.Var ju inte speciellt oväntat men jag har svårt att se hur han skall lyckas om inte några eller någon av de andra partierna viker ner sig, Ingen idé att spekulera utan nu har han fått uppdraget av talmannen och sedan får vi väl höra vad han kommer fram till. Däremot så önskar jag ju inte honom lycka till.


Johnny

Av Johnny Lestander - 2 oktober 2018 00:24

  https://www.dagen.se/nyheter/nytt-politiskt-parti-vill-avskaffa-gud-1.1210911. Vad många som har kommenterat det hela och många av de som kommenterat är uppbragta över att man vill avskaffa gud. Men nu var det ju inte riktigt så utan det handlar om att avgudifiera samhället. Att ta bort gud är ju lite svårt för partier att göra eller rättare sagt helt omöjligt. Däremot finns det ju partier för de som kallar sig för "kristna" att tillgå som KD och KVP. Det finns ju även partier för de rika dvs M och ett parti för de som är rasistiska och främlingsfientliga nämligen SD. Så varför skall det då inte få finnas ett parti för ateister. Jag tror nog att gud småler i sin himmel åt att ett nybildat parti vill avskaffa honom/henne eftersom det ju som sagt var inte är möjligt.


Johnny

Av Johnny Lestander - 2 oktober 2018 00:10

  https://www.dagen.se/debatt/kristna-lever-i-synkretism-1.1209087. Kultur möts och blandas, religioner möts och blandas och det är faktiskt inget märkvärdigt alls. Tre stora religioner som tror på samma gud men på olika sätt. Dessutom är man ju inom respektive religion inte alls överens om tagen, inom kristendomen finns det tydligen väldigt många vägar till gud eftersom den finns cirka 9000 olika kristna samfund och ingen kan säga att de predikar den rätta vägen till sanningen och livet. Vore det inte enklare att slå ihop alla religioner för de som tror gör ju det på samma gud men på olika sätt och med olika namn varför krångla till det hela. Har förresten någon frågat gud vad han/hon tycker om att vi käftar om vem som har rätt och vilka som har fel. Tänk så enkelt det vore med en gemensam religion och alla tillbad gud på samma sätt och man slapp gräla eller till och med slå ihjäl varandra för att den andre enligt min uppfattning tror på fel sätt. Kristna dödar muslimer och muslimer dödar kristna och båda tror på samma gud. Varför krångla till det hela ?


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se