Alla inlägg under januari 2020

Av Johnny Lestander - Måndag 20 jan 21:41

  Läs artikeln från Världen idag. Lars Adaktusson vill att Ninevaslätten i norra Irak skall få självstyre för kristna i området och han vill att Sverige skall vara drivande i denna fråga. Undrar om han har sonderat terrängen med ledande företrädare för Irak samt grannländerna om vad de tycker om ett sådant förslag. Undrar om han skulle vara lika villig att verka för att Palestinierna skulle få ett självstyrande område i staten Israel.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Måndag 20 jan 19:37

  Läs artikeln ur Dagen. Intressant att läsa om Nina och hennes kamp mot ångesten. Tänker själv på min bror Rolf som inte längre finns i den levandes skara som drabbades av svår Schizofreni 27 år gammal och själv var jag 19 år och den sjukdomen bar han med sig en stor del av sitt liv. Men den ebbade sakta ut när han blev äldre vilket inte är så ovanligt när det gäller Schizofreni. Man lärde ju sig som familjemedlem att leva med sjukdomen och de uttryck som den hade och ibland bara han sämre och låg då inlagd på dåvarande mentalsjukhuset Furunäset men med tiden kunde han dock komma ut och börja att jobba igen. Men till slut så gick det inte längre utan han blev förtidspensionerad vid relativt låg ålder. Vad man också upplevde var ju den okunskap som finns hos vanliga människor om vad sjukdomen innebär och hur den kan yttra sig. Bland de mest dumma kommentarerna som man kunde få höra var att det handlar om intelligens. Men sanningen är ju att sjukdomen kan drabba vem som helst, var som helst och när som helst. Det är ju faktiskt viktigt att kunna tala om psykisk ohälsa för det är faktiskt ett utbrett samhällsproblem.

 

Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Söndag 19 jan 21:52

  Du kan läsa artikeln i Aftonbladet här. Tycker det är underbart med nassar som blir förbannade för att någon talar klartext. Undrar hur de klarar av att titta sig själv i spegeln.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 19 jan 17:24

  Du kan läsa artikeln från Piteå-tidningen här. Om de hade pengar men det är ju inte den enda kommunen i detta land som går på knäna. Detta är ju ett politiskt problem och kan få stora följdverkningar i en framtid. Så vi vet ju med säkerhet vem vi skall skylla på om det händer något.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 19 jan 13:23

  Du kan läsa artikeln i Expressen här. Delar av mänskligheten och då speciellt beslutsfattare och högerkonservativ dönickare lyssnade ju självfallet inte. Få väl se om eller när man börjar att lyssna igen.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 19 jan 13:11

  Att färre läsare är inne på ens blogg är ju som det är för visst är det roligt att människor läser det man skriver. Men det kan ju också vara så att de lessnar på budskapet eller att de pysslar med annat än att läsa vad man skriver. Tror nog att de flesta som bloggar vill att man skall ha läsare som läser det man skriver. men från att ha varit på en väldigt hög nivå med antalet läsare jämfört med tidigare så har det dalat ner till den nivå som antalet besökare normalt har legat på så det kanske är så det skall vara.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 19 jan 13:05

  Nyss hemkommen från högmässa i Älvsby kyrka söndagen den 19 januari 2020. Fick det till 35 personer och efteråt var det kyrkvärdsmöte som jag av kända anledningar inte deltog i. Något mer är det väl inte att säga om det.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 19 jan 09:15

  Nu har det gått 4 veckor efter vintersolståndet och nu har det blivit 2 timmar och 6 minuter ljusare vilket är 46 minuter sedan förra helgen


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se